Πως θα διπλασιαστούν οι εξαγωγές Ελαιολάδου
Η τυποποίηση μπορεί να φέρει έξτρα έσοδα της αξίας
Η εικόνα του κλάδου
Ελαιόλαδο - Μεσογειακή Διατροφή Mια διατροφή που προσφέρει υγεία και μακροζωία
Σε όλες τις Μεσογειακές χώρες, το ελαιόλαδο χρησιμοποιείται ευρύτατα στις σαλάτες, τη μαγειρική και το τηγάνισμα.
Χύμα ή Συσκευασμένο
Έξυπνη ιδέα στην ετικέτα του Ελαιολάδου στα Ελληνικά ή στην Γλώσσα που το Εξάγουμε Σολομός στο χαρτί με μυρωδικά - 1 μερίδα Υλικά: 2 φέτες σολομού, 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 λεμόνι κομμένο σε ροδέλες, 1 φλ. του καφέ κρασί λευκό, 1 σκελίδα σκόρδο, 2 κουταλάκια ανάμεικτα μυρωδικά (θυμάρι, μαντζουράνα, άνηθο), αλάτι, πιπέρι. Εκτέλεση: Αναμειγνύετε το ελαιόλαδο με το κρασί και το σκόρδο. Μαρινάρετε το σολομό για 4-5 ώρες, τοποθετήστε το πάνω σε αντικολλητικό χαρτί, αλατοπιπερώνετε, ρίξτε με τα μυρωδικά και ψήστε στους 180 βαθμούς για 25-30'.
ΠΟΠ/ΠΓΕ-Πιστοποίηση Αν το Μπουκάλι με το Ελαιόλαδο είναι ΠΟΠ-ΠΓΕ – Πιστοποιημένο, τότε δίνει άλλη αίγλη στην Παγκόσμια κατάταξη και ιδιαίτερα διαφημίζεται μόνο του από τις σφραγίδες που το συνοδεύουν.
Συνεργασία Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης Υπουργείο Εξωτερικών Υπουργείο Τουρισμού ΕΟΤ ΣΕΤΕ ΞΕΕ ΣΕΤΚΕ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΕΣ
Executive Chef Κωνσταντίνος Μουζάκης “CHEF EUROPE 2015” Διευθυντής Γαστρονομίας & Υπεύθυνος Δράσεων Επισιτισμού στις Μόνιμες Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας του Ομίλου UNESCO Πειραιώς και Νήσων. Διευθυντής της Επτανησιακής Γαστρονομίας της Ένωσης Επτανησίων Ελλάδας. Executive Private Chef - Catering. Μέλος της Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων Ελλάδας. Μέλος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.(Chef Club of Greece). Μέλος της Παγκόσμιας ‘Ένωσης Αρχιμαγείρων (WACS). Πιστοποιημένος και εγγεγραμμένος εκπαιδευτής στα μητρώα εκπαιδευτών ενηλίκων του ΕΟΠΠΕΠ. Πιστοποιημένος στην Ευρω-Ασιατική Διδασκαλία των Ομίλων UNESCO. Εκπαιδευτής στα ΔΙΕΚ, περιφέρεια Αττικής