Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τεχνολογία Ασύρματης φόρτισης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τεχνολογία Ασύρματης φόρτισης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τεχνολογία Ασύρματης φόρτισης
birdphone.gr Τεχνολογία Ασύρματης φόρτισης © Copyright All Rights Reserved

2 Νέα εποχή στην τεχνολογία φόρτισης
Το κατάστημα birdphone.gr, με χαρά παρουσιάζει τη νέα εποχή στην τεχνολογία φόρτισης των κινητών τηλεφώνων. Η ολοένα και αυξανόμενη χρηστικότητα των κινητών τηλεφώνων στην καθημερινή ζωή, πέραν από τις φωνητικές κλήσεις ή τα μηνύματα, όπως και η συνεχής εξέλιξη των συσκευών (βλ. Smartphones), με μεγαλύτερες οθόνες, επιπρόσθετους δέκτες, ενεργοβόρα προγράμματα, χρήση internet, προσπάθεια για τη διατήρηση των διαστάσεών τους κατά το ελάχιστο, καθώς και η μείωση των αναμεταδοτών των παρόχων (με αποτέλεσμα κατανάλωση περισσότερης ενέργειας από τη συσκευή), δημιούργησε το πρόβλημα του περιορισμού της αυτονομίας τους, περίπου σε εφήμερη χρονική διάρκεια. Αυτό σημαίνει, ότι από την αυτονομία τριών ή τεσσάρων και πλέον ημερών, στα προ Smartphone εποχής τηλέφωνα, φτάσαμε στην επιβεβλημένη καθημερινή ή και πολλαπλάσια φόρτισή τους, κατά τη διάρκεια της ημέρας.

3 Έτος % Φ = Φόρτιση και διάρκεια στο χρόνο (ημέρες) ενδεικτικά.

4 Κάτι που επιδείνωσε το πρόβλημα, ήταν η ασυμβατότητα των βυσμάτων από Εταιρεία σε Εταιρεία κι από συσκευή σε συσκευή. Κι έτσι, πολλοί άνθρωποι αναγκάστηκαν να προμηθευτούν πολλούς διαφορετικούς φορτιστές, για χρήση στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο κλπ. Κι αν κάποιος ξεχνούσε το φορτιστή του, συνήθως ξέμενε από μπαταρία.

5 Αυτό όμως τείνει να αλλάξει, καθώς η απόφαση κάποιων Εταιρειών να ομογενοποιήσουν τους ακροδέκτες σε ένα βασικό τύπο (micro USB), όπως και η νέα αυτή περιγραφόμενη ασύρματη Τεχνολογία, υπόσχονται πιο ξέγνοιαστες ημέρες σε όλους τους χρήστες. micro USB Ξεχάστε λοιπόν τους φορτιστές, μη δεσμεύετε πλέον τις κινήσεις σας με καλώδια. Η νέα τεχνολογία ασύρματης φόρτισης κινητών είναι πλέον εδώ. Μια καινοτομία, που θα αλλάξει για πάντα τον τρόπο που γνωρίζαμε τη φόρτιση των κινητών μας μέχρι σήμερα.

6 Η φιλοσοφία Το προϊόν βασίζεται στο φυσικό Νόμο της επαγωγής, δηλαδή της μετατροπής της ηλεκτρικής ενέργειας από τη βάση (μέσω ενός πηνίου) σε μαγνητική και από ένα άλλο πηνίο (το οποίο τοποθετείται μέσα στο κινητό μας τηλέφωνο και πλησίον της βάσης), από μαγνητική πάλι σε ηλεκτρική. Κάτι το οποίο (για λόγους ασφαλείας) επικράτησε στις ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες.

7 Ένας ενιαίος και φιλικός τρόπος χρήσης λοιπόν, σε συνδυασμό με τα πολλά πλεονεκτήματα (που αναφέρονται παρακάτω), σας δίνουν την ευκαιρία να περάσετε το κινητό σας τηλέφωνο στη νέα τεχνολογική εποχή.

8 Γιατί να το επιλέξετε

9 Είναι απλό κι ευέλικτο Απλά αφήνετε τη συσκευή επάνω στην ειδική φορητή βάση ή σε κάποιο σταθμό φόρτισης, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται προ εγκατεστημένος (σχεδόν αόρατος), μέσα ή κάτω από κάποια επιφάνεια ή έπιπλο. Αν χρειαστεί να μιλήσετε, δε χρειάζεται να αποσυνδέετε βύσματα, ούτε να σκύβετε για να μη τεντώσετε το καλώδιο. Απλά το απομακρύνετε από τη βάση του και στη συνέχεια το επανατοποθετείτε.

