ΕΡΓΑΣΙΑ: Με αφορμή ένα βιβλίο σχεδιάστηκε μια φιλαναγνωστική δραστηριότητα που να εμπλέκει τις νέες τεχνολογίες. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Σε λίγο θα μπείτε στον κόσμο μιας μαγείας.. After a moment you will enter the world of magic...
Advertisements

Κάνε κλικ στο σωστό νούμερο
Welcome to Maastricht University Faculty of Economics and Business Administration Περιβαλλοντικό Μάρκετινγκ-Μάνατζμεντ Ανάπτυξη, Δοκιμή κ Λανσάρισμα Νέων.
Click to add subtitle Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (μέσα από την Εκπαίδευση) Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ (μέσα από την Εκπαίδευση) Το Πρόγραμμα.
‹#›. Η Πρώτη Επίσημη Εφαρμογή για την μεγαλύτερη ομάδα παιχτών!  Ο ΟΠΑΠ απαντά στην ανάγκη των Παιχτών για επίσημη και ακριβή ενημέρωση με την νέα εφαρμογή:
Welcome to Maastricht University Faculty of Economics and Business Administration Περιβαλλοντικό Μάρκετινγκ-Μάνατζμεντ Στρατηγική Ανάλυση 8/12/2015 Δρ.
Κ. Γιοβάνης Νικόλαος Επίκουρος Καθηγητής Μάιος 2015 Σέρρες.
ΜΑΘΗΜΑ 5 Ο ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ. Ο Κύκλος Ζωής Του Προϊόντος.
C.D.A. COLLEGE Διαιτολογία - ECTS 2 Styliana Ioannou Bsc Food Technologist & Nutrition M.B.A Business Administration.
ΚΑ1-Μαθησιακή Κινητικότητα Προσωπικού Σχολικής Εκπαίδευσης Τεχνική Ημερίδα Τομέας Σχολικής Εκπαίδευσης «Χρηματοοικονομικοί κανόνες διαχείρισης – Διενέργεια.
Ανάπτυξη και δοκιμή νέων προϊόντων και υπηρεσιών.
Click to add Text Σπάνια ζώα Μαργιάννα,Ελεάννα. Λεοπάρδαλη Αμούρ Ρινόκερος της Σουμάτρα Γιγαντιαίο καλαμάρι Αγριόγατα Πρίστης ή «ξυλουργός καρχαρίας.
Click to add Text Φυσικά φαινόμενα Μαργιάννα Άννα ΣΤ’1.
ΤΜΗΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ.
Όμορφη μέρα… Όλοι εμείς που αγαπάμε με πάθος την ομάδα μας έχουμε πολλά κοινά. Μιλάμε την ίδια γλώσσα, έχουμε τις ίδιες συνήθειες, μοιραζόμαστε τα ίδια.
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ Χρήστος Ν. Χριστόπουλος, MD Ακτινοθεραπευτής - Ογκολόγος Ογκολογική Νοσηλευτική ΑΤΕΙ Πάτρας 2009.
Παιχνίδια Σοβαρού Σκοπού για Εφαρμογές Εκπαίδευσης και Κοινωνικών Δεξιοτήτων Κώστας Καρπούζης Εργαστήριο Ψηφ. Επεξεργασίας Εικόνας, Βίντεο και Πολυμέσων,
Click to edit Master text styles Ευρετήρια & Πίνακες Παιδαγωγικές Εφαρμογές Η/Υ Ευρετήρια & Πίνακες Υπεύθυνος Μαθήματος: Αλεξόπουλος Σεραφείμ Τμήμα: 4.
ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤI EINAI ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ; Το άτομο που αναλαμβάνει ή ελέγχει μία επιχείρηση το οποίο φέρει το ρίσκο του κέρδους ή της ζημίας (Μικρό.
Τσιανάκα Ε¹, Σταματιάδης Ε², Βενιζέλος Μ².
Ανάπτυξη Εκπαιδευτικού Λογισμικού
ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ
Κεφαλαιουχικές εταιρίες
M. PARKIN, M. POWELL, K. MATTHEWS
Κοινή γνώμη Κατσίρας Λεωνίδας, Σχολικός Σύμβουλος ΠΕ13, Νομικών - Πολιτικών Επιστημών, Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας.
Το παιδί με καρκίνο.
Το Μάνατζμεντ ως μέσο Ενεργοποίησης των Επιχειρήσεων
Επιχειρησιακή Στρατηγική
Τμημα οικονομικων επιστημων απθ 2017
Διαφημιστική εκστρατεία
Εισαγωγή στην Προσομοίωση
Δομικά Πεδία της Σελίδας του Μαθητή (Αναλυτικά) – Ενδεικτικά Παραδείγματα
ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
Σε λίγο θα μπείτε στον κόσμο μιας μαγείας
«ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΡΙΣΗΣ»
ΟΜΑΔΑ Α΄ Φύλλο εργασίας
που έχουν χάσει το δρόμο τους
Ψαλμός 86:11 Το δρόμο σου Κύριε δίδαξε με θα στην αλήθεια σου και πάνω
Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ
Παρουσίαση και Ανάλυση της Χρήσης του forum
Δημιουργώ με το Animoto ένα μήνυμα για την Ιστορία
Γεώργιος Απλαδάς 2ο Μάθημα 20/03/2017
Πρακτική Εφαρμογή.
Ο Θεός Φροντίζει για Μας
Να τον ο ένας άλλο όπως εγώ σας Ιωάννης 15:12 αγάπησα
Ο Θεός Φροντίζει για Μας
Επιτροπή επιμόρφωσης και επιστημονικής στήριξης (ΕΠΕΠ)
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΗΠΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ (EXECUTIVE SUMMARY)
Ο ρόλος του επιχειρηματικού σχεδίου
Παρουσίαση κατευθύνσεων Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων
Γεωργία Αϋφαντοπούλου, Συντονίστρια Ομάδας Θ3, ΙΜΕΤ
Γεώργιος Απλαδάς 2ο Μάθημα 20/03/2017
Όνομα Φοιτητή Η ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 (σελ ) του Βιβλίου Business Logistics Mgt.
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Σχ. Έτος: ……3Ο ΓΕΛ ΓΛΥΦΑΔΑΣ………
Survey123® System Η “φωνή” του πελάτη σας.
Fintech και Μικροπιστώσεις στην Ελλάδα
Τα παράδοξα των καιρών μας
Οργανωσιακή Θεωρία και Συμπεριφορά
ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΙΝΗΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
Λειτουργικά Συστήματα
EPSILON NET ΣΕΙΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ BUSINESS
Μάθημα [GD2011]: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Ιδιωτική οικονομική 1η ενότητα «ΕΝΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ»
Ανώνυμη Εταιρία.
Αιμιλία Γ. Ευθυμίου Δ.Ν. - Δικηγόρος
Ανάκτηση δεδομένων από κάθε μέσο
Διάταξη τίτλου Υπότιτλος.
Τμημα οικονομικων επιστημων απθ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΕΡΓΑΣΙΑ: Με αφορμή ένα βιβλίο σχεδιάστηκε μια φιλαναγνωστική δραστηριότητα που να εμπλέκει τις νέες τεχνολογίες. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :

