Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το φαρμακείο στο σπίτι σας!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το φαρμακείο στο σπίτι σας!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το φαρμακείο στο σπίτι σας!
ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ BIOMASS® Μυοχαλαρωτικό ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Σε συνεργασία με ELG LACTOL® Για την καλή λειτουργία του εντέρου HYALOMASS ® Για υγιείς αρθρώσεις BRYON, MEL SYRUP® Αντιβηχικό PSYCHOL® Φυτικό αντικαταθλιπτικό MULTIPLEX® Πολυβιταμίνη HYALURIT® Για υγιείς αρθρώσεις, δέρμα, μαλλιά BIOSOL® Για τον πονόλαιμο Active Collagen® Συμπλήρωμα διατροφής με κολλαγόνο DERMALIFT® Αναπλαστική αλοιφή BIOFEROL® Συμπλήρωμα σιδήρου BIOSPIROL® Τόνωση και αποτοξίνωση ZAX SENSITIVE&CLASSIC® Αντιβακτηριδιακό σαπούνι DENTAL® Αντισηπτικό διάλυμα Μια σειρά από εγκεκριμένες πατενταρισμένες φόρμουλες υγείας αποκλειστικά από βότανα!

2 DETOX® Αντιπαρασιτικό-Παρασιτοκτόνο
Τα παράσιτα (πρωτόζωα και σκώληκες), και οι μικροοργανισμοί (βακτήρια, μύκητες, ιοί) είναι συνεχώς παρόντα στο περιβάλλον μας και τα περισσότερα είναι επιβλαβή για τον οργανισμό μας. Μπορεί να περάσουν απαρατήρητα για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο σώμα μας και όταν τα αντιληφθούμε, έχουν ήδη προκαλέσει κάποια ασθένεια. Το DETOX® προσφέρει αποτελεσματική αντιμετώπιση των βλαβερών παρασίτων και μικροοργανισμών που προκαλούν μια σειρά από δυσμενείς επιδράσεις. Τα 13 φυτικά συστατικά του δρουν συνεργατικά, καθαρίζοντας το σώμα από παράσιτα, ιούς, βακτήρια, μύκητες, τοξίνες. Χρήση: Πρόληψη ασθενειών Ενίσχυση ανοσοποιητικού συστήματος Τόνωση - Αίσθημα ευεξίας Βελτίωση της λειτουργίας του εντέρου Συσκευασία: Μπουκάλι των 100 δισκίων.

3 Biospirol Το BIOSPIROL® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με ειδική σύνθεση που περιέχει τις υπερτροφές (superfoods) Σπιρουλίνα και Χλωρέλλα σε αναλογία 2:1. Το BIOSPIROL® περιέχει βιολογική Σπιρουλίνα, που αποτελεί μία ανώτερη πηγή πρωτεϊνών και επιτυγχάνει την τόνωση του οργανισμού και βιολογική Χλωρέλλα, που έχει αποτοξινωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Σπιρουλίνα (Spirulina platensis) Προσφέρει στον οργανισμό ριζική αναζωογόνηση, τόνωση, τον θωρακίζει και συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μείωση της κόπωσης και του άγχους. Έρευνες επί δεκαετίες τονίζουν ιδιαίτερα τις αντιοξειδωτικές της ιδιότητες καθώς και τη θετική επίδρασή της στον υποσιτισμό, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, στην αντιμετώπιση ιογενών λοιμώξεων, στην καρκινογένεση, στην υπερχοληστερολαιμία, στο διαβήτη και την παχυσαρκία, στο άσθμα, σε αλλεργίες, στη σωματική άσκηση, ενώ παράλληλα θεωρούνται σημαντικές και οι αντιβακτηριακές και οι προβιοτικές της ιδιότητες. Χλωρέλλα (Chlorella pyrenoidosa) Η Χλωρέλλα είναι ένα μονοκύτταρο φύκος , η οποία βοηθάει στη γενική αποτοξίνωση του οργανισμού. To BIOSPIROL® είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής κατάλληλο για όλη την οικογένεια: Γυναίκες, ειδικά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης. Αθλητές, για να αυξήσουν την αντοχή και τη δύναμη και να συνθέτουν τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χάνουν κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας. Παιδιά, για την ανάπτυξη και την ενίσχυση της φυσικής αντοχής και του ανοσοποιητικού συστήματος Ηλικιωμένοι, για να διατηρήσουν την υγεία και καλή φυσική κατάσταση Για την αποβολή τοξινών Για την ανάκτηση της ζωτικότητας σε ανάρρωση. Για τη βελτίωση της κατάστασης και την λάμψη του δέρματος, τα νύχια και τα μαλλιά.

