Παρουσίαση: Μίτσης Παναγιώτης

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Τ.Ε.Ι. ΣΕΡΡΩΝ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Επιβλέπων καθηγητής: Βακαλούδης Αλέξανδρος Σπουδαστής: Τσιαουσίδης Δημήτριος.
Advertisements

Okapi Formula (BM25) Γιαννάκης Παναγιώτης (Α.Μ. 181)
Κερκυραϊκά Κάλαντα Χριστουγέννων
Θεωρία Γραφημάτων Θεμελιώσεις-Αλγόριθμοι-Εφαρμογές
 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 1 7/10/2011: ΚΑΘΟΡΙΣΜΩΣ ΟΜΑΔΩΝ.  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 2 4/11/2011: ΧΡΟΝΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ.  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ 3 11/11/2011:ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.  ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ.
Bong da city TA ONEIRA MAC
Κερκυραϊκά Κάλαντα Χριστουγέννων Corfu Christmas Carols Corfu Christmas Carols.
Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά 1 Ευρετήρια.
Αγωγή Σταδιοδρομίας 2ο Γυμνάσιο Πεύκης
Κατερίνα Παπαοικονόμου Διάλεξη στο πλαίσιο του μαθήματος «Περιβαλλοντική Μηχανική και Διαχείριση» 14 Ιανουαρίου 2015 ΒΟΛΟΣ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ.
Νίκος Καζαντζάκης «Χαρά στον άνθρωπο συλλογίζουμαι που αξιώθηκε, προτού πεθάνει, ν’ αρμενίσει το Αιγαίο. Πουθενά αλλού δεν μετατοπίζεσαι τόσο γαλήνια και.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ  Ευρώπη: Ήπειρος Ευρώπη: Ήπειρος  Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Η ιδέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Διεύρυνση Διεύρυνση  Τα σύμβολα της Ε. Ε.
ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΙΑ Κ.Υ. ΣΠΗΛΙΟΥ ΚΟΛΠΙΚΗ ΥΠΕΡΕΚΚΡΙΣΗ.
Το πρόγραμμα σπουδών στην Ελληνική εκπαίδευση. Σκοπός Σκοπός της διάλεξης είναι η περιγραφή και ανάλυση της θέσης της Πληροφορικής και των ΤΠΕ στην ελληνική.
ΕΦΗ ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Αντιπρόεδρος ΣΚΑΜ (Σύλλογος Κλασσικού Αθλητισμού Μετεώρων) Οδηγός Βουνού Αθλήτρια Στίβου-Βουνού Διαιτητής Καλαθοσφαίρισης Μέλος της Οργανωτικής.
Ελεγκτικό Συνέδριο Επίκαιρα νομολογιακά ζητήματα από τον έλεγχο συμβάσεων παροχής υπηρεσιών των Δήμων. Ευτ. Κωνσταντάκου, Εισηγήτρια Ελ.Συν. Διημερίδα.
Η ADD ADVANTAGE είναι μια νέα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένης λογιστικής υποστήριξης αλλά και υποβολής και σύνταξης Ευρωπαικών Προγραμμάτων.
ΕΥΦΥΗΣ ΕΛΕΓΧΟΣ Κεφάλαιο 2 Στοιχεία της Ασαφούς Λογικής Επιμέλεια: Πέτρος Π. Γρουμπός, Καθηγητής Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Υπολογιστών.
Κωδικός Θ: ΤΠ4003, Κωδικός Ε: ΤΠ4103 (ΜΕΥ/Υ) Ώρες (Θ - ΑΠ - Ε): Προαπαιτούμενα: ΤΠ2003,2103.
Οστρακισμός Μέρος Β’ : η Αθήνα της πρώιμης Δημοκρατίας. Τοπογραφία.
Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης & Τμήμα Οικονομικών ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ‘ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
Αθλητική Διοίκηση Ενότητα 7: Σχεδιασμός και οργάνωση Προγραμμάτων αθλητισμού, άσκησης και αναψυχής Δήμητρα Παπαδημητρίου, Ph.D. Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.
ΘΕΜΑ: «Χαρακτηριστικά εφήβου και η συγκρότηση της ταυτότητας του: το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού» Μάθημα: Δια Βίου Μάθηση Υπεύθυνη καθηγήτρια: Δρ.