Με λίγα λόγια... Το πού τελειώνει η πραγματικότητα και ξεκινάει η φαντασία στα παιδιά, είναι ένα ερώτημα που πολύ δύσκολα θα μπορούσε ένας ενήλικας να απαντήσει. Στο μυαλό των παιδιών όλα μπλέκονται με τρόπο που το καθετί είναι ταυτόχρονα αληθινό αλλά και μαγικό ! Ο Αλέξανδρος προσπαθεί απεγνωσμένα να αποσπάσει την προσοχή του μπαμπά του, ο οποίος δεν κάνει τίποτ ’ άλλο όλη μέρα από το να δουλεύει και να βλέπει ειδήσεις. Έτσι, αποφασίζει να ασχοληθεί με το αγαπημένο του παιχνίδι, το τηλεσκόπιό του. Αυτή τη φορά όμως συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Βλέπει έναν ιπτάμενο δίσκο που πλησιάζει και προσγειώνεται κοντά στο σπίτι του. Αμέσως, χωρίς να τον καταλάβει ο μπαμπάς του, βγαίνει από το σπίτι για να δει τι γίνεται ! Το θέαμα είναι εντυπωσιακό και η εμπειρία του ανεπανάληπτη, τόσο που αξίζει να προβληθεί στο έκτακτο δελτίο ειδήσεων... Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ : Μετά από την ανάγνωση του βιβλίου στην τάξη, τα παιδιά καλούνται να να «βγουν» στις ειδήσεις και να εκφωνήσουν τα νέα που θεωρούν σημαντικά. Επιλέγοντας από την ιστοσελίδα την επιλογή SERIOUS BUSINESS card/SeriousBusiness/, ένα-ένα παιδί υπαγορεύει στον/στην εκπαιδευτικό (αν δεν μπορεί να το πληκτρολογήσει από μόνο του) πώς φαντάζεται πως θα έλεγε την είδηση αυτή ο παρουσιαστής στο δελτίο ειδήσεων και στη συνέχεια το ακούει να αναπαράγεται. card/SeriousBusiness/

Παρόμοια δραστηριότητα θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί και με το βιβλίο « Τοσοδούλης, ο παραμυθάς του βυθού ». Με λίγα λόγια... Μπορεί το μικρότερο ψαράκι να λέει τα μεγαλύτερα παραμύθια; "Συγνώμη που άργησα, κύριε! Ξεκίνησα πολύ νωρίς, όμως στο δρόμο για το σχολείο πιάστηκα στα πλοκάμια ενός γιγάντιου καλαμαριού. Στριφογύριζα και πάλευα, μέχρι που μια θαλάσσια χελώνα ήρθε και με έσωσε. "Χελώνα; Αποκλείεται! Αυτά είναι παραμύθια!" «Όχι, όχι είναι αλήθεια!" Εσύ πιστεύεις τα παραμύθια του Τοσοδούλη;

Η ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ: Ενθαρρύνουμε τα παιδιά, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους, να γίνουν κι εκείνα μεγάλοι «παραμυθάδες» όπως ο Τοσοδούλης και να σκεφτούν τα πιο μεγάλα παραμύθια που θα έλεγαν κάθε φορά που θα βρίσκονταν στη θέση του πρωταγωνιστή, βλέποντας παράλληλα τις σελίδες του βιβλίου. Στη συνέχεια, μπαίνοντας στη σελίδα cards/ και κάνοντας click στην επιλογή GOLDIE THE GOLDFISH έχουν την ευκαιρία, αφού υπαγορεύσουν τις ιδέες τους στον/στην εκπαιδευτικό ή τις πληκτρολογήσουν μόνα τους εάν μπορούν, να τις ακούσουν από το στόμα του ψαριού. cards/