Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου

2 Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια και μαζί θα παίξουμε με τον αριθμό 3!

3 Φόντο τα 3 γουρουνάκια στο δάσος και μαζεύουν μήλα. Υπάρχουν μηλιές (3 δέντρα) και τα μήλα τους γράφουν πάνω το κάθε ένα και από έναν αριθμό (1 – 5). Τα παιδιά καλούνται να πατήσουν πάνω στα μήλα με τον αριθμό 3. τα μήλα πέφτουν μέσα στα καλάθια. Ήρθαμε στο δάσος για να μαζέψουμε μήλα για να μας φτιάξει η μάμα μας την μηλόπιτα που μας αρέσει! Όμως πρέπει να μαζέψουμε μόνο τα μήλα που έχουν πάνω τους τον αριθμό 3! Πάτησε πάνω στα μήλα με τον αριθμό 3!

4 Ά ΣΚΗΣΗ 2 Τα 3 γουρουνάκια πίσω στο σπίτι τους μέσα στο δωμάτιο. Υπάρχουν τα παιχνίδια: 3 αυτοκινητάκια, 1 φορτηγάκι, 3 μπουλουκάκια, 2 στρατιώτες, 3 υπολογιστές, 1 κουτί λέγκο, 3 παζλ. Τα παιδιά θα πρέπει να πατήσουν πάνω στα παιχνίδια που είναι 3. Πάτησε πάνω στα παιχνίδια που είναι 3, όπως είναι και τα 3 γουρουνάκια!

5 Ά ΣΚΗΣΗ 3 Στο φόντο μια ζωγραφιά με τρεις μηλιές χωρίς να είναι χρωματισμένες. Στο πλάι ένα πινέλο με κόκκινή μπογιά. Το παιδί θα πρέπει να χρωματίσει με το πινέλο μόνο τρία μήλα από την κάθε μηλιά. Πάρε το πινέλο με την κόκκινη μπογιά και χρωμάτισε μόνο 3 μήλα από την κάθε μηλιά!


Κατέβασμα ppt "Ο ΑΡΙΘΜΌΣ 3 Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Φόντο τα 3 γουρουνάκια και δίπλα τους ο αριθμός 3. Γεια σας παιδιά! Ναι καλά το καταλάβατε είμαστε τα 3 γουρουνάκια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google