Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου Το μονοπάτι του HUASHAN CLICAR SEMPRE Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 120 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης της Σιάν στην.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου Το μονοπάτι του HUASHAN CLICAR SEMPRE Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 120 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης της Σιάν στην."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου Το μονοπάτι του HUASHAN CLICAR SEMPRE Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 120 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης της Σιάν στην επαρχία Shaanxi στην Κίνα. Το Huashan είναι ένα από τα πέντε ιερά βουνά και ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα. Έχει εκτιμηθεί για το πανέμορφο φυσικό τοπίο, τους αρχαίους Ταοϊκούς Ναούς, αλλά το Huashan φημίζεται και για το επικίνδυνο μονοπάτι που έχει στην κορυφή.

3

4

5

6

7

8

9

10

11 Το όρος Huashan έχει πέντε κορυφές. Αν το κοιτάξουμε από μία ορισμένη γωνία το βουνό μοιάζει με ένα λουλούδι. Αν είστε γενναίοι και αρκετά τυχεροί για να φτάσετε στην κορυφή, θα ανταμειφθείτε με μια απίστευτη θέα σε όλο το συγκρότημα του βουνού.

12

13

14

15

16

17 Οι άνθρωποι που αποδέχονται να κάνουν αυτή τη δοκιμασία, είναι νέοι και χρησιμοποιούν αυτή την ευκαιρία για να επιδείξουν την επιδεξιότητά τους ακόμη και αν, δυστυχώς, πολλοί από αυτούς καταλήγουν σε θανατηφόρα ατυχήματα. Εκτιμάται ότι στα μονοπάτια του Huashan έχουν εκατό θανάτους το χρόνο, αλλά η κινεζική λογοκρισία δεν διαθέτει επίσημα αρχεία για τέτοιου είδους συμβάντα.

18

19 Το πιο επικίνδυνο τμήμα της διαδρομής του Huashan είναι το "Changong Zhandao» περίπου τέσσερα μέτρα μήκος με 30 εκατοστά πλάτος περνώντας πάνω από κάθετους βράχους, όπου ένα στραβοπάτημα σημαίνει πτώση στην άβυσσο.

20 Αν δεν επιθυμείτε να να έχετε αυτή την τρομερή οδύσσεια στο μονοπάτι του Huashan, μπορείτε να πάρετε το τελεφερίκ κατευθείαν στην βόρρεια κορυφή, και απολαύστε την εκπληκτική θέα. Αλλά από την άλλη πλευρά, δεν μπορείτε να καυχιέστε για την κατάκτηση του πιο επικίνδυνου κομματιού του κόσμου. Βλέποντας τις εικόνες δεν μπορεί να σταματήσουν οι ερωτήσεις πως μπόρεσε να κατασκευαστεί το μονοπάτι και το πώς κατάφεραν να επιβιβαστούν. Ρωτήστε ποιος το έχτισε...

21 Τέλος Μετάφραση: Aggelias STUDIO 2011


Κατέβασμα ppt "Το πιο επικίνδυνο μονοπάτι του κόσμου Το μονοπάτι του HUASHAN CLICAR SEMPRE Βρίσκεται σε απόσταση μόλις 120 χιλιομέτρων ανατολικά της πόλης της Σιάν στην."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google