4 HYALOMASS ® Για υγιείς αρθρώσεις
To Hyalomass® είναι βιοσυνθετικό υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους σε πόσιμο διάλυμα (12 mg/mL). Το υαλουρονικό οξύ είναι μία ουσία που παράγεται φυσιολογικά στο σώμα με σκοπό την ενυδάτωση και λίπανση των ιστών. Είναι κύριο συστατικό του αρθρικού υγρού και έχει ξεχωριστή σημασία για τη λειτουργία των αρθρώσεων καθώς καθορίζει τη λίπανση και την προστασία τους από τριβές και φθορά. Με το πέρασμα του χρόνου, η παραγωγή υαλουρονικού οξέος στο σώμα μας μειώνεται με φυσικό αποτέλεσμα να φθείρονται αρθρώσεις, χόνδροι και μυς. Το Hyalomass® είναι ωφέλιμο για τις ακόλουθες λειτουργίες του σώματος: Λιπαίνει τις αρθρώσεις με αποτέλεσμα να μειώνονται οι τριβές και να βελτιώνεται η κινητικότητα των αρθρώσεων Προστατεύει αρθρώσεις, μυς και χόνδρους από τη γήρανση Απορροφά τους κραδασμούς που εξασκούνται κατά την κίνηση της άρθρωσης Μειώνει τις φλεγμονές παρέχοντας ανακούφιση από τους πόνους. Συσκευασία: Μπουκάλι 100mL

5 Active Collagen® Συμπλήρωμα διατροφής με κολλαγόνο
Οι ευεργετικές ιδιότητες του κολλαγόνου  προσφέρουν θετικά αποτελέσματα στα οστά και στις αρθρώσεις, επαναφέρουν στο δέρμα τη χαμένη του λάμψη και ελαστικότητα και παράλληλα βοηθούν στην ενδυνάμωση των μαλλιών και των νυχιών. Η ειδική φόρμουλα του Active Collagen® περιέχει τα ακόλουθα συστατικά: Υδρολυμένο κολλαγόνο Υαλουρονικό οξύ Βιταμίνη B1 Βιταμίνη B2 Βιταμίνη B5 Βιταμίνη B6 Βιταμίνη C Μαγνήσιο Methylsulfonylmethane (MSM) Συνένζυμο Q10 Συσκευασία: 500ml Δοσολογία: 20ml ημερησίως

6 HYALURIT® Για υγιείς αρθρώσεις, δέρμα, μαλλιά
υψηλού μοριακού βάρους πόσιμο βιοσυνθετικό υαλουρονικό οξύ το οποίο απορροφάται πλήρως και γρήγορα από το σώμα υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου 1 και τύπου 2 βιταμίνη C επιβραδυνόμενης αποδέσμευσης. εσπεριδίνη Χαρίζει υγιές, ενυδατωμένο και νεανικό δέρμα, λιπαίνει και προστατεύει αρθρώσεις, χόνδρους και μυς. Έχει αντιοξειδωτική δράση και συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος. Κάθε δισκίο HYALURIT® περιέχει ως ενεργά συστατικά: βιταμίνη C (ως ασκορβικό οξύ) 500mg, υαλουρονικό οξύ (ως υαλουρονικό νάτριο) 150mg, συμπυκνωμένο υδρολυμένο κολλαγόνο τύπου 1 (concentrated hydrolyzed marine collagen) 100mg και κολλαγόνο τύπου 2 (concentrated hydrolyzed chicken collagen) 100mg, εσπεριδίνη 50mg. Συσκευασία: 30 δισκία

