Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το Λαμπραντόρ είναι η ράτσα σκύλων που κατέχη την πρώτη θέση κατοικίδιων ζωων και αυτό γιατί το Λαμπραντόρ είναι το απόλυτο οικογενειακό σκυλί. Η έλλειψη.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το Λαμπραντόρ είναι η ράτσα σκύλων που κατέχη την πρώτη θέση κατοικίδιων ζωων και αυτό γιατί το Λαμπραντόρ είναι το απόλυτο οικογενειακό σκυλί. Η έλλειψη."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Το Λαμπραντόρ είναι η ράτσα σκύλων που κατέχη την πρώτη θέση κατοικίδιων ζωων και αυτό γιατί το Λαμπραντόρ είναι το απόλυτο οικογενειακό σκυλί. Η έλλειψη επιθετικότητας τον κάνει ιδανικό σύντροφο για παιδιά.

4 Έχουν ένα διπλό τρίχωμα : ένα μαλακό εσωτερικό τρίχωμα που τους κρατά ξηρούς και θερμούς στο κρύο νερό και ένα σκληρό γιαλυστερό εξωτερικό τρίχωμα που τους βοηθά να διώχνουν το νερό. Οι χρωματισμοί που μπορεί να έχει είναι μαύρο, καφέ και κίτρινο.

5 Τα Λαμπραντόρ είναι σκυλιά μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους. Συγκεκριμένα, το ύψος ενός αρσενικού Λαμπραντόρ κυμαίνεται από 56 έως 63 εκατοστά ενώ το αντίστοιχο του θηλυκού από 54 έως 60 εκατοστά. Όσον αφορά το βάρος, ένα αρσενικό Λαμπραντόρ συνήθως ζυγίζει από 30 έως 36 κιλά ενώ ένα θηλυκό από 27 έως 32 κιλά.

6 Η ουρά τους είναι παχιά στη βάση και εκλεπτύνει σε ένα στενότερο σημείο. Δεν πρέπει να ανεβαίνει στην πλάτη ούτε θα έπρεπε να έχει μια μπούκλα σε αυτην. Πρέπει ωστόσο, να είναι ακριβώς στην ευθεία.

7 Εχει ισχυρά σαγόνια και τα " καλά ", φιλικά μάτια του, που εκφράζουν τον χαρακτηρα την νοημοσυνη και την καλη του ιδιοσυγκρασία.

8

9 Πλήρης τροφή για σκύλους. Για κουτάβια φυλής Λαμπραντορ, από 2 έως 15 μηνών. Συμβάλλει στην υγειή ανάπτυξη των ισχυρών οστών κουταβιού

10 Υπάρχουν λαμπραντορ που είναι επκαιδευμένα για να βοηθούν τους ανάπηρους και του τυφλούς.

11 ΛΑΜΠΡΑΔΟΡ ΒΟΗΘΑ ΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ

12 ΤΟ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ

13

14


Κατέβασμα ppt "Το Λαμπραντόρ είναι η ράτσα σκύλων που κατέχη την πρώτη θέση κατοικίδιων ζωων και αυτό γιατί το Λαμπραντόρ είναι το απόλυτο οικογενειακό σκυλί. Η έλλειψη."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google