Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όταν χτυπά το κουδούνι, μπαίνω μέσα στην τάξη με την κυρία Μαρία Κουτσογιάννη. Πάμε μέσα στην τάξη!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όταν χτυπά το κουδούνι, μπαίνω μέσα στην τάξη με την κυρία Μαρία Κουτσογιάννη. Πάμε μέσα στην τάξη!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Όταν χτυπά το κουδούνι, μπαίνω μέσα στην τάξη με την κυρία Μαρία Κουτσογιάννη. Πάμε μέσα στην τάξη!

3 Η κυρία Μαρία κάθεται δίπλα μου. Κάθε μέρα η κυρία Μαρία μου ζητά να διαβάσω και να γράψω στο τετράδιο ή στον πίνακα. Μαθηματικά Είστε όλοι στη θέση σας; Ώρα για μάθημα!

4 Όλα τα παιδιά γράφουν και διαβάζουν μέσα στην τάξη. Κι εγώ γράφω και διαβάζω και τότε όλοι μου λένε «Μπράβο Αλέξη!» Ανάγνωση Διάβασε δυνατά Αλέξη! Μπράβο, τα κατάφερες! Μπράβο Αλέξη! Μπράβο!

5 Μερικές φορές εγώ δεν θέλω να γράψω. Τότε αγκαλιάζω την κυρία Μαρία και παίζω μαζί της. Η κυρία Μαρία όμως δε με αγκαλιάζει και μου ζητά πάλι να γράψω. Εγώ όμως δεν θέλω και φωνάζω δυνατά. Η κυρία Μαρία στενοχωριέται. Είναι ώρα για μάθημα Αλέξη! Όχι αγκαλιές τώρα. Γράψε στο τετράδιό σου.

6 Όταν δεν θέλω να γράψω, θα προσπαθήσω να πω στην κυρία μου «Δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμα». Δεν χρειάζεται να θυμώσω και να φωνάζω. Η κυρία Μαρία θα είναι χαρούμενη και θα πει «Εντάξει Αλέξη! Θα γράψεις σε λίγο». 13x 3= Εντάξει Αλέξη! Θα γράψεις σε λίγο. Δεν είμαι έτοιμος να γράψω ακόμα.

7 Η κυρία Μαρία θα περιμένει να γίνω έτοιμος. Σε λίγο θα γράφω. Έτσι θα είμαι χαρούμενος και η κυρία Μαρία υπερήφανη για μένα και χαρούμενη. Όλα θα είναι εντάξει! 45+11= 34+20= Γράψε Αλέξη! Μπράβο, τα κατάφερες! Μπράβο! Είμαι έτοιμος!


Κατέβασμα ppt "Όταν χτυπά το κουδούνι, μπαίνω μέσα στην τάξη με την κυρία Μαρία Κουτσογιάννη. Πάμε μέσα στην τάξη!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google