7 BRYON® Αντιβηχικό Απαλύνει τις επιπτώσεις από προσωρινή ξηρότητα στο λαιμό λόγω εποχικότητας, καπνίσματος ή ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Χάρη στα φυτικά συστατικά που περιέχει μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ερεθισμού στο λαιμό. Η σύστασή του ενισχύει τη φυσιολογική έκκριση βλέννας, συνεπώς υποστηρίζει τη λειτουργία των αναπνευστικών οργάνων. Ενδυναμώνει το αναπνευστικό σύστημα, βοηθά στην παρεμπόδιση της εξάπλωσης κρυολογημάτων. Έχει υπέροχη γεύση και είναι κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά από 12 μηνών και πάνω. Συμβατό και με ομοιοπαθητικές πρακτικές. Βοηθά τη φυσική τάση του οργανισμού να θεραπεύσει τον εαυτό του. Μη τοξικό, χωρίς παρενέργειες, κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Περιέχει εκχύλισμα Bryonia dioica (6c), μέλι, έλαιο λεμονιού, φυσικά συστατικά που βοηθούν στην ανακούφιση από το βήχα τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Το σιρόπι BRYON® δεν προκαλεί υπνηλία και μπορεί να ληφθεί με άλλα φάρμακα. Συσκευασία: Μπουκάλι 150 mL.

8 MEL SYRUP® Αντιβηχικό Απαλύνει τις επιπτώσεις από προσωρινή ξηρότητα στο λαιμό λόγω εποχικότητας, καπνίσματος ή ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Χάρη στα φυτικά συστατικά που περιέχει μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ερεθισμού στο λαιμό. Η σύστασή του ενισχύει τη φυσιολογική έκκριση βλέννας, συνεπώς υποστηρίζει τη λειτουργία των αναπνευστικών οργάνων. Ενδυναμώνει το αναπνευστικό σύστημα, βοηθά στην παρεμπόδιση της εξάπλωσης κρυολογημάτων. Κατάλληλο για ενήλικες και παιδιά άνω των 12 ετών. Περιέχει: έλαια γλυκάνισου, μάραθου, ευκαλύπτου, μέντας, πευκοβελόνας, λεμονιού και θυμαριού, εκχυλίσματα θυμαριού, χαμομηλιού, φλαμουριάς, γλυκάνισου, κύμινου, μάραθου, βύνης, πευκοβελόνας, γλυκόριζας και μέλι. Συσκευασία: Μπουκάλι 150 mL.

