Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

MENU ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΓΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΥΝΙΣΕΙΑ ΜΑΡΟΚΟ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΛΙΒΥΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "MENU ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΓΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΥΝΙΣΕΙΑ ΜΑΡΟΚΟ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΛΙΒΥΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 MENU ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΓΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΥΝΙΣΕΙΑ ΜΑΡΟΚΟ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΛΙΒΥΗ

2 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

3 ΑΛΓΕΡΙΑ

4 ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΌ 52 ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.Η ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΊΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΩΝ.

5 ΙΤΑΛΙΑ Η ΙΤΑΛΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΡΩΜΗ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ Η ΒΕΝΕΤΙΑ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΓΟΝΔΟΛΕΣ.

6 ΙΣΠΑΝΙΑ Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.Η ΠΡΟΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ Η ΜΑΔΡΙΤΗ.Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ

7 ΓΑΛΛΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΛΙΑ ΛΕΓΟΤΑΝ ΓΑΛΑΤΙΑ.Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΩΝ.ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΊΝΑΙ Η ΛΙΟΝ ΚΑΙ Η ΜΑΡΣΑΛΙA.

8 ΚΥΠΡΟΣ Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΊΝΑΙ ΑΠΌ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ.ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΥΚΟΣΙΑ.ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΕΊΝΑΙ Η ΛΕΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΛΑΡΝΑΚΑ.

9 ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ.ΓΝΩΣΤΗ ΠΟΛΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

10 ΤΥΝΙΣΕΙΑ

11 ΜΑΡΟΚΟ

12 ΑΙΓΥΠΤΟΣ –Η–Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ.Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ.

13 ΛΙΒΥΗ


Κατέβασμα ppt "MENU ΤΙΤΛΟΣ ΑΛΓΕΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΚΥΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΥΝΙΣΕΙΑ ΜΑΡΟΚΟ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ΛΙΒΥΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google