Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Επιλέγοντας το θέμα «ΝΕΚΡΙΚΑ» θέλησα να διεγείρω και να αποτραβήξω τους μαθητές από την τυποποιημένη γνώση – πληροφορία. Το ενδιαφέρον τους να στραφεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Επιλέγοντας το θέμα «ΝΕΚΡΙΚΑ» θέλησα να διεγείρω και να αποτραβήξω τους μαθητές από την τυποποιημένη γνώση – πληροφορία. Το ενδιαφέρον τους να στραφεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Επιλέγοντας το θέμα «ΝΕΚΡΙΚΑ» θέλησα να διεγείρω και να αποτραβήξω τους μαθητές από την τυποποιημένη γνώση – πληροφορία. Το ενδιαφέρον τους να στραφεί εν αγνοία τους, σ’ ένα φυσικό χαρακτηριστικό του ανθρώπου που είναι η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Οι ιστορικές αναφορές ταυτόχρονα με τη δημιουργική διαδικασία,θα καταγραφούν στη μνήμη συμπλέοντας με την εμπειρική γνώση. Εμπειρική γνώση ταυτισμένη με τα πρώτα βήματα του παιδιού και με τη σοφία των γερόντων. Γνώση που καλλιεργεί και αναπτύσσει την προσωπικότητα του μαθητή μέσα από την κινητική και δυναμική δράση, σύμφωνα με τις φυσιολογικές λειτουργίες του ανθρώπου..

3

4

5

6


Κατέβασμα ppt "Επιλέγοντας το θέμα «ΝΕΚΡΙΚΑ» θέλησα να διεγείρω και να αποτραβήξω τους μαθητές από την τυποποιημένη γνώση – πληροφορία. Το ενδιαφέρον τους να στραφεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google