Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ
ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ

2 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΘΑΝΟΛΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΝΑΦΘΑΛΕΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΜΙΚΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ. ΕΣΤΕΡΕΣ. ΦΥΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ. ΛΑΔΙΑ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ. ΦΘΟΡΙΟΜΕΝΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ. ΧΛΩΡΙΩΜΕΝΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ.

3 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΟΡΥΚΤΕΛΑΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΞΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.
ΣΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΜΕΘΑΝΟΛΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ. ΣΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΝΑΦΘΑΝΕΛΙΝΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗΣ.

4 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ
ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ - ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ. ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ. ΧΑΜΗΛΗ ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ. ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

5 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ – ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΟΞΕΙΔΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΩΝΟΥΝ (ΓΗΡΑΝΣΗ). ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΤΗΤΙΚΩΝ ΟΞΕΙΔΙΩΝ, ΙΖΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΩΝ ΑΤΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ.

6 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ – ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
Η ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ. Η ΜΕΙΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΗ ΌΤΑΝ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΑΙΩΡΙΜΑΤΩΝ (Π.Χ. ΙΝΕΣ ΒΑΜΒΑΚΟΣ). Η ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥΣ. Η ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΛΚΟ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΞΕΙΔΩΣΗ.

7 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ
ΥΓΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΣ ΑΕΡΑΣ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΕ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΕΝΟΥ (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ). Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΑΙΩΡΗΜΑΤΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟ Ή ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΜΕ ΔΙΗΘΗΣΗ.

8 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΣΩ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΣΩ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ ΑΕΡΑ

9 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ– ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ– ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΜΙΓΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ, ΟΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ. ΌΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ, ΤΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΙΟΝΙΖΟΥΝ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΣΜΟΥ ΑΠΌ ΚΡΟΥΣΕΙΣ, Ο ΑΡΧΙΚΑ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΙΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ. ΑΥΤΌ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ.

10 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ – ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΣΩ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ – ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΣΩ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΞΕΝΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΌΠΩΣ ΣΚΟΝΗ, ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ. ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΑ ΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΕΔΙΑΚΗ ΕΝΤΑΣΗ. ΕΆΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΩΓΙΜΗ ΓΕΦΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ.

11 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ – ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΣΩ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ ΑΕΡΑ Η΄ ΥΓΡΑΣΙΑΣ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ – ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΕΣΩ ΦΥΣΑΛΙΔΩΝ ΑΕΡΑ Η΄ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑΣ. ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΑΥΤΈΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΑΠΌ ΑΥΤΌ ΤΟΥ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΊΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΦΥΣΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΡΟΥ.

12 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ Η ΤΑΣΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΕΝΌΣ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΔΙΑΚΕΝΟΥ (ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ). ΑΠΌ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΤΑΣΗΣ (ΕΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΗ, ΣΥΝΕΧΗΣ, ΚΡΟΥΣΤΙΚΗ). ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ (ΘΕΤΙΚΗ, ΑΡΝΗΤΙΚΗ). ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ. ΑΠΌ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΛΑΔΙ.

13 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ - ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΨΥΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ. ΜΙΚΡΗ ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ «ΓΗΡΑΣΚΟΥΝ» ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΠΑΝΟΡΘΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΩΣΗ ΌΠΩΣ Ο ΑΕΡΑΣ. ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ.

14 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ: ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΙΣΧΥΟΣ

15 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ : 2. ΚΑΛΩΔΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΑΣΗΣ

16 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΛΑΔΙΩΝ ΤΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΛΑΔΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ : 3. ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΛΑΔΙΟΥ

17 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ - ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΑΝΟΡΓΑΝΑ
ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ ΒΑΜΒΑΚΙ ΧΑΡΤΙ ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ ΚΕΡΙ ΞΥΛΟ ΑΣΒΕΣΤΟΣ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΓΥΑΛΙ ΜΙΚΑ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ PERSPEX ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΠΟΛΥΣΤΥΡΕΝΙΟ ΠΟΛΥΒΙΝΥΛΟΧΛΩΡΙΔΙΟ (PVC) ΒΑΚΕΛΙΤΗΣ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΕΣ

