ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-2013.

Slides:



Advertisements
Παρόμοιες παρουσιάσεις
Ελληνογαλλική σχολή ‘’Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ’’
Advertisements

ΧΡΟΝΟΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ
Λογισμικο συστηματοσ Κεφάλαιο 4ο
Οπτικά Δίκτυα - Ι Γενικά.
Παρουσίαση λειτουργίας εφαρμογής extra Διαχείριση Ταμείου
Εισαγωγή στις Τεχνολογίες της Πληροφορικής και των Επικοινωνιών
Δήμος Καλαμαριάς Γεωργιάδης Γεώργιος Προϊστάμενος Τμήματος Πληροφορικής
Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Τ.Ε. / Ομίλου ΔΕΗ Εργολαβίες ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΔΙΑΝΟΜΗΣ.
1 ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ •1ο ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΡΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ.
ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Εργασία τεχνολογία επικοινωνιών
WIFI-Aσύρματα Δίκτυα.
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο''ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ''
Slide 1 Δίκτυα Τηλεπικοινωνιών ENOTHTA 7 η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ (ΜΕΡΟΣ Α’) 1. ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ  Εκτός από τις τερματικές.
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Κεφάλαιο 2: Οι μεταβολές ως χαρακτηριστικό γνώρισμα της τεχνολογίας Εισηγήτρια: Αναστασία Κατρανίδου.
Το υλικο του Υπολογιστη
ΗΜΕΡΙΔΑ: Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ – Η ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΩΣ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ 24 / 5 / 2013 Το έργο για την αναδιάρθρωση της δημόσιας.
Λειτουργικό Σύστημα 2ο μέρος.
Νέος Επενδυτικός Νόμος Ανάπτυξη στην πράξη – Απάντηση στην κρίση
Ειδικά & Υβριδικά Εργαλεία Αναζήτησης. Εισαγωγή  Υπάρχει μια πλειάδα από ειδικά και υβριδικά εργαλεία αναζήτησης που αξίζουν ιδιαίτερης αναφοράς.  Αυτά.
Είδη των Υπολογιστών Χρήστος Μουρατίδης.
By Τζέρυ, Κώστας και Λέντι. είναι όρος που χρησιμοποιούμε για ηλεκτρονικές διατάξεις προσωρινής αποθήκευσης ηλεκτρονικές οι οποίες επιτρέπουν πρόσβαση.
Μνήμη και Προγραμματίσιμη Λογική
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Εξυπηρέτησης του Πολίτη – Διαφάνειας & Επικοινωνίας Κ.Ε.Δ.Ε.
Τι είναι Ανάλυση Τι είναι Συστήματα Πληροφορικής
Σημειώσεις : Χρήστος Μουρατίδης
Computers: Information Technology in Perspective By Long and Long Copyright 2002 Prentice Hall, Inc. Δίκτυα & Ε π ικοινωνία Υ π ολογιστών Διάλεξη 7 η -
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟΙ ΛΟΓΙΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ (PLCs).
ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΕΩΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών “ ΥΠΟΔΟΜΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ” Θεόδωρος Καρούνος,
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ MARKETING
Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα χαρακτηριστικά των επεξεργαστών By ΔΙΟΝΥΣΗ ΣΚΕΓΙΑ ΕΠΑ-Λ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ!
Γυμνάσιο Νέας Κυδωνίας
Οργάνωση Και Λειτουργία Κέντρων Πληροφορικής Επιμέλεια: Γιάννης Τρικαλίτης.
Τεχνολογία TCP/IP TCP/IP internet είναι ένα οποιοδήποτε δίκτυο το οποίο χρησιμοποιεί τα πρωτόκολλα TCP/IP. Διαδίκτυο (Internet) είναι το μεγαλύτερο δίκτυο.
Το Υλικό του Υπολογιστή
Ψηφιακά κυκλώματα. Σκοπός της Εργασίας Σε μια εποχή πλήρους ψηφιοποίησης της πληροφορίας είναι λογικό να αναμένουμε πως η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.
ΕΝΟΤΗΤΑ 2 – Κεφάλαιο 5: Γνωριμία με το Λογισμικό
ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ: ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ
