Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Γίναι ρήτορας, με δύο κλικ!...και Εσύ μπορείς να είσαι εδώ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Γίναι ρήτορας, με δύο κλικ!...και Εσύ μπορείς να είσαι εδώ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Γίναι ρήτορας, με δύο κλικ!...και Εσύ μπορείς να είσαι εδώ

2 Τώρα μπορειτε να μιλάτε επί μέρες ολόκληρες Οι φίλοι και οι γνωστοί θα θαυμάζουν τον στόμφο σας Εσείς θα νιώσετε τη χαρά του να σας θαυμάζουν για αυτά που είπατε Πάνω απ’ όλα, δεν χρειάζεται να λέτε απολύτως τίποτα!!!

3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Συνδυάστε οποιαδήποτε φράση της 1ης στήλης με οποιαδήποτε φράση της 2ης στήλης. Το παραχθέν αποτέλεσμα το συνδυάζετε με οποιαδήποτε φράση της 3ης στήλης. Το νέο παραχθέν αποτέλεσμα το συνδυάζετε με οποιαδήποτε φράση της 4ης στήλης.

4 Κυρίες και κύριοιΗ πραγμάτωση των στόχων που έχουμε προσεκτικά θέσει Μας επιβάλλει να εξετάσουμε αναλυτικά Τις υπάρχουσες οικονομικές συνθήκες και τα θεσμικά πλαίσια Από την άλλη πλευρά Η μέθοδος στην ανάπτυξη της δράσης των στελεχών Παίζει σημαντικό ρόλο στο να καθορίσουμε Τους άξονες μιας μελλοντικής πορείας ΤαυτόχροναΗ σταθερή άνοδος στην ποιότητα και την ποσότητα των προσπαθειών μας Μας υποχρεώνει να προσδιορίσουμε Ένα γενικότερο σύστημα πλατιάς συμμετοχής Δεν πρέπει όμως να μας διαφεύγει ότι Η παρούσα δομή του υπάρχοντος συστήματος Βοηθά στην προετοιμασία μας για Τη δημιουργική στάση μας απέναντι στις προκλήσεις των καιρών! Με αυτό τον τρόπο Ένα νέο μοντέλο πολύπλευρης δράσης και παρέμβασης Εγγυάται την ευρύτερη δυνατή απήχηση ώστε να επεξεργαστούμε Τις νέες συνισταμένες και συνιστώσες της πραγματικότητας… Περιττεύει να υπογραμμίσω ότι Η αδιάκοπη προσήλωσή μας στην πρακτική τεκμηρίωσης και ενημέρωσης Μας βοηθάει αποφασιστικά στην προσπάθεια να στερεώσουμε Ένα δυναμικό σύστημα αντιμετώπισης των μεγάλων απαιτήσεων του καιρού μας Είναι προφανές ότι Η οργανωτική αναδιάρθρωση που θα αναδείξει την πλατιά συμμετοχή των λαϊκών μαζών Εμφανώς θα οδηγήσει νομοτελειακά προς Ένα καινούργιο μοντέλο ανάπτυξης Από την άλλη πλευρά Η ιδεολογική καθαρότητα όταν συνδυάζεται με το ξεκίνημα μιας αποφασιστικής διαδικασίας ριζοσπαστικών αλλαγών Συμβάλλει αναπόδραστα στο να τελειοποιήσουμε Τις διάφορες μορφές ενίσχυσης του κύρους της χώρας Η καθημερινή πρακτική έχει αποδείξει ότι Η ανάπτυξη ποικιλόμορφης δραστηριότηταςΟριοθετεί και θεμελιώνει αποφασιστικά Τις βάσεις μιας προοδευτικής μετεξέλιξης.

5 Σημείωση Επαναλαμβάνετε την ίδια διαδικασία (προσοχή: το σημείο κλειδί είναι να αποφεύγετε τους ίδιους συνδυασμούς) εις το διηνεκές. Λογικά, θα οδηγηθείτε σε 6.561 διαφορετικές φράσεις, μεστές από έμφαση, πλην όμως παντελώς άδειες από νόημα... Θα μιλάτε επί μέρες ολόκληρες, οι φίλοι και οι γνωστοί θα θαυμάζουν τον στόμφο σας, και εσείς θα νιώσετε τη χαρά του να σας θαυμάζουν για αυτά που είπατε, ενώ δεν θα έχετε πει απολύτως τίποτα!!! Μετά από αυτό, είστε πλέον έτοιμος να ιδρύσετε κόμμα ή να θέσετε υποψηφιότητα για βουλευτής...


Κατέβασμα ppt "Γίναι ρήτορας, με δύο κλικ!...και Εσύ μπορείς να είσαι εδώ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google