Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών
κάντε κλικ για τη συνέχεια Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών

2 Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια πολίτεις πολίτης Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.

3 Στον πληθυντικό, το θηλυκό άρθρο γράφεται οι.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Η αδερφές Οι αδερφές Στον πληθυντικό, το θηλυκό άρθρο γράφεται οι.

4 Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια σπίτυ σπίτι Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).

5 Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια χωριώ χωριό Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).

6 Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια πύργη πύργοι Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.

7 Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια περιοχί περιοχή Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).

8 Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια μαθητίς μαθητής Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.

9 Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια βρύσι βρύση Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).

10 Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια διευθυντύς διευθυντής Τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -ης στο τέλος.

11 Στον πληθυντικό, το θηλυκό άρθρο γράφεται οι.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Η κότες Οι κότες Στον πληθυντικό, το θηλυκό άρθρο γράφεται οι.

12 Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια αστέροι αστέρι Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).

13 Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια δήμαρχυ δήμαρχοι Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.

14 Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια δοχείω δοχείο Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).

15 Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια αρχηγή αρχηγοί Στον πληθυντικό, τα αρσενικά ουσιαστικά γράφονται με -οι στο τέλος.

16 Στον πληθυντικό, το αρσενικό άρθρο γράφεται οι.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια η μαθητές Οι μαθητές Στον πληθυντικό, το αρσενικό άρθρο γράφεται οι.

17 Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια αρετύ αρετή Τα θηλυκά ουσιαστικά που τελειώνουν σε -η γράφονται με ήτα (η).

18 Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια νερώ νερό Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ο γράφονται με όμικρον (o).

19 Στον πληθυντικό, το αρσενικό άρθρο γράφεται οι.
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Η δάσκαλοι Οι δάσκαλοι Στον πληθυντικό, το αρσενικό άρθρο γράφεται οι.

20 Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).
Βρες το λάθος και τον κανόνα!!!Μετά κάνε κλικ για να δεις την απάντηση και ξανά κλικ για να συνεχίσεις. Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια μολύβη μολύβι Τα ουδέτερα ουσιαστικά που τελειώνουν σε -ι γράφονται με γιώτα (ι).

21 Μπράβο σου για την προσπάθεια!!!
Δημιουργήθηκε από την Πασχαλίνα Γκρούγια Μπράβο σου για την προσπάθεια!!! πήγαινε στην αρχή


Κατέβασμα ppt "Κανόνες ορθογραφίας ουσιαστικών"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google