Συνδετικότητα γραφήματος (graph connectivity). α β Υπάρχει μονοπάτι μεταξύ α και β; Παραδείγματα: υπολογιστές ενός δικτύου ιστοσελίδες ισοδύναμες μεταβλητές.
Ταξινόμηση Πληροφοριακών Συστημάτων. Μοντέλο Μελέτης των ΠΣ Επιχειρηματικά Θέματα Τεχνολογικά Θέματα Κοινωνικά Θέματα Πληροφοριακά Συστήματα.
Κύρια Μνήμη Διάφοροι τύποι μνήμης RAM Από πάνω προς τα κάτω, DIP, SIPP, SIMM (30-pin), SIMM (72-pin), DIMM (168-pin), DDR DIMM (184-pin). Μνήμη RΟM.
Ε.Δ.Ε.Υ.Α ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ Διαβάθμιση προτεραιοτήτων για ενιαία εφαρμογή δεικτών απόδοσης δικτύων ύδρευσης στις ΔΕΥΑ «ΒΑΣΙΚΕΣ.
Τηλεπικοινωνίες, Διαδίκτυο και Ασύρματη Τεχνολογία.
Ήπιες Μορφές Ενέργειας Ε306 Από τον άνεμο στην οικονομική βιωσιμότητα (εισαγωγικές έννοιες)
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ & ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Β΄ ΕΠΑΛ ΚεφΑλαιο 2: ΠροδιαγραφΕΣ ΥλικοΥ Η/Υ 2.7 Επεξεργαστές.
Αποτελέσματα Έργου Έρευνας, Ανάπτυξης και Επίδειξης στα πλαίσια του ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ11 ΕΣΠΑ Dynamic Cargo Routing on-the-Go Δυναμική Δρομολόγηση.
ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΜΗΜΑ Θ. Ε. Κ
Ανάλυση και σχεδιασμόσ πληροφοριακών συστημάτων
Εταιρική Διακυβέρνηση
Αρχές Βιώσιμης Ανάπτυξης Οι δέκα αρχές του ΟΗΕ για την Ε.Κ.Ε.
Δεβρίκης Κωνσταντίνος ΠΕ19
Ο πρώτος υπολογιστής ENIAC.
Ο Υπολογιστής Ο ηλεκτρονικός υπολογιστής είναι μια μηχανή κατασκευασμένη κυρίως από ψηφιακά ηλεκτρονικά κυκλώματα και δευτερευόντως από ηλεκτρικά και.
ΤΕΙ Ηρακλείου Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων
Δίκτυα & Επικοινωνία Υπολογιστών
Με τι ασχολείται η πληροφορική; Η πληροφορική μελετά με επιστημονικό τρόπο: 1.Τον αποτελεσματικό τρόπο επεξεργασίας των πληροφοριών με τη βοήθεια του υπολογιστή.
Το κόστος Ποιότητας    
Λήψη απόφασης για Ενεργειακό Σχεδιασμό
ΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.
Συγγραφέας: Ζαγκότας Στεφανος Επιβλέπων Καθηγητής: Ούτσιος Ευάγγελος
Γρήγορη αναφορά του Lync 2013 για Office 365
Αξιολόγηση της επίδοσης ενός οργανισμού σε θέματα ασφάλειας
Διαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες
Εισαγωγή στην έννοια της ποιότητας
Κατηγορίες Ηλεκτρονικών Υπολογιστών
Υλικό/ Αρχιτεκτονική Η/Υ
ΕΠΙΜΕΡΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΤΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ
Μεταγράφημα παρουσίασης:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ! ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΑΝΤΑ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΙΝΑ ΜΑΚΡΑΚΗ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ! Αυτοί οι υπολογιστές έχουν τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης και έχουν τεράστια επεξεργαστική ισχύ. Έτσι, το κόστος για την ανάπτυξη τέτοιων μεγάλων ηλεκτρονικών υπολογιστών μέγεθος είναι πολύ μεγάλο και τέτοιου είδους κατασκευή μπορεί να γίνει με μεγάλες εταιρείες. Μπορείτε να δείτε αυτούς τους υπολογιστές στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, όπου τα εκατομμύρια των αρχείων πρέπει να διατηρούνται σε καθημερινή βάση. Αυτοί οι υπολογιστές έχουν τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης και έχουν τεράστια επεξεργαστική ισχύ. Έτσι, το κόστος για την ανάπτυξη τέτοιων μεγάλων ηλεκτρονικών υπολογιστών μέγεθος είναι πολύ μεγάλο και τέτοιου είδους κατασκευή μπορεί να γίνει με μεγάλες εταιρείες. Μπορείτε να δείτε αυτούς τους υπολογιστές στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, όπου τα εκατομμύρια των αρχείων πρέπει να διατηρούνται σε καθημερινή βάση.