9 BIOSOL® ταμπλέτες για πονολαιμο
Συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα λειχηνών, ψευδάργυρο, βιταμίνες Α, Ε, C και μενθόλη. Κατά του πονόμαιμου! Το BIOSOL ® διατηρεί την υγιή λειτουργία του λαιμού, έχει φυσική γεύση μελιού Το BIOSOL ® είναι ένα ειδικό συμπλήρωμα διατροφής με εκχύλισμα από λειχήνες (Usnea longissima Ach., Usneaceae) που περιέχει ουσνικό άλας του νατρίου. Χαρακτηρίζεται για τις αντιφλεγμονώδεις και αντιβακτηριακές της δράσεις. Η Usnea βοηθά το ανοσοποιητικό σύστημα και είναι ειδική για το λαιμό και τις λοιμώξεις του αναπνευστικού. Είναι μια ιδανική επιλογή για την ενίσχυση των βλεννογόνων του στόματος και του λαιμού καθώς και για αντίσταση στα κρυολογήματα και τη γρίπη. Σχηματίζει μία μεμβράνη που προστατεύει τον κατεστραμμένο βλεννογόνο. Δεν απορροφάται και δρα τοπικά στο βλεννογόνο του στόματος και του φάρυγγα. Δρα με επιλεκτική αναστολή μολυσματικών παραγόντων χωρίς να καταστρέφει την υγιή μικροχλωρίδα. Ο ψευδάργυρος είναι απαραίτητο συστατικό της διατροφής αφού συμμετέχει σε περισσότερα από 100 ένζυμα του οργανισμού και είναι στενά συνδεδεμένος με τη διαδικασία παραγωγής ενέργειας. Ο ψευδάργυρος ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και υποστηρίζει την αποτελεσματική λειτουργία των αισθήσεων της γεύσης και της όσφρησης. Βοηθάει ιδιαίτερα όταν υπάρχουν έντονα συμπτώματα στην περιοχή του λαιμού και μειώνει τη διάρκεια του κρυολογήματος. Οι βιταμίνες Α, Ε και C είναι απαραίτητα συστατικά της διατροφής αφού συμμετέχουν στην κανονική αύξηση και διατήρηση ενός οργανισμού. Βοηθούν στην πρόληψη των λοιμώξεων στην περιοχή του στοματοφάρυγγα. Η βιταμίνη Α διατηρεί την υγεία και τη συνοχή των βλεννογόνων, βοηθώντας στην πρόληψη των λοιμώξεων του λάρυγγα, της μύτης και των πνευμόνων. Η βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση και ενισχύει την άμυνα του οργανισμού. Η βιταμίνη C μειώνει τα συμπτώματα της γρίπης και συντομεύει τη διάρκεια ενός πονόλαιμου. Η μενθόλη είναι το κύριο συστατικό της μέντας (Mentha piperitha L, Lamiaceae) αφού αποτελεί το 40-50% αυτής. Χρησιμοποιείται ευρέως για γρήγορη ανακούφιση από ερεθισμούς του λαιμού και μικρές ενοχλήσεις στο στόμα. Η μενθόλη διαθέτει αναισθητική και αντισηπτική δράση, αναζωογονεί τους βλεννογόνους και βοηθάει την επίτευξη καλύτερης διάνοιξης των αεραγωγών. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και έχει μια επίδραση ψύξης. Το ΒΙΟSOL ® έχει φυσική γεύση μελιού. Το μέλι είναι ένα από τα πολυτιμότερα, θρεπτικότερα και πιο υγιεινά τρόφιμα. Συμβάλλει στην ανακούφιση του πονόλαιμου.

10 DERMALIFT® Αναπλαστική αλοιφή
Αναπλαστική αλοιφή για το σώμα που βοηθά στην επούλωση πληγών, ελκών κατάκλισης και εγκαυμάτων. Περιέχει εκχυλίσματα των φυτών Alkanna tinctoria Tausch και Calendula officinalis. Κατάλληλη για: Τραυματικές λύσεις της συνέχειας του δέρματος Εγκαύματα Χρόνια έλκη διαφόρων αιτιολογιών όπως έλκη από φλεβική στάση, έλκη από κατακλίσεις, οζώδη περιαρτηρίτιδα, σκληρό ερύθημα του Bazin κ.λ.π. Πληγές διαβητικών (διαβητικό πόδι) Αιμορροΐδες Έχει τριπλή δράση: αντιμικροβιακή, αντιφλεγμονώδη και επουλωτική. Η χρήση της στις πληγές εξασφαλίζει μικροβιακή κάθαρση, ανάπτυξη κοκκιώδους ιστού και επιθηλιοποίηση. Συσκευασία: σωληνάριο των 20, 50g.

