Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Σύγκριση - Αντίθεση. Bugs Bunny ( Ο πρωταγωνιστής των Looney Tunes ) Ο Bugs Bunny είναι ένας πανέξυπνος και παμπόνηρος ψηλός, γκρι λαγός που λατρεύει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Σύγκριση - Αντίθεση. Bugs Bunny ( Ο πρωταγωνιστής των Looney Tunes ) Ο Bugs Bunny είναι ένας πανέξυπνος και παμπόνηρος ψηλός, γκρι λαγός που λατρεύει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Σύγκριση - Αντίθεση

2 Bugs Bunny ( Ο πρωταγωνιστής των Looney Tunes ) Ο Bugs Bunny είναι ένας πανέξυπνος και παμπόνηρος ψηλός, γκρι λαγός που λατρεύει τα καρότα. Είναι πολύ ήρεμος, δεν ανησυχεί για τίποτα και μοιράζεται τα πράγματά του με όλους. Ακόμα είναι ευγενικός και αγαπητός προς όλους και όλοι θέλουν να τον έχουν φίλο. Ο καλύτερός του φίλος είναι ο Daffy Duck.

3 Daffy Duck ( Ο καλύτερος φίλος του Bugs Bunny ) Ο Daffy Duck είναι μια αρκετά νευρική και εγωιστική κοντή, κατάμαυρη πάπια. Κανείς δε δείχνει να τον συμπαθεί, γιατί είναι τρομερά αγενής, αλλά οι φίλοι του τον λατρεύουν. Ακόμα τις περισσότερες φορές θέλει να εξοντώσει τον Bugs Bunny, αν και δεν παραδέχεται ότι είναι ο καλύτερός του φίλος.

4 Συμπέρασμα: Βλέπουμε πως ο Bugs Bunny είναι ένας ευγενικός και αγαπητός σε όλους λαγός, ενώ αντίθετα ο Daffy Duck ένα εγωιστικό και αντιπαθητικό παπί που συμπεριφέρεται αγενέστατα. Αλλά ο Bugs Bunny και ο Daffy Duck, αν και τσακώνονται πολύ συχνά, καταβάθoς αγαπάει ο ένας τον άλλον και θα είναι πάντα οι καλύτεροι φίλοι. Αλλά ο Bugs Bunny και ο Daffy Duck, αν και τσακώνονται πολύ συχνά, καταβάθoς αγαπάει ο ένας τον άλλον και θα είναι πάντα οι καλύτεροι φίλοι.

5 Εξάρχου Μαρία Κάλλη Ιωάννα Β3 – 7gymioa


Κατέβασμα ppt "Σύγκριση - Αντίθεση. Bugs Bunny ( Ο πρωταγωνιστής των Looney Tunes ) Ο Bugs Bunny είναι ένας πανέξυπνος και παμπόνηρος ψηλός, γκρι λαγός που λατρεύει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google