Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υγιεινή Φροντίδα Γεννητικών Οργάνων. Καθημερινή πλύση των γεννητικών οργάνων, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Πριν και μετά τον καθαρισμό θα πρέπει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υγιεινή Φροντίδα Γεννητικών Οργάνων. Καθημερινή πλύση των γεννητικών οργάνων, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Πριν και μετά τον καθαρισμό θα πρέπει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υγιεινή Φροντίδα Γεννητικών Οργάνων

2 Καθημερινή πλύση των γεννητικών οργάνων, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Πριν και μετά τον καθαρισμό θα πρέπει να πλένουμε καλά τα χέρια μας.

3 Ο καθαρισμός και το ξέπλυμα στη γυναίκα θα πρέπει να γίνεται με κατεύθυνση από τον κόλπο προς τον πρωκτό. Πλύσεις στο εσωτερικό του κόλπου με αντισηπτικά δεν θα πρέπει να γίνονται, παρά μόνο μετά από σχετική οδηγία του γυναικολόγου.

4 Στις μέρες της περιόδου θα πρέπει να είναι ακόμα πιο σχολαστικός ο καθαρισμός & να συνδυάζεται με συχνή αλλαγή σερβιέτας ή ταμπόν. Το πλύσιμο του πέους θα πρέπει να γίνεται, αφού τραβηχτεί προς τα κάτω η πόσθη και αποκαλυφθεί όλη η βάλανος, με άφθονο νερό και αντισηπτικό σαπούνι.

5 Μην χρησιμοποιείτε αρωματικά σαπούνια, σπρέι & αποσμητικά για την περιοχή των γεννητικών οργάνων. Αλλάζετε καθημερινά εσώρουχα και προτιμάτε τα βαμβακερά. Μην χρησιμοποιείτε ξένα εσώρουχα ή πετσέτες.

6 Μην φοράτε στενά παντελόνια, τζιν ή κολάν από λύκρα. Στη θάλασσα ή την πισίνα μην παραμείνετε με βρεγμένο μαγιό & αποφεύγετε την άμεση επαφή με την άμμο ή τα πλακάκια της πισίνας.

7 Αποφύγετε τη χρήση αντιβιοτικών & συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν χρειαστεί να πάρετε. Χρησιμοποιείτε πάντα προφυλακτικό.

8 Ευχαριστούμε πολύ τους μαθητές του ΓΝ 2 για την προσπάθειά τους. ΤΑΪΓΑΝΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΑΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΑΜΠΑΚΟΥ ΜΠΟΡΑ ΤΑΝΤΣΙΟΚΑ ΜΑΡΙΑ - ΙΩΑΝΝΑ ΤΑΝΤΣΙΟΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΣΙΑΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑΗΛΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ ΦΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΝΤΖΙΑΡΑ ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΧΛΙΑΡΑ ΜΑΡΙΝΑ ΒΑΡΤΖΗ ΤΕΛΕΣΙΛΑ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΣΤΕΛΛΑ ΠΛΑΚΟΠΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΟΥΤΟΓΛΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ ΣΙΔΕΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΜΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ


Κατέβασμα ppt "Υγιεινή Φροντίδα Γεννητικών Οργάνων. Καθημερινή πλύση των γεννητικών οργάνων, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα. Πριν και μετά τον καθαρισμό θα πρέπει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google