11 MULTIPLEX® Πολυβιταμίνη
Πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα διατροφής με εσπεριδίνη, λουτεΐνη, λυκοπένιο, φλοιό πεύκου και συνένζυμο Q10 Αποτελεί ένα πλήρες και ισορροπημένο συμπλήρωμα διατροφής το οποίο συμβάλλει στην κάλυψη των διατροφικών αναγκών, στην αντιμετώπιση των διατροφικών ελλείψεων και στη διατήρηση της καλής υγείας. Η μοναδική σύστασή του που αποτελείται από τον συνδυασμό 33 θρεπτικών συστατικών, προσφέρει πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό, όπως ενέργεια, ανοσία, υγιή αγγεία, μάτια και δέρμα. Περιέχει 16 βιταμίνες, 12 μέταλλα και ιχνοστοιχεία καθώς και εσπεριδίνη, λουτεΐνη, λυκοπένιο, εκχύλισμα φλοιού πεύκου και συνένζυμο Q10. Συσκευασία: 30 κάψουλες Θεραπεία ενός μηνός. Δοσολογία: 1 κάψουλα την ημέρα κατά προτίμηση μετά το κυρίως γεύμα.

12 Vitamin C Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C και εσπεριδίνη, συνδυασμός συστατικών με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που προάγει όλα τα απαραίτητα οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό. Η βιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ) συμβάλλει: - στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος -στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος των αθλητών κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση - στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών που αποσκοπούν στην παραγωγή ενέργειας - στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες - στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης - στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου για τη φυσιολογική λειτουργία των αιμοφόρων αγγείων, των οστών, χόνδρων και του δέρματος - στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος - στη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία - στην αναγέννηση της ανηγμένης μορφής της βιταμίνης Ε - στη αύξηση της απορρόφησης του σιδήρου Η εσπεριδίνη διατηρεί την υγεία του αγγειακού μας συστήματος. Συνηστώμενη ημερήσια δόση 1000mg Vit C

13 LACTOL® Για την καλή λειτουργία του εντέρου
Προβιοτικά και πρεβιοτικά για την καλή λειτουργία του εντέρου. Συνδυάζει τη δράση 5 εξειδικευμένων προβιοτικών (Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus και Bifidobacterium longum) και πρεβιοτικών (φρουκτο-ολιγο σακχαρίτες). Έτσι, αποκαθίσταται η συγκέντρωση της φυσιολογικής μικροχλωρίδας στο έντερο ενώ παράλληλα παρέχονται τα κατάλληλα θρεπτικά συστατικά ώστε οι μικροοργανισμοί να επιζήσουν και να προσκολληθούν στο τοίχωμα του εντέρου απ’ όπου μπορούν να δράσουν. Το LACTOL® θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε με επιτυχία: την διατάραξη της χλωρίδας που σχετίζεται με τη λήψη αντιβιοτικών ευρέως φάσματος και άλλων φαρμάκων τις εντερικές διαταραχές, όπως η σπαστική κολίτιδα και τα συμπτώματά της, όπως πόνος, μετεωρισμοί, δυσκοιλιότητα ή και διάρροια τη διάρροια των ταξιδιωτών, που εμφανίζεται από την κατανάλωση ακατάλληλων τροφίμων, νερού και ποτών τα οποία είναι δυνατόν να «ενοχλήσουν» τα φυσιολογικά προστατευτικά βακτήρια του εντέρου και να προκαλέσουν έτσι εντερικές διαταραχές την οξεία διάρροια από ιογενή ή βακτηριακή μόλυνση, π.χ γαστρεντερίτιδα. τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια γυναικολογικών λοιμώξεων (κολπίτιδα, τραχηλίτιδα) ή ουρολογικών λοιμώξεων (κυστίτιδα), καθώς μπορεί να εμφανίζονται λόγω διατάραξης της φυσιολογικής κολπικής μικροχλωρίδας.  Συσκευασία: Κουτί των 14 καψακίων σε blister,

