Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!

2 ΈΝΑ ΑΣΥΜΑΝΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ,ΈΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΔΟΝΙ!!! Αναρωτηθήκατε ποτέ ΠΟΣΑ περιττά πράγματα υπάρχουν γύρο που κρύβουν μέσα τους μυστικά;;; Αναρωτηθήκατε ποτέ ΠΟΣΑ περιττά πράγματα υπάρχουν γύρο που κρύβουν μέσα τους μυστικά;;; Που μπορούν να μας χαρίσουν την ευτυχία και όμως τα αγνοούμε;;; Που μπορούν να μας χαρίσουν την ευτυχία και όμως τα αγνοούμε;;; ΌΛΑ μπορούν να δώσουν ζωή σε ότι δεν έχει!! ΌΛΑ μπορούν να δώσουν ζωή σε ότι δεν έχει!! ΜΕ ΜΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ, ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ, Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ!!!! ΜΕ ΜΟΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ, ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ, Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ!!!! Μια μέρα θα σε σώσει από μεγάλο κακό και τότε αυτό το ασήμαντο κόκκινο κορδόνι θα γίνει ένα μακρύ,όμορφο, μεταξωτό κόκκινο κορδόνι!!!!! Μια μέρα θα σε σώσει από μεγάλο κακό και τότε αυτό το ασήμαντο κόκκινο κορδόνι θα γίνει ένα μακρύ,όμορφο, μεταξωτό κόκκινο κορδόνι!!!!!

3 Το παραμύθι της μουσικής! Μια φορά και έναν καιρό σε έναν τόπο από πέτρες και αρχαία λιθάρια που τον έλεγαν Μαρώνεια ζούσαν ευτυχισμένοι ένας άρχοντας με την γυναίκα του! Μια φορά και έναν καιρό σε έναν τόπο από πέτρες και αρχαία λιθάρια που τον έλεγαν Μαρώνεια ζούσαν ευτυχισμένοι ένας άρχοντας με την γυναίκα του! Μονό παιδί δεν τους έδωσε ο θεός και αυτό με το καιρό έγινε μαράζι που τους έτρωγε την ψυχή!!!! Μονό παιδί δεν τους έδωσε ο θεός και αυτό με το καιρό έγινε μαράζι που τους έτρωγε την ψυχή!!!! Και πέρασαν εννιά μήνες και ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που όμοιο του δε είχε ξαναδεί κανείς!!!!!! Και πέρασαν εννιά μήνες και ήρθε στον κόσμο ένα κοριτσάκι που όμοιο του δε είχε ξαναδεί κανείς!!!!!! Τότε την είδαν να ψηλαφεί με ασυνήθιστο τρόπο τα πράγματα, ανακάλυψαν πως η κόρη τους ήταν τυφλή Τότε την είδαν να ψηλαφεί με ασυνήθιστο τρόπο τα πράγματα, ανακάλυψαν πως η κόρη τους ήταν τυφλή Τα πράγματα και τους ανθρώπους τα γνωρίζω και τα αγαπώ από τον ήχο, την αφή, την μυρωδιά! Τα πράγματα και τους ανθρώπους τα γνωρίζω και τα αγαπώ από τον ήχο, την αφή, την μυρωδιά! Τι ήχος είναι αυτός βλέπω χρώματα χρυσοπράσινα και βυσιννιά ! Τι ήχος είναι αυτός βλέπω χρώματα χρυσοπράσινα και βυσιννιά !

4 Η ατελείωτες πρόβες Όλα τα παιδιά κάναμε ατελείωτες πρόβες!!! Όλα τα παιδιά κάναμε ατελείωτες πρόβες!!! Ίσως να κουράσαμε λίγο τις δασκάλες μας !!!Δεν είναι ξέρετε εύκολο να βγάλεις παράσταση με 60 άτομα και ακόμα πιο δύσκολο αυτά τα 60 άτομα να είναι παιδιά!! Ίσως να κουράσαμε λίγο τις δασκάλες μας !!!Δεν είναι ξέρετε εύκολο να βγάλεις παράσταση με 60 άτομα και ακόμα πιο δύσκολο αυτά τα 60 άτομα να είναι παιδιά!!

5 Ένα ομορφο αποτέλεσμα! Το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο !!!!Εγώ πιο πολύ χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά των ε1 και ε2 τάξεων καθώς και συνεργάστηκα με αυτούς και περπατήσαμε μαζί αυτό το όμορφο μονοπάτι που το λένε θέατρο μα όταν σκοντάφταμε οι κυρίες μας, μας βοηθούσαν να σηκωθούμε!!! Μακαρι να μην τελείωνε αυτό ΠΟΤΕ! Το αποτέλεσμα ήταν πολύ όμορφο !!!!Εγώ πιο πολύ χάρηκα που γνώρισα τα παιδιά των ε1 και ε2 τάξεων καθώς και συνεργάστηκα με αυτούς και περπατήσαμε μαζί αυτό το όμορφο μονοπάτι που το λένε θέατρο μα όταν σκοντάφταμε οι κυρίες μας, μας βοηθούσαν να σηκωθούμε!!! Μακαρι να μην τελείωνε αυτό ΠΟΤΕ!

