Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τ Ο ΤΡΊΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ένα κορίτσι η Ειρήνη και δίπλα της παρουσιάζει το τρίγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ειρήνη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τ Ο ΤΡΊΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ένα κορίτσι η Ειρήνη και δίπλα της παρουσιάζει το τρίγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ειρήνη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τ Ο ΤΡΊΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου

2 Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ένα κορίτσι η Ειρήνη και δίπλα της παρουσιάζει το τρίγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ειρήνη και δίπλα μου είναι ο φίλος μου το τρίγωνο. Ασφαλώς θα αναρωτιέστε γιατί ονομάζεται έτσι. Είναι απλό το σχήμα τρίγωνο έχει τρείς γωνιές και τρεις πλευρές.

3 Η Ειρήνη δείχνει και μετρά τις πλευρές του τριγώνου και μετά τις γωνιές.

4 Στο φόντο εμφανίζονται διάφορα σχήματα ανακατεμένα. Τα παιδιά θα πρέπει να πατήσουν πάνω στα τρίγωνα. Μιλά η Ειρήνη. Του φίλου μου του αρέσει να παίζει κρυφτό και πήγε και ανακατεύτηκε με τα άλλα σχήματα! Με βοηθάτε να τον βρω? Πάτησε μόνο πάνω στα τρίγωνα.

5 Ά ΣΚΗΣΗ 2 Στο φόντο είναι η Ειρήνη με 2 φίλες της ξαπλωμένες στο πάτωμα. Τα παιδί θα πρέπει να σχηματίσει με τα 3 κορίτσια το τρίγωνο. Με τις φίλες μου σκεφτήκαμε να σχηματίσουμε με το σώμα μας το σχήμα τρίγωνο γι΄ αυτό ξαπλώσαμε στο πάτωμα. Μετακίνησε μας και βάλε μας στην σωστή θέση έτσι ώστε να σχηματίσουμε με το σώμα μας το τρίγωνο!

6 Ά ΣΚΗΣΗ 3 Φόντο το σαλόνι του σπιτιού της Ειρήνης. Κάποια έπιπλα έχουν σχήμα τρίγωνο. Π.χ καρέκλα με πλάτη τρίγωνο, τραπέζι σε σχήμα τρίγωνο, κτλ. Στο σαλόνι μας υπάρχουν διάφορα έπιπλα με πολλά σχήματα. Ανάμεσα τους υπάρχει και το τρίγωνο. Όπου βλέπεις το σχήμα τρίγωνο πάτησε πάνω του!


Κατέβασμα ppt "Τ Ο ΤΡΊΓΩΝΟ Αιμιλία Αριστείδου. Ά ΣΚΗΣΗ 1 Στο φόντο βρίσκεται ένα κορίτσι η Ειρήνη και δίπλα της παρουσιάζει το τρίγωνο. Γεια σας φίλοι μου! Είμαι η Ειρήνη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google