Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Εταιρεία Η HYDROFUN είναι εμπορική, κατασκευαστική εταιρεία και η πρώτη στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στα συστήματα κλιματισμού εξωτερικών χώρων. Με.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Εταιρεία Η HYDROFUN είναι εμπορική, κατασκευαστική εταιρεία και η πρώτη στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στα συστήματα κλιματισμού εξωτερικών χώρων. Με."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η Εταιρεία Η HYDROFUN είναι εμπορική, κατασκευαστική εταιρεία και η πρώτη στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στα συστήματα κλιματισμού εξωτερικών χώρων. Με την χρήση των υψηλής τεχνολογίας συστημάτων που διαθέτει δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα της ζέστης στους εξωτερικούς και ημιυπαίθριους χώρους. Τα συστήματα εφαρμόζονται σε χώρους όπου η χρήση του συμβατικού aircondition δεν είναι εφικτή ή οικονομικά ασύμφορη καθώς αποτελούν και ιδανική πρόταση στις κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Η HYDROFUN εκτός από τις μόνιμες σταθερές εγκαταστάσεις έχει επεκτείνει με επιτυχία την παρουσία της στον χώρο των εκδηλώσεων σε εξωτερικούς χώρους, με την δημιουργία κλιματοελεγχόμενων χώρων. Τhe “WaterGate” Η πρόταση αυτή αποτελεί μια ξεχωριστή προωθητική ενέργεια η οποία βρίσκει εφαρμογές σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, σε τέντες, και πολλές άλλες πρωτότυπες κατασκευές. Η νέα πρόταση της HYDROFUN ονομάζεται “WaterGate”

2 Τhe “WaterGate” – Κεντρική ιδέα Το “WaterGate” έχει ως κεντρική ιδέα να προσελκύσει τους επισκέπτες να δροσιστούν παρουσιάζοντας με το διαφημιζόμενο προϊόν πρωτότυπη ιδέα η οποία θα αποτελέσει ως άμεση προωθητική ενέργεια το εφαλτήριο για την σημαντική σας προβολή. Η ριζική καινοτομία της HYDROFUN για τους διαφημιζόμενους πρόκειται να αυξήσει σημαντικά την παρουσία των επισκεπτών της οποιοδήποτε εκδήλωσης με την ξεχωριστή πρόταση μιας εξωτερικής κλιματιζόμενης αψίδας – εισόδου ( WaterGate ) η οποία εκτός των άλλων αποτελεί και μια ιδιαίτερη άποψη από πλευράς αισθητικής προσέγγισης στον χώρο.

3 The “WaterGate”… Εφαρμογές

4 Τhe “WaterGate” - Λειτουργία συστήματος Η εγκατάσταση του συστήματος είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τα οποία έχουν την δυνατότητα να ψύχουν τον αέρα δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα δροσιάς. Η κάθε πύλη δροσιάς έχει την ικανότητα να μειώνει την εξωτερική θερμοκρασία μέχρι και 15 ο C με την χρησιμοποίηση στατικών μονάδων αλλά και περιμετρικών ακροφυσίων και Ανεμιστήρων. Η αψίδα δροσιάς ψύχει τον χώρο χωρίς να βρέχει τους επισκέπτες αφού η δροσερή ατμόσφαιρα που προκαλεί καθώς και η υδάτινη «βροχή» δεν αποτελείται από σταγόνες αλλά από μικροσωματίδια.

5 Κινητές μονάδες εξωτερικού χώρου Οι κινητές μονάδες μπορούν να μεταφέρουν δροσιά με το σύστημα της υδρονέφωσης σε Απόσταση έως και 20 μέτρα. Είναι κατασκευασμένες για διάρκεια, μετακίνηση και απόδοση. Κάθε μονάδα έχει δυνατότητα να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε γωνία ή κατεύθυνση. Ψύχει εύκολα μία περιοχή 100 τ.μ. όταν βρίσκεται σε ύψος 1,8 μέτρα και μπορεί να Μετακινήσει τον αέρα μέχρι 20 μέτρα απόσταση.

6 Τhe “WaterGate” – Είδη κατασκευών Η κατασκευή αυτή μπορεί να προωθήσει το προϊόν της εταιρείας του διαφημιζόμενου σε εκδηλώσεις όπως εγκαίνια καταστημάτων, sport events, διαγωνισμούς. Οι διαστάσεις των κατασκευών είναι 3,75 x 3,75 x 3 και 7,5 x 7,5 x 3,6, έτσι προσαρμόζονται σε οποιοδήποτε budget. Οι κατασκευές μπορούν να δεχθούν “Velcro” για την τοποθέτηση των λογοτύπων του διαφημιζόμενου ή ολόκληρη η κατασκευή μπορεί να είναι τυπωμένη μεταξοτυπία. Οι κατασκευές αποτελούνται από 2 είδη : 1. Μεταλλικού τύπου ( σταθερή κατασκευή ) 2. Φουσκωτού τύπου ( μπαλόνι ) Το μόνο το οποίο απαιτείται είναι η ύπαρξη κοινής παροχής ύδρευσης

7 Τhe “WaterGate” – Τέντες υδρονέφωσης Το σύστημα της HYDROFUN αποτελεί μια ιδανική λύση για την ψύξη των εξωτερικών χώρων κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Μια από τις προεκτάσεις του προϊόντος που προτείνουμε με σκοπό την άψογη αισθητική είναι οι «τέντες υδρονέφωσης» που τοποθετείται ένα περιμετρικό σύστημα σε συνδυασμό με κινητές μονάδες ανεμιστήρες της HYDROFUN δημιουργώντας ένα ξεχωριστό και ευχάριστο δροσερό περιβάλλον. Έχει εφαρμοστεί με εξαιρετική επιτυχία σε εξωτερικούς χώρους κοινωνικών ή επαγγελματικών Εκδηλώσεων. Τεχνικά χαρακτηριστικά: Το σύστημα υδρονέφωσης μπορεί να εφαρμοστεί σε τέντες διαφόρων διαστάσεων και διατάξεων. Σύστημα 75 ακροφυσίων : Διαστάσεις τέντας : 12m x 12m Επιφάνεια κάλυψης : 144m 2

8 Hydrofun..mania

9 Επικοινωνία Για οποιοδήποτε απορία και διευκρίνιση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε. Κεντρικά γραφεία : Λυκαβηττού 1Α ΤΚ 106 72 Αθήνα Τηλέφωνα επικοινωνίας : 210.3642031-2 Fax 210.3634866 Email : contact@hydrofun.gr contact@hydrofun.gr Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Σαβέριος Αναστάσιος Εγκαταστάσεις συστημάτων για τον Οργανισμό Αθήνα 2004.


Κατέβασμα ppt "Η Εταιρεία Η HYDROFUN είναι εμπορική, κατασκευαστική εταιρεία και η πρώτη στην Ελλάδα η οποία ειδικεύεται στα συστήματα κλιματισμού εξωτερικών χώρων. Με."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google