Το σχολείο μας βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα “Ευκλείδης”, ενός συγκροτήματος με μεγάλη ιστορική.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
ΕΠΑΛ - ΕΠΑΣ Επαγγελματικά Λύκεια & Σχολές
Advertisements

1ο ΕΠΑΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ «Μικρές Αγγελίες – Μεγάλες Αλήθειες» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΝΟΤΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Θεσμοθετείται η Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση ως ισότιμη με την Γενική Εκπαίδευση και συγκροτείται από τα Τεχνικά.
Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο των αξόνων προτεραιότητας.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κέντρα Συμβουλευτικής & Επαγγελματικού Προσανατολισμού Νόμος 2525/97.
ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Α’ Βαθμίδας Σύρου
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ 1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ.
ανακύκλωση Η/Υ και περιφερειακών
Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου
ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ. ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ  Αποτελεί ένα από τα τέσσερα τμήματα της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών και Επιστημών Αγωγής.  Υπήρξε το πολυπληθέστερο.
Μηχανολογικός Τομέας / Τομέας Οχημάτων
Δ΄Δ/ΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
Το Επαγγελματικό Λύκειο του Δήμου Θέρμης
ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»
Μπέτσας Γιάννης Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΑ Ι.Ε.Κ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΕΣΥΠ ΔΡΑΜΑΣ 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Εξωτερική Αξιολόγηση – ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΗ.
Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ
Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες
Καινοτόμες δράσεις στο ΕΕΕΕΚ Κατερίνης: Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας
ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ «Παρουσίαση ειδικοτήτων ΕΠΑΛ Ξάνθης»
Εκπαιδευτικές επιλογές μετά το Γυμνάσιο
ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΙΑ!!.
“Καλλιέργεια δεξιοτήτων προσέγγισης αγοράς εργασίας”
ΤΟΜΕΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ 2ΟΥ ΕΠΑΛ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗMΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΜΕΝΙΚΩΝ
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
ΤΙΤΛΟΣ ΕΡΓΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΖΕΥΞΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ: Β’ ΑΘΗΝΑΣ 2ο ΕΠΑΛ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ & ΣΕΚ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ Γραμματική.
3 ο Τ.Ε.Ε. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ ΘΕΜΑ «ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ ΤΕΙ ΚΑΙ ΙΕΚ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ.
6ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΕΠΑΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Υπεύθυνοι ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Παπακίτσος Ευάγγελος Θεολογής Ευάγγελος ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ.
Διδακτική Εργαστηριακών Μαθημάτων. Διαφορές θεωρητικών-εργαστηριακών μαθημάτων Μαθήματα Θεωρητικά Εργαστηριακά Σε σχολική αίθουσα Σε εργαστήριο Ένας διδάσκων.
Η εικόνα των μαθητών για το Σχολείο, την Εκπαίδευση και τα εφόδια που παίρνουν για την επαγγελματική τους αποκατάσταση και την κοινωνική τους ένταξη. 1.
Επειδή η μόρφωση είναι δικαίωμα για κάθε άνθρωπο.
Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Τομέας Ηλεκτρονικής 2 ου ΕΠΑ.Λ Λαμίας Μελέτη και Εφαρμογή Τηλεματικών Υπηρεσιών σε πραγματικές συνθήκες για τα.
1ο Δημοτικό Σχολείο Αμπελοκήπων
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΡΑ.ΣΥ. ΕΠΑΛ Βέροιας Γραφείο Σύνδεσης με την Αγορά Εργασίας και Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΕΠΑΛ Βέροιας  
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΘΑΛΑΣΣΟΥΔΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΣ ΠΕ10.50 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΜΟΣΧΟΒΑ Γ.ΠΕ18.12-ΠΑΠΑΔΗΣ Δ.ΠΕ17.06.
ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Σ.Ε.Κ.).
Υπεύθυνοι Προγράμματος: Προδρόμου Χρυσούλα (ΠΕ. 05) Γαβριηλίδου Ευθυμία (ΠΕ. 02) Γυμνάσιο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης Τμήμα: Γ2 Επιμέλεια:
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ. Για να αποκτήσεις γνώσεις, να εξασκηθείς και να πάρεις πτυχίο Βοηθού Βρεφονηπιοκόμου πρέπει να επιλέξεις σπουδές στο.
Υπεύθυνος Σ.Ε.Π. ΚΕ.ΣΥ.Π Ελευσίνας Θεολογής Ευάγγελος Υπεύθυνος Σ.Ε.Π. ΚΕ.ΣΥ.Π Κοζάνης Σταμκόπουλος Θεόδωρος ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ Παρουσίαση του Ημερήσιου Επαγγελματικού.
Επιβλέπουσα Καθηγήτρια: Βασιλική Ασκητοπούλου
Καλώς ορίσατε στην εκδήλωση για τις Φυσικές Επιστήμες.
Παρουσίαση του Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου
Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Συγκριτικά στοιχεία ελληνικής και διεθνούς νομοθεσίας
Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός (Σ.Ε.Π.)
Γενικό Λύκειο και ΕΠΑΛ.
«Μόνο ότι δέχεσαι με την ψυχή σου, αυτό μόνο μαθαίνεις και αυτό ενσωματώνεις στη ζωή σου και το χαρακτήρα σου» Dewey.
Για τους εκπαιδευτικούς του Ηλεκτρονικού Τομέα
5ο Δημοτικό Σχολείο Κω Το κοινωνικό Σχολείο, το πράσινο Σχολείο, το Σχολείο που καινοτομεί, το συνεργατικό Σχολείο.
Γραφείο Τ.Ε.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης
ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΟΗΘΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2016 – 2017
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Τμήμα Ψυχολογίας
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΜΑΣ:
Προετοιμασία για την ανάληψη προγράμματος
Οι πρώτες συναντήσεις…
Εκπαιδευτικές Επισκέψεις (Educational field trips)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ EΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ
Το Νέο Επαγγελματικό Λύκειο
Πρακτικές οδηγίες υλοποίησης δράσεων εντός κι εκτός σχολείου…
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ (ΕΠΑ.Λ)
1/θ Νηπιαγωγείο Ριόλου
Μεταγράφημα παρουσίασης:

