Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υπολογιστές Στέφανος Ρηγόπουλος Χρήστος Ρίμπας Νάγια Σακελλαράκου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υπολογιστές Στέφανος Ρηγόπουλος Χρήστος Ρίμπας Νάγια Σακελλαράκου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υπολογιστές Στέφανος Ρηγόπουλος Χρήστος Ρίμπας Νάγια Σακελλαράκου
Κλεοπάτρα Σώτηρα Δημήτρης Ταλαγάνης

2 Στόχοι Μέσα από αυτή την παρουσίαση θέλουμε να σας δείξουμε:
Τη συνεχή συμβολή των υπολογιστών στην ζωή μας Την χρήση των υπολογιστών από απόσταση Αλλά και τις αρνητικές πλευρές του υπολογιστή.

3 Οι υπολογιστές στην ζωή μας
Οι υπολογιστές στις μέρες μας έχουν μπει για τα καλά στην ζωή μας Μας διευκολύνουν συνεχώς στις καθημερινές μας δραστηριότητες.

4 Ο υπολογιστής ως εργαλείο στη δουλειά μας
Ο υπολογιστής ως εργαλείο στη δουλειά μας Στις επιστήμες οι υπολογιστές επιταχύνουν και βελτιώνουν τις ενέργειες των επιστημών Στην ιατρική οι γιατροί με την βοήθεια των υπολογιστών μπορούν να κάνουν καλύτερες διαγνώσεις. Στην εκπαίδευση οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να ανατρέξουν σε βιβλιοθήκες πανεπιστήμια ή άλλα σχολεία μέσω του υπολογιστή.

5 Ο υπολογιστής ως εργαλείο στη δουλειά μας
Ο υπολογιστής ως εργαλείο στη δουλειά μας Στην δημόσια διοίκηση οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών Στις συγκοινωνίες οι υπολογιστές χρησιμοποιούνται για την διευκόληνση της καθημερινής μας μετακίνησης. Σε διάφορα επαγγέλματα χρησιμοποιείται ο υπολογιστής ώστε να γίνεται πιο εύκολα η δουλειά.

6 Υπολογιστές από … μακριά
Με το να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή μπορείς να παρέχεις στον εαυτό σου εκπαίδευση, εργασία, εμπόριο, διακυβέρνηση και ιατρική …από μακριά Εμείς θα σας αναλύσουμε το τηλε-εμπόριο

7 Τηλε-εμπόριο Τηλε-εμπόριο είναι οι εμπορικές συναλλαγές μέσω υπολογιστή Η περιήγηση σε διάφορα εικονικά μαγαζιά. Η σύγκριση των προϊόντων. Η επικοινωνία με άλλους καταναλωτές

8 Όμως ο υπολογιστής έχει και αρνητικά….
Μερικά από αυτά τα αρνητικά είναι: Το παράδοξο της αποξένωσης: πολλοί άνθρωποι αποξενώνονται και νιώθουν μόνοι. Μείωση ελεύθερου χρόνου: τα σημερινά παιδιά <<κολλάνε>> στον υπολογιστή. Προβλήματα υγείας από την πολύωρη χρήση του υπολογιστή. Άσκοπο κυνήγι χρόνου.

9 Τα αρνητικά του υπολογιστή
Ψηφιακό Χάσμα Παραβίαση Προσωπικών Δεδομένων Παραπληροφόρηση

10 Συμπέρασμα Όπως διαπιστώσαμε ο υπολογιστής έχει πάρα πολλά θετικά αλλά και αρκετά αρνητικά.

11 ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Υπολογιστές Στέφανος Ρηγόπουλος Χρήστος Ρίμπας Νάγια Σακελλαράκου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google