18 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ - ΠΟΛΥΜΕΡΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΑ
ΘΕΡΜΟΣΚΛΗΡΥΝΟΜΕΝΑ ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ PERSPEX ΠΟΛΥΠΡΟΠΥΛΕΝΙΟ ΠΟΛΥΣΤΥΡΕΝΙΟ ΠΟΛΥΒΙΝΥΛΟΧΛΩΡΙΔΙΟ (PVC) ΒΑΚΕΛΙΤΗΣ ΕΠΟΞΕΙΔΙΚΕΣ ΡΗΤΙΝΕΣ ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΕΣ

19 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:
ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ. ΥΨΗΛΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ. ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ: ΜΗ ΕΠΑΝΟΡΘΟΥΜΕΝΗ ΜΟΝΩΣΗ

20 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΣΤΕΡΕΑ
ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΦΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗ ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ. ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 100 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΈΣ. ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΩΝ 250 ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΑΝΟΡΓΑΝΑ ΣΤΕΡΕΑ

21 ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΜΕΡΗ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΥΨΗΛΗ ΣΤΑΘΜΗ ΜΟΝΩΣΗΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΟΣΚΛΗΡΥΝΟΜΕΝΑ ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΜΕΡΗ

22 ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΘΕΡΜΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΔΕΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ (ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ) ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ

23 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΥΓΡΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ. ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕΡΕΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΟΣΜΙΞΕΙΣ ΞΕΝΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΛΟΤΗΤΕΣ ΑΕΡΑ. ΟΙ ΠΕΔΙΑΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΎ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΑΠΌ 1ΜV/mm ΕΩΣ 15ΜV/mm.

24 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΘΕΡΜΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΘΕΡΜΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Η ΘΕΡΜΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΠΕΔΙΑΚΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ. ΜΕΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΣΤΕΡΕΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΚΡΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΔΙΑΡΡΟΗΣ ΚΑΙ ΔΙΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΟΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΑΥΤΌ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΕΚΛΥΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΛΟΓΩ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ JOULE. ΕΆΝ Η ΕΚΛΥΣΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΙΜΟΤΗΤΑΣ. ΕΤΣΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΌΣ ΣΤΕΝΟΥ ΑΓΩΓΙΜΟΥ ΔΡΟΜΟΥ.

25 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΔΕΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΔΕΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Η ΔΕΝΔΡΟΕΙΔΗΣ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΘΕΡΜΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΕΔΙΑΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΙΟΝΙΣΜΟ ΑΠΌ ΚΡΟΥΣΕΙΣ. Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ COULOMB ΚΑΤΑΠΟΝΕΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑI ΜΙΚΡΑ ΚΑΝΑΛΙΑ (ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ). ΌΤΑΝ ΟΙ ΔΕΝΔΡΙΤΕΣ ΓΕΦΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΚΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΩΝ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ.

26 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ Η ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ. ΌΤΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΥΤΈΣ ΥΠΕΡΒΟΥΝ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΌ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΩΣΗΣ. ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΉ, Η ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΕΊΝΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΜΕΡΙΚΩΝ kN/m2.

27 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΌΤΑΝ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΕΟΥ ΜΟΝΩΤΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΟΝΩΤΗΡΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΘΗΣΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΥΓΡΑΣΙΑ. ΣΕ ΜΕΓΆΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΤΑΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΩΤΗΡΑ.

28 ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ – ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΕΊΝΑΙ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΦΥΑΣΑΛΙΔΕΣ ΑΕΡΑ Η’ ΓΕΝΙΚΑ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Η’ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΚΑΘΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΟΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΚΕΝΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΟΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΚΛΥΣΗΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΔΟΜΗΣ. ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ «ΓΗΡΑΝΣΗ» ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ.

29 ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΣΤΕΡΕΑ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗ ΓΥΑΛΙ ΧΑΡΤΙ ΠΟΛΥΒΙΝΥΛΟΧΛΩΡΙΔΙΟ (PVC) ΠΟΛΥΑΙΘΥΛΕΝΙΟ (PE-XLPE)

30 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΚΑΛΩΔΙΑ:

31 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΜΟΝΩΤΗΡΕΣ:

32 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ
ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝ ΜΟΝΩΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ ΞΗΡΟΥ ΤΥΠΟΥ:


Κατέβασμα ppt "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΤΑΣΕΩΝ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google