Ενότητα 8 : Βάσεις Δεδομένων (2/2) Δρ. Γκόγκος Χρήστος
Σύστημα εσωτερικών δικλίδων
επιτροπη αθλητικου σχεδιασμου εθνικεσ ομαδεσ
ΗΜΕΡΙΔΑ Ε.Ε.ΣΥ.Μ. - Ε.Β.Ε.Α. - Ο.Φ.Α.Ε
Επιθετικότητα – Βία στον Αθλητισμό και τη Φυσική Αγωγή
Οι χώροι πολιτισμού την εποχή του διάχυτου υπολογισμού
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μάθημα 9ο HTML.
Ευρετήρια Βάσεις Δεδομένων Ευαγγελία Πιτουρά.
Ο Ουίλλιαμ Σαίξπηρ William Shakespeare, ) ήταν ένας από τους σπουδαιότερους ποιητές και θεατρικούς συγγραφείς. Θεωρείται μια από τις κορυφαίες.
MANCHESTER CITY Manchester City Football Club είναι μια αγγλική Premier League ποδοσφαιρικό σύλλογο με έδρα το Μάντσεστερ. Ιδρύθηκε το 1880 ως του.
Προσεγγίζοντας την έννοια της αειφόρου τοπικής ανάπτυξης μέσα από τον σχεδιασμό ενός ψηφιακού παιχνιδιού 1ο ΕΠΑ.Λ. Αμαρουσίου Σχ. Έτος 2015-’16 Ευτυχία.
“One Map Endless Possibilities”
Έρευνα Ικανοποίησης Πελατών & Απόδοση Ξενοδοχείων Αττικής
This is where I live Οδηγίες για το Power Point
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
Σήμερα στην πόλη του Δαβίδ κι αυτός είναι ο Χριστός ο Κύριος
MENU ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ TIRANA ΑΘΗΝΑ.
Let’s follow a teenager’s day!!!
10 Λόγοι για του οποίους θα λατρέψουμε τη Σκωτία…
JAVA Basics Εβδομάδα Νο. 1.
Lego land Malaysia & Τόκιο
Η γειτονιά μας Πλιάτσικα Βασιλική.
Αρβανίτη Ευγενία, ΤΕΕΑΠΗ, Πανεπιστήμιο Πατρών
ΜΕΞΙΚΟ Mexico City.
Κοινωνιολογία του Χώρου /11/2015
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΟΠΤΣΗΣ.
ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟ ΠΟΛΥΣΤΥΡΕΝΙΟ ΣΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Φυσικές Διεργασίες της Χημικής Τεχνολογίας
Γενικές πληροφορίες Η τιμολόγηση θα πραγματοποιηθεί από τον PCO.
Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ψηφιακή ανάπτυξη και χρηματοδοτικά εργαλεία
Έχεις δοκιμάσει τη ρύπανση, είναι η αιθαλομίχλη και άλλα δηλητηριώδη που αιωρούνται στον αέρα που αναπνέουμε. Σε αρκετές πόλεις στον κόσμο, όπως στο Los.
Survey123® System Η “φωνή” του πελάτη σας.
7Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ Α.Π.Θ.​
Επιστημονική Διημερίδα με θέμα «Μεσογειακή Συνάντηση Ειδικών: Βιταμίνη D» Α΄ Παθολογική Κλινική, Τμήμα Κλινικής Ενδοκρινολογίας & Μεταβολισμού- Διαβητολογικό.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ SQL.
Πολιτική Επιστήμη ΙΙ Θεωρίες πλουραλισμού.
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2019 ΠΑΙΔΙ 2-12 ΣΕ EXTRA ΚΡΕΒΑΤΙ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ SQL Ή ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ SQL Ή
«Οι μέθοδοι πώλησης υπό το φώς του ενωσιακού δικαίου»
Δήμος Παπάγου Χολαργού ένας δήμος που μετασχηματίζεται ψηφιακά
Έρωτας και συντροφικότητα
ΠΡΑΓA BIENNH ΚΥΠΡΟΣ 5 Ημέρες 6
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΩΝ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ | ΙΟΥΛΙΟΣ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019 ΠΑΙΔΙ 2-12 ΣΕ EXTRA ΚΡΕΒΑΤΙ
Στρατηγική Έξυπνης Πόλης
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Παρουσίαση: Μίτσης Παναγιώτης