14 BIOMASS® Μυοχαλαρωτικό
Επιδερμική χαλαρωτική γέλη που προσφέρει ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, ενδυναμώνει, βοηθά στην χαλάρωση των πασχόντων σημείων και διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση. Βοηθά στην εξάλειψη των εντάσεων μετά από άθληση, μια κουραστική μέρα ή επίπονη εργασία. Περιέχει το φυτικό εκχύλισμα Ilex paraguariensis. Προσφέρει τόνωση και χαλάρωση εξαιτίας τριών ξανθινών που περιέχονται στα συστατικά της: καφεΐνη, θεοβρωμίνη και θεοφυλλίνη. Όταν εφαρμόζεται στο δέρμα αυξάνει τη ροή του αίματος και έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επίσης, έχει αντιοξειδωτική δράση που βοηθά στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος. Η γέλη BIOMASS® περιέχει, επίσης, μενθόλη που χρησιμοποιείται ευρέως στην κρυοθεραπεία καθώς έχει ψυκτική δράση. Προσφέρει ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, διαθέτει αναισθητική και αντισηπτική δράση. Διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, συμβάλλει στη τόνωση και στην αναζωογόνηση. Δεν περιέχει ισοπροπυλική αλκοόλη όπως άλλα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας. (θεωρία της Dr. Hulda Clark). Συσκευασία: σωληνάριο 120 mL.

15 Pinus Το PINUS® είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βάση το εκχύλισμα φλοιού Πεύκου (Pinus massoniana Lamb or Pinus pinaster Aiton). Περιέχει προανθοκυανιδίνες, MSM, εσπεριδίνη και βιταμίνη C. Αποτελεί ένα πανίσχυρο αντιοξειδωτικό για την διατήρηση της δομής και της φυσιολογικής λειτουργίας των αιμοφόρων αγγείων. Συμβάλλει στη μείωση της κούρασης, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες, συμβάλλει στο φυσιολογικό σχηματισμό του κολλαγόνου καθώς και στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση. Οι λειτουργίες κάθε συστατικού του PINUS® είναι οι εξής: Φλοιός Πεύκου (Pine’s bark extract) Είναι κατάλληλο για την ενδυνάμωση των αιμοφόρων αγγείων και για τη ανακούφιση από τα αγγειακά ενοχλήματα. Διατηρεί υγιή την καρδιά, ομαλοποιεί τη κυκλοφορία του αίματος και εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες (free radicals). MSM (μεθυλο-σουλφονυλο-μεθάνιο) Βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας των οστών και αρθρώσεων, και είναι χρήσιμο σε όσους υποφέρουν από οστεοαρθρίτιδες & αθλητικούς τραυματισμούς. Συμβάλλει στην παραγωγή κολλαγόνου, κερατίνης και στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών, των νυχιών και του δέρματος. Εσπεριδίνη (Hesperidin) Διατηρεί την υγεία του αγγειακού μας συστήματος Βιταμίνη C Έχει αντιοξειδωτική δράση

16 Psychol To PSYCHOL® είναι συμπλήρωμα διατροφής με ειδική σύνθεση για βοήθεια σε καταστάσεις μεταπτώσεων της διάθεσης, μελαγχολίας, κατάπτωσης. Περιέχει δύο φυτικά εκυλίσματα: α) εκχύλισμα ανθέων βαλσαμόχορτου (Hypericum perforatum – St. John's Wort) και β) εκχύλισμα ριζών Rhodiola rosea. Hypericum perforatum Το Hypericum perforatum ή αλλιώς βαλσαμόχορτο έχει ηρεμιστική και αναλγητική δράση και χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση της νευραλγίας, της ανησυχίας, της έντασης. Rhodiola rosea έχει κατηγοριοποιηθεί ως προσαρμογόνο, καθώς έχει παρατηρηθεί ότι αυξάνει την αντίσταση του οργανισμού σε διάφορα είδη στρες