10 Είναι φιλικό προς τη συσκευή σας
Με τον τρόπο αυτό, αποφεύγετε τη φθορά στο χρόνο, λόγω της συνεχούς σύνδεσης αποσύνδεσης του βύσματος φόρτισης με το κινητό, με αποτέλεσμα την πρόκληση δυσλειτουργίας ή της καταστροφής του. Η αντικατάσταση ενός τέτοιου (κατεστραμμένου) βύσματος, είναι ίση ή και μεγαλύτερη της αξίας ενός επαγωγικού φορτιστή.

11 Είναι γρήγορο Ο χρόνος είναι πολύτιμος. Το σύστημα αυτό, φορτίζει το ίδιο σύντομα με το παραδοσιακό σύστημα φόρτισης. Αυτό σημαίνει ότι δεν υστερεί στο συνολικό χρόνο που απαιτείται για να φορτίσει πλήρως το κινητό σας τηλέφωνο.

12 Είναι ασφαλές Ο επαγωγικός τρόπος φόρτισης δεν προκαλεί παρενέργειες και είναι απολύτως ασφαλής για τον άνθρωπο. Είναι εφοδιασμένο με τις πιστοποιήσεις ISO, CE και τα πρότυπα εναρμονισμού ασφάλειας των ηλεκτρονικών συσκευών και περιβαλλοντολογικής μέριμνας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

13 Είναι εναλλακτικό Δε χρειάζεται κάποια μετατροπή στη συσκευή σας. Το πηνίο του δέκτη τοποθετείται πίσω από το καπάκι της μπαταρίας μέσα στη συσκευή και δεν είναι ορατό. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορεί να προκαλέσει βλάβη ή να θέσει τη συσκευή σας εκτός εγγύησης, ούτε καταργεί τον παραδοσιακό τρόπο φόρτισης, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιείτε παράλληλα (εκ περιτροπής).

14 Είναι συμβατό Το πηνίο (δέκτης) που τοποθετείται μέσα στη συσκευή του τηλεφώνου σας, είναι συμβατό με οποιοδήποτε ασύρματο σύστημα φόρτισης (για την Ευρώπη = iQ). Οι «δέκτες» διατίθενται για επιλεγμένα μοντέλα «έξυπνων» τηλεφώνων και η γκάμα τους ολοένα και διευρύνεται. Όλα τα μελλοντικά τηλέφωνα, θα παράγονται υιοθετώντας αυτή την τεχνολογία.

15 Είναι φθηνό Το κόστος αγοράς του είναι προσιτό αναλογικά με την ευελιξία, και την ευκολία που μας προσφέρει. Διατίθεται σε φορητή βάση ή σταθερή την οποία μπορούμε να την εγκαταστήσουμε μόνιμα (και αόρατα αν επιθυμούμε) επάνω (ή πίσω) από γυάλινες, ξύλινες ή ακρυλικές πολυμερείς επιφάνειες (τύπου Corian™), πάγκους, τραπεζάκια κλπ. Value for Money = Need + Quality / Cost Τιμή προς Απόδοση = Ανάγκη + Ποιότητα / Κόστος

16 Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο
Κάποια μοντέλα ασύρματων φορτιστών , είναι εφοδιασμένα με εσωτερική μπαταρία χωρητικότητας έως και mAh, τα οποία ισοδυναμούν για περίπου 3-6 αυτόνομες ασύρματες φορτίσεις (ανάλογα τη χωρητικότητα της μπαταρίας του κινητού μας). Έτσι μπορούμε να κινούμαστε ελεύθερα, στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, την αγορά, χωρίς το φόβο ότι θα μείνουμε από ενέργεια.

17 Εγκαθίστανται παντού Κάποια μοντέλα είναι ειδικά κατασκευασμένα για σταθερή εγκατάσταση. Διατίθενται με σταθερή βάση, για να προσαρμόζονται με ευκολία επάνω (ή μέσα) σε ξύλινα ή ακρυλικά πολυμερή (τύπου Corian™) έπιπλα, όπως πάγκους, τραπεζάκια, ντουλάπια, γραφεία, κομοδίνα ή πίσω από γυάλινες οριζόντιες επιφάνειες χωρίς να αλλοιώνουν την αισθητική του χώρου.