4ος Δήμος της χώρας. Το Περιστέρι είναι ο 4ος Δήμος της χώρας και ο μητροπολιτικός Δήμος της Δυτικής Αθήνας, συνορεύει με τους Δήμους Ιλίου (βόρεια), Αθηναίων (ανατολικά), Αιγάλεω (νότια), Χαϊδαρίου (δυτικά) και Πετρούπολης (βορειοδυτικά). Η επίσημη απογραφή της Στατιστικής Υπηρεσίας το 2001 εκτιμά τον πληθυσμό σε δημότες με σύνολο κατοικιών , ενώ τα Στατιστικά Δελτία καταναλωτών της ΔΕΗ εκτιμούν πληθυσμό πλέον των κατοίκων.

H ιστορία του Περιστερίου, ξεκινά πολύ παλιά. Ευρήματα πιστοποιούν την ανθρώπινη παρουσία πριν από 25 αιώνες. Το φανερώνει η μεγάλη συγκομιδή αρχαίων ευρημάτων, σαρκοφάγοι, αγγεία, μαρμάρινες επιτύμβιες πλάκες, αρχαία νομίσματα, κτερίσματα. Αγγεία του π.Χ. από τάφο της περιοχής που αποκαλύφθηκε το (Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών) Παραστάδες θύρες από ταφικό μνημείο στο κτήμα Α.Ματρόζου σε φωτογραφία του Καταστράφηκαν κατά τη διαμόρφωση του χώρου.

Στην έκταση που καλύπτει ο σημερινός Δήμος Περιστερίου, δυτικά του Κηφισού ποταμού, εντοπίζεται ο αρχαίος δήμος Χολαργός, από τον οποίο κατάγονταν ο Περικλής. Ο δήμος του Χολαργού εκπροσωπούνταν στη Βουλή των Πεντακοσίων με 4 βουλευτές.

ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΛΕΙΣΘΕΝΙΚΕΣ ΤΡΙΤΥΕΣ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ Για τη σύνταξη αυτού του χάρτη χρησιμοποιήθηκε ο χάρτης με τις τριτύες από το βιβλίο των P.Levegue - P.V.Naguet που αποτελεί βελτιωμένη έκδοση του χάρτη των H.Stier και E.Kirsetn. Για τη θέση των δήμων χρησιμοποιήθηκε ο χάρτης του Trail στο HESPERIA SUP.14. Επεξηγήσεις του χάρτη: - Τα γράμματα παραπέμπουν στις τριτύες Α-άστυ, Β-παράλια, Γ-μεσόγεια [α] Προβάλινθος [προσαρτημένη στην 3], [β] ΕΚΑΛΗ [προσαρτημένη στην 4], [γ] Άλιμος [προσαρτημένη στην 4]. - Οι αριθμοί παραπέμπουν στις φυλές - Με τις παράλληλες γραμμές σημειώνεται η έκταση που καταλαμβάνει ο σημερινός δήμος Περιστερίου

1822 Πρώτη αναφορά στο χωριό Περιστέρι, στους Κώδικες του Νοταρίου (συμβολαιογράφου) Αθηνών, Παναγή Πούλου. Το χωριό εντοπίζεται στην περιοχή Εκατόδεντρα και αποτελείται από ελάχιστα σπίτια. Άποψη του Ελαιώνα το 1841 Ο Αη Γιώργης (16ος αιώνας)

Στην Κολοκυνθού 1922 Μεμονωμένη εγκατάσταση προσφύγων από τη Μικρά Ασία, στην περιοχή της Κολοκυνθούς, όπου υπάρχουν περιβόλια, εξοχικά κέντρα και ελάχιστα σπίτια.

Άγιος Αντώνιος 1925 Κατασκευάζονται οι πρώτες ξύλινες παράγκες στην περιοχή της Ευαγγελίστριας, που καταστρέφονται από πυρκαγιά πριν κατοικηθούν. Στήνονται νέες παράγκες και δημιουργείται η συνοικία. Αρχίζει τη λειτουργία του το πρώτο εργοστάσιο στο Περιστέρι, το ταπητουργείο του Θόδωρου Παπάζογλου. Ιδρύεται ο πρώτος ποδοσφαιρικός σύλλογος με το όνομα «Ασπίς», από τον οποίο προήλθε ο «Νέος Αστήρ».

Μία δασκάλα πρόσφυγας με τα παιδιά της το 1932

1936 Γειτονιά με παράγκες 1936 Αρχίζει η εξόρυξη του κάρβουνου στο λιγνιτωρυχείο.

1939 Ιδρύεται το πρώτο γυμνάσιο στο Περιστέρι, με την επωνυμία «11 Ο Γυμνάσιον Αθηνών εν Περιστερίω» και στεγάζεται σε μια «γερμανική» παράγκα.

Οδός Περιστερίου (οδηγούσε από την Κολοκυνθού στο ποτάμι)

Ριζοσπάστης,

Το Περιστέρι τη δεκαετία του 50 (διακρίνονται τα παλιά λουτρά)

Αγορά

Αυλή σπιτιού

Ευαγγελίστρια

Διώροφες κατοικίες

Μια μικρή στο Περιστέρι, του Κώστα Ρούκουνα Μια μικρή στο Περιστέρι, του Κώστα Ρούκουνα 1946

Το παλιό Δημαρχείο

Το νέο Δημαρχείο στην πλατεία Δημοκρατίας

Πλατεία Δημοκρατίας

Άγιος Αντώνιος

Εθνάρχου Μακαρίου

Άλσος Περιστερίου

Peristeri City (BFR – Έτσι μεγάλωσα)

Παρουσίαση: Μίτσης Παναγιώτης Κάντε κλικ στις εικόνες για περισσότερες πληροφορίες