Συχνά ένα μεγάλος υπολογιστής σε μια μεγάλη εταιρεία χρησιμοποιείτε για να εργαστεί σε μια ενιαία αίτηση, όπως συναλλαγή σε μια τράπεζα, τα οποία οι χρήστες συνδέονται με τον κεντρικό υπολογιστή μέσω μιας απλής εφαρμογής σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή (μια φορά καλείται μέσω ενός λεγόμενου τερματικό). Η επεξεργαστική ισχύ του μεγάλου υπολογιστή είναι ιστορικά μετριέται σε MIPS (εκατομμύρια εντολές ανά δευτερόλεπτο). Σήμερα η μονάδα, παρά τις ρίζες του ονόματος, δεν είναι πιο στενά συνδεδεμένη με τον αριθμό των οδηγιών που εκτελούνται από την CPU, αλλά είναι ένα μέτρο της σχετικής επεξεργαστικής ισχύος των μηχανών, που λαμβάνονται ως αποτέλεσμα της αναφοράς με τα φορτία σε ένα προκαθορισμένο περιβάλλον δεν περιορίζεται από περιορισμούς της υποδομής.

Η δύναμη του ενός μεγάλου υπολογιστή θα πρέπει να μετρηθεί, προκειμένου να διασφαλιστεί η αξιοπιστία και η αντιπροσωπευτικότητα του ίδιου του μέτρου και όχι με προσφυγή σε σημείο αναφοράς σπιτικό, αλλά κοινό σημείο αναφοράς, που παράγεται από ανεξάρτητους οργανισμούς της σε διεθνές επίπεδο, όπως η TPC (Transaction Performance Συμβουλίου ) και SPEC (Standard Corporation Αξιολόγησης της Απόδοσης).

Τα τρία σημαντικά χαρακτηριστικά των κεντρικών υπολογιστών: Mainframes προβλέπουν μέγιστο I / O συνδεσιμότητα καθώς μπορούν να φιλοξενήσουν τεράστια αγροκτήματα δίσκο. Mainframes διαπρέπουν στην παροχή κατ 'ανώτατο όριο I / O εύρος ζώνης. Είναι ενδιαφέρον, παρ 'όλες τις συνδεδεμένες μονάδες που είναι συνδεδεμένες με το σύστημα mainframe, δεν υπάρχουν στοιχεία κλείδωμα συμβαίνει ποτέ να χαλάσουν την αποτελεσματικότητά του. Mainframe συστήματα προβλέπουν επίσης πολύ καλές πτητικές λειτουργίες νήμα. Οι μεγάλοι υπολογιστές με την πρόοδο της τεχνολογίας, έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ! ΤΕΛΟΣ! Εκπαιδευτήρια Καντά! ΄Ινα Μακράκη ΄Ινα Μακράκη