Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια

4  Δικαιούμαι να χρησιμοποιώ το κομπιούτερ για …….. Έξι ώρες Δύο ώρες Μισή ώρα

5  ΛΑΘΟΣ το να χρησιμοποιείς το κομπιούτερ για τόσες πολλές ώρες θα σου δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στην υγεία σου όπως πονοκεφάλους, διάφορα προβλήματα στα μάτια, πόνους στο σώμα και διάφορα άλλα προβλήματα.

6   ΛΑΘΟΣ το να χρησιμοποιείς το κομπιούτερ για τόσες ώρες μπορεί να σου δημιουργήσει διάφορα προβλήματα στην υγεία σου όπως πονοκεφάλους, διάφορα προβλήματα στα μάτια, πόνους στο σώμα και διάφορα άλλα προβλήματα.

7   ΜΠΡΑΒΟ ! Τον ηλεκτρονικό υπολογιστή τον χρησιμοποιούμε μόνο για μισή ώρα γιατί αν τον χρησιμοποιήσουμε περισσότερη ώρα απ΄ότι πρέπει θα έχουμε κάποια προβλήματα με το σώμα μας. Μπράβο σου ! Είσαι πολύ καλή !

8  Όταν παίζω ένα παιχνίδι και μου βγάλει μια διαφήμιση …… Πατάω αυτό το κόκκινο κουμπάκι Πατάω πάνω της Συνεχίζω να την βλέπω

9   ΣΩΣΤΑ ! Όταν μας βγάλει μια διαφήμιση πατάμε το Χ. Αν πατήσεις στη διαφήμιση πιθανό να πάρει ιό το κομπιούτερ σου.

10   ΛΑΘΟΣ ! Αν πατήσεις στη διαφήμιση πιθανό να πάρει ιό το κομπιούτερ σου.

11   ΛΑΘΟΣ ! Μπορεί να έχει ακατάλληλο περιεχόμενο.


Κατέβασμα ppt " Γεια σας σήμερα θα σας κάνω ένα μικρό μάθημα για το πώς να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σωστά και με ασφάλεια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google