Το σχολείο μας βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα “Ευκλείδης”, ενός συγκροτήματος με μεγάλη ιστορική παράδοση, στην Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση της χώρας μας. Το σχολείο παρέχει Τεχνική και Επαγγελματική Εκπαίδευση σε επίπεδο Ανώτερης Δ/θμιας Εκπαίδευσης, βρίσκεται σε νέο κτίριο, επί της οδού Κατσιμίδη 11 και τη φετινή σχολική χρονιά έχει 274 μαθητές. Τα Εργαστηριακά μαθήματα γίνονται στις εργαστηριακές αίθουσες του 4ου ΣΕΚ Θεσσαλονίκης, το οποίο συστεγάζεται στο κτίριο της οδού Κατσιμίδη. Το 1981 ήταν το πρώτο έτος ίδρυσης της σχολικής μας μονάδας, ως “ΚΕΤΕ Θεσσαλονίκης”. Το 1985 μετατράπηκε σε “4η ΤΕΣ Θεσσαλονίκης. Το 1997 μετατράπηκε σε “15ο ΤΕΕ Θεσσαλονίκης. Το 2007 μετατράπηκε σε “15ο ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης” και με αυτή τη μορφή λειτουργεί έως και σήμερα.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο με αρ. πρωτ /Γ7/ του Υ.ΠΑΙ.Θ. το σχολείο μας υλοποίησε πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας των μαθητών μας με τίτλο «Υιοθεσία Επιχείρησης» του Δημόσιου Τομέα. Το πρόγραμμα αυτό δημιουργεί τους κατάλληλους δεσμούς μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου και των μαθητών της ειδικότητας που σχετίζεται με το χώρο αυτό. Ζητήσαμε συνεργασία μεταξύ του ΕΠΑ.Λ και συγκεκριμένα της ειδικότητας «ΟΧΗΜΑΤΩΝ» της 3 ης τάξης του σχολείου μας με το Συνεργείο Οχημάτων της Τεχνικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ.

Ο παιδαγωγικός στόχος του προγράμματος ήταν να γνωρίσουν οι μαθητές της ειδικότητας «ΟΧΗΜΑΤΩΝ» τις πραγματικές συνθήκες εργασίας του επαγγέλματος και της ειδικότητας που σπουδάζουν.

Η συνεργασία αυτή είχε δύο άξονες 1 ος άξονας: Ενημέρωση των μαθητών μας από τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ σχετικά με την συγκεκριμένη υπηρεσία. ― Οργανόγραμμα ― Διοίκηση ― Τεχνικό προσωπικό ― Προσόντα τεχνικού προσωπικού ― Επιμόρφωση προσωπικού ― Δομή του συνεργείου ― Εργασίες στους χώρους ― Κύκλος εργασιών

Ενημέρωση από τον τεχνικό διευθυντή του συνεργείου του ΕΚΑΒ, κ.Γεώργιο Τζιμόπουλο, στο σχολείο μας.

2 ος άξονας: Εκπαιδευτικές επισκέψεις των μαθητών στο χώρο του συνεργείου, με σκοπό επί τόπου ενημέρωση των μαθητών και παρακολούθηση των σχετικών εργασιών που πραγματοποιούνται εκεί.

Ξενάγηση στο χώρο του ΕΚΑΒ…

Περιήγηση στο συνεργείο…

 Ελευθεριάδης Κων/νος  Ευαγγέλου Κατερίνα  Ζώη ΜαιρηΛία  Μακαβαίος Βασίλης  Ουσταμπασίδης Απόστολος  Πάνος Νίκο  Παπαγιουβάνης Βασίλης  Παρθενιώτη Γεωργία

Σας ευχαριστούμε πολύ!!! 15 ο ΕΠΑ.Λ