6 Η παρασταση!!!

7 Τα παιδια!ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΕΛΕΝΗ Κ,ΜΑΡΙΑ Γ,ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ ΓΚ,ΟΛΓΑ Κ,ΓΙΩΡΓΟΣ Α,ΕΛΕΝΗ Ξ,ΣΟΦΙΑ ΝΤ,ΑΓΓΕΛΟΣ Κ,ΚΩΝ/ΝΟΣ Σ,ΑΘΑΝΑΣΙΑ Υ,ΖΩΗ Ε,ΒΑΣΙΛΗΣ Κ,ΑΣΤΕΡΙΑ Ν,ΜΑΡΓΕΛ Ζ,ΣΙΜΟΣ ΓΚ, ΕΛΕΝΗ Κ,ΜΑΡΙΑ Γ,ΑΙΜΙΛΙΑΝΟ ΓΚ,ΟΛΓΑ Κ,ΓΙΩΡΓΟΣ Α,ΕΛΕΝΗ Ξ,ΣΟΦΙΑ ΝΤ,ΑΓΓΕΛΟΣ Κ,ΚΩΝ/ΝΟΣ Σ,ΑΘΑΝΑΣΙΑ Υ,ΖΩΗ Ε,ΒΑΣΙΛΗΣ Κ,ΑΣΤΕΡΙΑ Ν,ΜΑΡΓΕΛ Ζ,ΣΙΜΟΣ ΓΚ, ΑΝΘΟΥΛΑ Β,ΕΛΕΝΗ Π,ΚΑΤΕΡΙΑΝ ΓΚ,ΕΙΡΗΝΗ Α,ΝΤΑΙΒΥ Κ,ΡΟΜΠΕΡΤ Ρ,ΜΑΡΙΑ ΣΟΦΙΑ Χ,ΚΑΣΣΙΑΝΗ Μ,ΕΛΕΝΑ Κ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Κ,ΑΝΕΣΤΗΣ Κ,ΝΤΟΛΙΝΑΡ Τ!

8 Τα παιδια!ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΩΡΓΟΣ Μ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Κ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ Κ,ΝΑΝΣΥ Σ,ΠΑΥΛΟΣ Π,ΓΕΩΡΓΙΑ Τ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ Η,ΒΑΣΙΛΙΚΗ Π,ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Τ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Σ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ Γ,ΑΝΝΑ Π,ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ Μ,ΣΤΡΑΤΟΣ Β,ΕΝΤΣΟ Ν,ΣΤΕΡΓΙΟΣ Κ,ΙΩΑΝΝΑ Κ,ΑΘΑΝΑΣΙΑ Μ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Κ,ΣΕΛΙΝΑ Μ,ΕΙΡΗΝΗ Τ,ΦΟΙΒΟΣ Δ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τ,ΜΑΡΙΝΟΣ Π,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ζ,ΧΡΗΣΤΟΣ Π,ΡΕΙ Μ,ΑΛΕΞΗΣ Α,ΚΩΝ/ΙΝΟΣ Τ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ,ΣΙΜΟΣ Ρ,ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Α! ΓΙΩΡΓΟΣ Μ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ Κ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ Κ,ΝΑΝΣΥ Σ,ΠΑΥΛΟΣ Π,ΓΕΩΡΓΙΑ Τ,ΠΕΡΙΚΛΗΣ Η,ΒΑΣΙΛΙΚΗ Π,ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Τ,ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Σ,ΝΙΚΟΛΕΤΑ Γ,ΑΝΝΑ Π,ΤΖΟΥΛΙΑΝΟ Μ,ΣΤΡΑΤΟΣ Β,ΕΝΤΣΟ Ν,ΣΤΕΡΓΙΟΣ Κ,ΙΩΑΝΝΑ Κ,ΑΘΑΝΑΣΙΑ Μ,ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΠ,ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ Κ,ΣΕΛΙΝΑ Μ,ΕΙΡΗΝΗ Τ,ΦΟΙΒΟΣ Δ,ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Τ,ΜΑΡΙΝΟΣ Π,ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Ζ,ΧΡΗΣΤΟΣ Π,ΡΕΙ Μ,ΑΛΕΞΗΣ Α,ΚΩΝ/ΙΝΟΣ Τ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ,ΣΙΜΟΣ Ρ,ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ Α!

9 Συναισθήματα!!! ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!! ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΙΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΔΑΣΚΑΛΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ!! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ!!!! ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΚΑΡΔΕΙΑ! ΟΥΤΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ, ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΔΙΑ! ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΚΑΡΔΕΙΑ! ΟΥΤΕ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ, ΜΟΝΟ Η ΚΑΡΔΙΑ!


Κατέβασμα ppt "ΜΙΑ Η ΜΑΛΛΟΝ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ!!!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google