Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για τη συνέχεια.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για τη συνέχεια."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για τη συνέχεια

2 πολίτεις Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. πολίτης Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.

3 Η αδερφές Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Οι αδερφές Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Στον πληθυντικό, το θηλυκό άρθρο γράφεται οι.

4 σπίτυ Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. σπίτι Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).

5 χωριώ Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. χωριό Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o). Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια

6 πύργη Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. πύργοι Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.

7 περιοχί Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. περιοχή Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).

8 μαθητίς Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. μαθητής Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια

9 βρύσι Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. βρύση Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η). Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια

10 διευθυντύς Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. διευθυντής Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.

11 Η κότες Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Οι κότες Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Στον πληθυντικό, το θηλυκό άρθρο γράφεται οι.

12 αστέροι Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. αστέρι Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).

13 δήμαρχυ Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. δήμαρχοι Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.

14 δοχείω Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. δοχείο Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).

15 αρχηγή Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. αρχηγοί Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.

16 η μαθητές Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Οι μαθητές Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Στον πληθυντικό, το αρσενικό άρθρο γράφεται οι.

17 αρετύ Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. αρετή Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).

18 νερώ Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. νερό Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).

19 Η δάσκαλοι Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Οι δάσκαλοι Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Στον πληθυντικό, το αρσενικό άρθρο γράφεται οι.

20 μολύβη Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. μολύβι Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι). Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια

21 Μπράβο σου για την προσπάθεια!!! πήγαινε στην αρχή


Κατέβασμα ppt "Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια κάντε κλικ για τη συνέχεια."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google