Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε την κλήση σε αναμονή, επιλέξτε Κλήση σε αναμονή. Επιλέξτε Σίγαση για τη σίγαση του ήχου. Για να προωθήσετε την κλήση σε άλλον αριθμό, κάντε κλικ στην καρτέλα Μεταφορά κλήσης και επιλέξτε έναν από τους αριθμούς. Για να τερματίσετε την κλήση, κάντε κλικ στο κουμπί τηλεφώνου στο παράθυρο συνομιλίας. Έλεγχος του φωνητικού ταχυδρομείου 1.Κάντε κλικ στην καρτέλα Τηλέφωνο. Θα δείτε τα μηνύματά σας και τα στοιχεία του καλούντος. 2.Αφήστε το δείκτη επάνω σε ένα μήνυμα φωνητικού ταχυδρομείου και επιλέξτε Αναπαραγωγή. 3.Κάντε κλικ στο κουμπί Περισσότερες επιλογές (…) και επιλέξτε ένα στοιχείο, όπως: Άνοιγμα στοιχείου στο Outlook: Παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κλήση. Διαγραφή στοιχείου: Διαγράφει το φωνητικό ταχυδρομείο από το Lync. Έναρξη κλήσης βίντεο με την επαφή. Επισήμανση στοιχείου ως αναγνωσμένου Κλήση της επαφής. Προβολή κάρτας επαφής 4.Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Προβολή περισσότερων στο Outlook για να ανοίξετε το φάκελο "Φωνητικό ταχυδρομείο" για περισσότερες πληροφορίες. Γρήγορη αναφορά για Φωνή Ρύθμιση της συσκευής ήχου Προτού χρησιμοποιήσετε το Lync για να πραγματοποιήσετε μια κλήση ή να συμμετάσχετε σε μια διάσκεψη, ρυθμίστε τη συσκευή ήχου σας και ελέγξτε την ποιότητα ήχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μικρόφωνο και τα ηχεία του υπολογιστή ή να συνδέσετε ακουστικά με μικρόφωνο. 1.Κάντε κλικ στο εικονίδιο Επιλογή κύριας συσκευής στην κάτω αριστερή γωνία του Lync και επιλέξτε Ρυθμίσεις συσκευής ήχου. 2.Επιλέξτε τη συσκευή σας από το μενού Συσκευή ήχου και ρυθμίστε την ένταση για τα Ηχεία και το Μικρόφωνο.. Πραγματοποίηση κλήσης Πραγματοποίηση κλήσης Lync (Ήχος υπολογιστή) 1.Αφήστε το δείκτη επάνω στη φωτογραφία μιας επαφής. 2.Κάντε κλικ στο κουμπί Τηλέφωνο για να καλέσετε την επαφή χρησιμοποιώντας το Lync ή κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο κουμπί Τηλέφωνο και επιλέξτε έναν αριθμό. Κλήση με τη χρήση του πληκτρολογίου κλήσης 1.Κάντε κλικ στην καρτέλα Τηλέφωνο στο Lync. 2.Κάντε κλικ στα ψηφία στο πληκτρολόγιο κλήσης ή πληκτρολογήστε τον αριθμό στο πλαίσιο αναζήτησης και επιλέξτε Κλήση. Το Lync καλεί τον αριθμό σας όπως ένα κανονικό τηλέφωνο. Ήχος ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Η διανομή επιτρέπεται μόνο σε Συνεργάτες με τον όρο μη κοινοποίησης. Η Microsoft δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή σιωπηρή. © 2012 Microsoft. Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Γρήγορη αναφορά του Lync 2013

2 Απάντηση κλήσης 1.Όταν κάποιος σας καλεί, στην οθόνη εμφανίζεται μια ειδοποίηση. 2.Για να απαντήσετε στην κλήση, κάντε κλικ σε οποιοδήποτε σημείο στην περιοχή της φωτογραφίας. 3.Επιλέξτε Παράβλεψη για να απορρίψετε την κλήση και να τη στείλετε στο φωνητικό ταχυδρομείο. 4.Κάντε κλικ στο κουμπί Επιλογές για να πραγματοποιήσετε άλλες ενέργειες: Αποστολή της κλήσης στο Φωνητικό ταχυδρομείο. Απάντηση με άμεσο μήνυμα αντί για ήχο. Ορισμός ως "Μην ενοχλείτε" για απόρριψη της κλήσης και αποφυγή άλλων κλήσεων. Για να ανακατευθύνετε μια κλήση σε διαφορετικό αριθμό, κάντε κλικ σε έναν αριθμό. 1.Στο παράθυρο συνομιλίας, αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί ατόμων και επιλέξτε Πρόσκληση περισσότερων ατόμων. 2.Επιλέξτε τα άτομα που θα προσκαλέσετε από το παράθυρο Πρόσκληση με το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στο κουμπί OK. 3.Οι νέοι προσκεκλημένοι λαμβάνουν μια αναδυόμενη πρόσκληση για συμμετοχή στην κλήση. Έναρξη κλήσης διάσκεψης 1.Επιλέξτε πολλές επαφές κρατώντας πατημένο το πλήκτρο Ctrl και κάνοντας κλικ στα ονόματα. 2.Κάντε δεξί κλικ στην επιλογή και επιλέξτε Έναρξη κλήσης διάσκεψης. 3.Επιλέξτε τον τρόπο έναρξης της κλήσης διάσκεψης κάνοντας κλικ στην επιλογή Κλήση Lync ή σε έναν από τους αριθμούς. Προσθήκη ήχου σε συνομιλία με άμεσα μηνύματα Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου στο παράθυρο άμεσων μηνυμάτων και επιλέξτε έναν από τους αριθμούς. Οι επιλογές σας είναι εργασία, κινητό ή οικία (εάν είναι δημοσιευμένα) για την επαφή σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε Νέος αριθμός και να πληκτρολογήσετε έναν αριθμό για κλήση. Πρόσκληση περισσότερων ατόμων σε κλήση


Κατέβασμα ppt "Χρήση στοιχείων ελέγχου κλήσης ήχου Αφήστε το δείκτη επάνω στο κουμπί τηλεφώνου/μικροφώνου για να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία ελέγχου: Για να θέσετε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google