Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΥΔΙΑ ΕΥΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΥΔΙΑ ΕΥΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΥΔΙΑ ΕΥΑ

2 Άσπρη Τίγρη Eίναι το μεγαλύτερο είδος «γάτας» φθάνοντας σε συνολικό -μαζί με την ουρά- μήκος σώματος μέχρι και 3,3 μέτρα και βάρος έως 306 κιλά. Οι λευκές τίγρεις έχουν εξαφανιστεί στη φύση από το 1958 και πλέον υπάρχουν μόνο σε ζωολογικά πάρκα. Ο χρωματισμός τους οφείλεται σε έλλειψη μελανίνης.

3 Πάντα Όταν γεννιέται, το μωρό Γιγάντιο Πάντα είναι τυφλό και ζυγίζει μόλις γραμμάρια, δηλαδή όσο ένα κινητό τηλέφωνο. Όταν ενηλικιώνεται φτάνει τα κιλά. Μόλις Γιγάντια πάντα (Ailuropoda melanoleuca) απομένουν ελεύθερα στη φύση σήμερα.

4 Ροζ δελφίνι Είναι 2,5 - 3 μέτρα
είναι στην πραγματικότητα Αλμπίνος είναι τα δελφίνια του γλυκού νερού! Είναι ιδιαίτερα φιλικά και ζουν στον Αμαζόνιο αλλά και στους ποταμούς Ορενόκο και Αραγκουάια, στη Νότια Αμερική.

5 Χρυσός φρύνος Αυτοί οι φρύνοι ζουν σε τροπικά δάση με υψηλή υγρασία σε μεγάλα υψόμετρα στην κεντρική και νότια Αμερική, κοντά σε ρυάκια. Έχουν ζωηρά χρώματα, είναι ημερόβιοι και παράγουν διαφορετικές τοξίνες. Η όρεξή του είναι τεράστια και μπορεί να φάει μεγάλες ποσότητες ασπόνδυλων και μικρών σπονδυλωτών

6 Τι μπορούμε να κάνουμε για να τα βοηθήσουμε
Ως υπεύθυνος καταναλωτής, υιοθετείς νέες συνήθειες που έχουν καθημερινό όφελος για το περιβάλλον. Ως ενεργός πολίτης, διεκδικείς το περιβαλλοντικό δίκαιο και στηρίζεις εκστρατείες που στοχεύουν σε αναγκαίες αλλαγές που θα ωφελήσουν κοινωνία και περιβάλλον. Όταν δουλεύουμε σαν ομάδα, καταφέρνουμε περισσότερα.


Κατέβασμα ppt "ΖΩΑ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΥΔΙΑ ΕΥΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google