Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κωνσταντίνος Μακρής Γιώργος Βαρζής E1 Τάξη Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Κοζάνης Σχολικό έτος 2014- 2015.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κωνσταντίνος Μακρής Γιώργος Βαρζής E1 Τάξη Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Κοζάνης Σχολικό έτος 2014- 2015."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Κωνσταντίνος Μακρής Γιώργος Βαρζής E1 Τάξη Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Κοζάνης Σχολικό έτος 2014- 2015

3 Ο Νιλς ήταν ένα τεμπέλικο παιδί, που του άρεσε να βασανίζει τα ζώα και να ταλαιπωρεί τους ανθρώπους. Μια μέρα όμως το παράκανε παίζοντας ένα άσχημο παιχνίδι σε έναν νάνο. Αυτό για να τον τιμωρήσει τον μεταμορφώνει κι εκείνο σε νάνο κι ο Νιλς βρίσκεται να ταξιδεύει με ένα κοπάδι αγριόχηνες για το Βορρά.

4 Άραγε θα ξαναγίνει άνθρωπος ή θα ακολουθήσει για πάντα το δρόμο της περιπλάνησης των πουλιών; Σε αυτό το γεμάτο περιπέτειες ταξίδι ο Νιλς γνωρίζει πολλά για τη φύση και για τις συνήθειες, τις δυσκολίες και τις χαρές των ζώων. Μαθαίνει να εκτιμάει και να σέβεται τις αξίες της ζωής όλων των πλασμάτων.

5 Το βράδι που κοιμόταν μια πονηρή αλεπού πήγε και άρπαξε μια χήνα. Όλες οι Χήνες πετάχτηκαν και φώναξαν τον Νιλς. Τότε έτρεξε να σώσει την χήνα ανέβηκε σε ένα δέντρο. Έκοψε μια φλούδα και κρεμάστηκε από το δέντρο. Χτύπησε την αλεπού στο κεφάλι. Η αλεπού έπεσε κάτω και φώναξε στην χήνα «τρέχα»! Η αλεπού έτρεχε γύρω από το δέντρο και δάγκωσε την ουρά της.

6 Εκεί που οι χήνες έτρωγαν, το κουνάβι και η αλεπού όρμησαν. Όλες οι χήνες τρόμαξαν και η αλεπού με τη φόρα που είχε για να τις πιάσει, έπεσε μες το ποτάμι και μόλις πήγαινε να βγει, οι χήνες της πατούσαν το κεφάλι για να μην τις ξαναπειράξει. Αλλά μόλις την άφησαν, βγήκε από το νερό και σχεδίαζε να τις πιάσει. Όμως μέχρι να το σχεδιάσει οι χήνες είχαν φύγει.


Κατέβασμα ppt "Κωνσταντίνος Μακρής Γιώργος Βαρζής E1 Τάξη Δημοτικό Σχολείο Νεάπολης Κοζάνης Σχολικό έτος 2014- 2015."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google