17 Bioferol Το BIOFEROL® είναι ένα πρωτότυπο συμπλήρωμα διατροφής, αφού σε ένα δισκίο περιέχει 14mg στοιχειακού σιδήρου, αποτελούμενο από δύο μορφές σιδήρου, τον αιμικό σίδηρο (Πολυπεπτίδιο αιμικού σιδήρου ζωικής προέλευσης με μέγιστη απορρόφηση) και τον οργανικό σίδηρο (Φουμαρικός σίδηρος). Το BIOFEROL® πετυχαίνει τη μέγιστη απορρόφηση σιδήρου, με σχεδόν καθόλου γαστρικές παρενέργειες. To BIOFEROL® περιέχει επίσης βιολογική Σπιρουλίνα, που αποτελεί μία ανώτερη πηγή πρωτεϊνών και επιτυγχάνει την τόνωση του οργανισμού, βιολογική Χλωρέλλα, που έχει αποτοξινωτική δράση και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, Βιταμίνη C, που έχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και είναι αναγκαία για διάφορες μεταβολικές λειτουργίες του οργανισμού, καθώς και διάφορα ουδέτερα έκδοχα. Η Σπιρουλίνα, η Χλωρέλλα και η Βιταμίνη C αυξάνουν την απορρόφηση του σιδήρου στον ανθρώπινο οργανισμό με ταυτόχρονη αποτοξίνωση και τόνωσή του.

18 Elastil Περιποίηση Σώματος
Καταπολεμά τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος, διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερο την ελαστικότητα των ιστών και προωθεί την ταχεία τόνωση και ενυδάτωση με επακόλουθη εξομάλυνση της αισθητικής του δέρματος. Ενισχύει ή ενσωματώνει κατάλληλα στοιχεία στην επιφάνεια του δέρματος για να το προστατεύσει από τους επιβλαβούς εξωτερικούς παράγοντες, όπως το κρύο, τον αέρα, την υγρασία, την υπερβολική ζέστη, τη σκόνη, τη ρύπανση και την ομίχλη. ELASTIL® χρησιμοποιείται για τη μείωση των ραγάδων του δέρματος στην κοιλιά, το στήθος, τους γοφούς, τους μηρούς και την αισθητική βελτίωση του δέρματος του αυχένα, τα χέρια, τους αγκώνες, τα γόνατα και οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος, έτσι ώστε να βελτιωθούν τα σημάδια και οι ρυτίδες. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης βοηθά στην πρόληψη του σχηματισμού των ραγάδων. Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για την ενυδάτωση και τόνωση της αδύναμης επιδερμίδας. Παρέχει ελαστικότητα στην επιδερμίδα προλαμβάνοντας το σχηματισμό των ραγάδων κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και μειώνει θεαματικά το ζάρωμα του δέρματος.

19 ΖΑΧ Αντιβακτηριδιακό Κρεμοσαπουνο
Αντιβακτηριδιακό κρεμοσάπουνο(με ή χωρίς αντλία) Χρησιμοποιείτε το κρεμοσάπουνο ZAX για κανονικές επιδερμίδες με άρωμα φρεσκάδας, εξασφαλίζοντας στα χέρια σας πλήρη ενυδάτωση και απόλυτη προστασία από τα βακτηρίδια. Περιέχει ενεργά ενυδατικά συστατικά που εξασφαλίζουν την διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος. Βελτιώνει την υγιεινή και την καθαριότητα της επιδερμίδας με την καθημερινή και συνεχή χρήση του, αναδύοντας συγχρόνως άρωμα φρεσκάδας. Εξασφαλίζει ισχυρή αντιβακτηριδιακή δράση, λόγω των ενυπαρχόντων ενεργών αντιβακτηριδιακών στοιχείων, ενώ συγχρόνως με τα ενυδατικά συστατικά του ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα

20 Dental ΗΠΙΟ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ
Προστατεύει από τα μικρόβια που προκαλούν την οδοντική πλάκα Εξαφανίζει την κακοσμία του στόματος ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΑ ΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ: ΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΚΗ ΠΛΑΚΑ ΤΗΝ ΚΑΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ

21 Medi Rol Ήπιο αντισηπτικό σε μορφή γέλης

22 Κάρτα Υγείας Κάρτα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ από την ELG life .
Σε ποιούς απευθύνεται Aπευθύνεται σε όλους ΧΩΡΙΣ περιορισμό στην ΗΛΙΚΙΑ, στην ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ή στοΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Μέλος της ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ μπορεί να είναι ένα νεογέννητο έως και ένας υπερήλικας με σοβαρά προβλήματα υγείας. Πόσα άτομα μπορεί να καλύψει ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ - Καλύπτει 1 άτομο, το κύριο μέλος της κάρτας. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ - Καλύπτει έως 10 άτομα, το/τη σύζυγο, τα παιδιά και τους ηλικιωμένους γονείς των 2 συζύγων. Η μόνη κάρτα της αγοράς που καλύπτει, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ ΜΕΛΟΣ,το/τη σύζυγο και τα παιδιά έως 30 ετών εφόσον δεν έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια. ΜΟΝΟ η κάρτα ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ καλύπτει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ και τουςΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΥΖΥΓΩΝ ανεξαρτήτου ηλικίας και ιατρικού ιστορικού. Τι είναι η κάρτα Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ? Είναι κάρτα Ειδικών Προνομίων & Παροχών Υγείας και παρέχει : Συντονίζει ένα Πανελλαδικό Δίκτυο 2500 γιατρών όλων των ειδικοτήτων καθώς και ένα Οδοντιατρικό Δίκτυο σε όλη την Ελλάδα που προσφέρει στα μέλη της κάρτας 50% έκπτωση σε όλες τις οδοντιατρικές εργασίες. Απεριόριστες διαγνωστικές εξετάσεις σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα η νοσοκομεία ( 150 Διαγνωστικά πανελλαδικά ) Νοσηλεία , ιατρικές επισκέψεις η εξετάσεις σε ιδιωτικά νοσοκομεία Δωρεάν η με ειδικά εκπτωτικά τιμολόγια η μόνο με τη χρέωση του ΕΟΠΥΥ ( 45 Ιδιωτικά Νοσοκομεία & Κλινικές Πανελλαδικά ) . 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο παροχής ιατρικών συμβουλών και εξυπηρέτησης πελατών χωρίς χρέωση

23 Γιατί είναι απαραίτητη
ΓΙΑΤΙ μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με την Δημόσια ή Ιδιωτική Ασφάλιση που έχετε ΓΙΑΤΙ είναι γρήγορη, οικονομική κι αξιόπιστη λύση παρακολούθησης της υγείας σας ΓΙΑΤΙ προσφέρει μοναδικά προνόμια και παροχές στα μεγαλύτερα Ιδιωτικά Νοσοκομεία & Διαγνωστικά Κέντρα της χώρας ΓΙΑΤΙ συνεργάζεται με ένα Πανελλαδικό Δίκτυο 2500 Γιατρών όλων των Ειδικοτήτων κι ένα καταξιωμένο Οδοντιατρικό Δίκτυο σε όλη την Ελλάδα ΓΙΑΤΙ νοιώθετε ασφάλεια και σιγουριά αφού εξασφαλίζετε αξιοπρεπή παρακολούθηση της υγείας σας για εσάς και την οικογένειά σας ΓΙΑΤΙ καλύπτει εσάς, το/τη σύζυγό σας και τα παιδιά σας μέχρι 30 ετών ΓΙΑΤΙ είναι η μόνη κάρτα που καλύπτει και τους ηλικιωμένους γονείς και των δύο συζύγων ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑΤΙ απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτου ηλικίας, κατάστασης υγείας και ιατρικού ιστορικού ΓΙΑΤΙ διαθέτει 24ωρη Γραμμή Υγείας,  (από σταθερό αστική χρέωση),  (από κινητό) η οποία προσφέρει ιατρικές συμβουλές αλλά και κατευθύνσεις για την σωστή κι αποδοτική χρήση της κάρτας σας  ΓΙΑΤΙ είναι η κάρτα με το πιο οικονομικό τιμολόγιο της αγοράς που συγχρόνως αναβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες της με νέες δυναμικές και πρωτοποριακές καλύψεις

24

25

26 Καλωσήρθατε στην Οικογένειά μας!


Κατέβασμα ppt "Το φαρμακείο στο σπίτι σας!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google