Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στην τάξη μου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στην τάξη μου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στην τάξη μου

2 Τάξη Γ2 Πάμε μέσα στην τάξη! Όταν χτυπά το κουδούνι, μπαίνω μέσα στην τάξη με την κυρία Μαρία Κουτσογιάννη.

3 Είστε όλοι στη θέση σας; Ώρα για μάθημα!
Μαθηματικά Η κυρία Μαρία κάθεται δίπλα μου. Κάθε μέρα η κυρία Μαρία μου ζητά να διαβάσω και να γράψω στο τετράδιο ή στον πίνακα.

4 Όλα τα παιδιά γράφουν και διαβάζουν μέσα στην τάξη.
Ανάγνωση Διάβασε δυνατά Αλέξη! Μπράβο, τα κατάφερες! Μπράβο Αλέξη! Μπράβο! Όλα τα παιδιά γράφουν και διαβάζουν μέσα στην τάξη. Κι εγώ γράφω και διαβάζω και τότε όλοι μου λένε «Μπράβο Αλέξη!»

5 Είναι ώρα για μάθημα Αλέξη! Όχι αγκαλιές τώρα.
Γράψε στο τετράδιό σου. Μερικές φορές εγώ δεν θέλω να γράψω. Τότε αγκαλιάζω την κυρία Μαρία και παίζω μαζί της. Η κυρία Μαρία όμως δε με αγκαλιάζει και μου ζητά πάλι να γράψω. Εγώ όμως δεν θέλω και φωνάζω δυνατά. Η κυρία Μαρία στενοχωριέται.

6 Δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμα.
Εντάξει Αλέξη! Θα γράψεις σε λίγο. 13x 3= Όταν δεν θέλω να γράψω, θα προσπαθήσω να πω στην κυρία μου «Δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμα». Δεν χρειάζεται να θυμώσω και να φωνάζω. Η κυρία Μαρία θα είναι χαρούμενη και θα πει «Εντάξει Αλέξη! Θα γράψεις σε λίγο».

7 Η κυρία Μαρία θα περιμένει να γίνω έτοιμος. Σε λίγο θα γράφω.
Γράψε Αλέξη! Μπράβο, τα κατάφερες! Μπράβο! Είμαι έτοιμος! 45+11= 34+20= Η κυρία Μαρία θα περιμένει να γίνω έτοιμος. Σε λίγο θα γράφω. Έτσι θα είμαι χαρούμενος και η κυρία Μαρία υπερήφανη για μένα και χαρούμενη. Όλα θα είναι εντάξει!


Κατέβασμα ppt "Στην τάξη μου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google