18 Γίνεται καθεστώς Ήδη στις ΗΠ Αμερικής και την Ευρώπη, ολοένα και περισσότερα καταστήματα, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια*, νοσοκομεία, καφετέριες*, συνεδριακά κέντρα κλπ. εγκαθιστούν και εφαρμόζουν ειδικούς ασύρματους σταθμούς φόρτισης σε προσβάσιμα σημεία, επάνω σε τραπεζάκια, σε γραφεία κλπ. ώστε να διευκολύνουν οιονδήποτε έχει ανάγκη για επιπρόσθετη ενέργεια στη συσκευή του. *Οι γνωστές αλυσίδες Starbucks™ και Mc Donalds™ πρωτοπορώντας για μία ακόμη φορά, έκλεισαν ειδική συμφωνία με τη Duracell Powermat™ και εγκατέστησαν σταθερές βάσεις ασύρματης φόρτισης συσκευών επάνω στα τραπεζάκια και τους πάγκους για την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

19 Φωτογραφίες από καταστήματα
Starbucks™ και McDonalds™ και αφίσες από τη Διαφημιστική τους καμπάνια.

20

21 Φορητές συσκευές : σε διάφορα σχέδια και μεγέθη
Παρατηρήσεις: Η παρούσα τεχνολογία διατίθεται σε τρείς βασικούς τύπους* και περιλαμβάνει ασύρματο πομπό (συσκευή) με καλώδιο φόρτισης και προαιρετικά δέκτη (επαγωγικό πηνίο) για επιλεγμένα μοντέλα έξυπνων κινητών και σύντομα για τα περισσότερα: Φορητές συσκευές : σε διάφορα σχέδια και μεγέθη Απλοί, χωρίς συσσωρευτή ενέργειας (μπαταρία) για χρήση κοντά σε πρίζα. Με Μπαταρία ”Power Bank” (συσσωρευτή ενέργειας) χωρητικότητας από mAh για εντελώς αυτόνομη χρήση. Συσκευές για εγκατάσταση: σε δύο μεγέθη με ειδική σχεδίαση για εύκολη προσαρμογή σε έπιπλα και επιφάνειες. Αυτοκινήτου: Με ειδικό σχήμα το οποίο προσαρμόζεται στη θήκη ποτηριών και τον φορτιστή Αυτοκινήτου *Σημείωση - Οι συσκευές φόρτισης πωλούνται ανεξάρτητα από τους δέκτες και είναι συμβατοί με επιλεγμένα μοντέλα κινητής, αλλά και για όσα μοντέλα πρόκειται να κυκλοφορήσουν στο μέλλον. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε ένα δέκτη ανά συσκευή και όσους φορτιστές επιθυμείτε οι οποίοι είναι κοινοί για όλες τις συσκευές.

22 Παρατηρήσεις : Όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα για διάθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Τα προϊόντα εκπομπής «ασύρματης φόρτισης» απαιτούν ηλ. καλώδια για την παροχή ρεύματος. Οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν είναι ενδεικτικές και ενδέχεται να διαφοροποιούνται (οπτικά) από ότι στην πραγματικότητα. Η ασύρματη φόρτιση απαιτεί την προσέγγιση της συσκευής στο φορτιστή σε απόσταση από 0-5mm (χιλιοστά). Οι τιμές που δίδονται για ειδικά προϊόντα σταθερής τοποθέτησης σε έπιπλα, δεν αφορούν κόστη μελέτης, προσαρμογής ή εγκατάστασης. Για μεγάλες ποσότητες και ειδικές παραγγελίες, υπάρχει η δυνατότητα τροποποίησης των συσκευών ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις (με ανάλογη χρέωση). Κάποια μοντέλα διατίθενται μόνον κατόπιν παραγγελίας.

23 Αν κάποια στιγμή λοιπόν κινδυνεύσετε να
Αν κάποια στιγμή λοιπόν κινδυνεύσετε να.. ή ξεμείνετε από μπαταρία, πιθανώς θα μπορέσετε να εξυπηρετηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά στο σπίτι, τη δουλειά, το αυτοκίνητο, όπου κι αν βρίσκεστε ή σε κάποιο σημείο συμβεβλημένο με αυτό το σύστημα. Αν έχετε Εταιρεία ή κατάστημα, δώστε μια υπεραξία σε αυτό, καινοτομώντας και επενδύοντας στην ποιότητα υπηρεσιών. *** Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες ή διευκρινίσεις καθώς και για να ενημερωθείτε για όλη τη γκάμα των προϊόντων μας (φορητά, σταθερά, αυτοκινήτου, ηλιακά κ.α) απευθυνθείτε σε κάποιον πλήρως καταρτισμένο συνεργάτη μας. Είμαστε σίγουροι πως θα βρείτε κάποιο προϊόν που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. birdphone.gr - “Σύγχρονη Αντίληψη Αγορών” Λεωφ. Ελευθερίας Άλιμος, Αττική Τηλ.Κέντρο: ,


Κατέβασμα ppt "Τεχνολογία Ασύρματης φόρτισης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google