Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

2 Διαφήμιση είναι διαδικασία γνωστοποίησης και επηρεασμού του καταναλωτικού κοινού για ένα προϊόν ή μία υπηρεσία επί πληρωμή. Η διαφήμιση μπορεί να χρησιμοποιεί άλλοτε συγκινησιακά χαρακτηριστικά (επίκληση στο συναίσθημα) που συνδέουν τον χρήστη με την αγορά ή την χρήση του προϊόντος και άλλοτε λογικά χαρακτηριστικά (επίκληση στη λογική) όπως τεχνικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του προϊόντος σε σχέση με τα ανταγωνιστικά. Η διαφήμιση μπορεί να χρησιμοποιήσει αρκετά μέσα για να επιτύχει την αποστολή της (δηλαδή την γνωστοποίηση του προϊόντος) ανάλογα με την αγορά-στόχο που έχει, την αποτελεσματικότητα του μέσου και το κόστος που είναι διατεθειμένη να πληρώσει η επιχείρηση η οποία προβαίνει στην ενέργεια αυτή. Ορισμένα μέσα είναι: Τηλεόραση Ραδιόφωνο Τύπος: (Εφημερίδες, Περιοδικά, κ.α.) Αφίσες Διαδίκτυο

3 Η διαφήμιση που επέλεξα να παρουσιάσω έχει σχέση με την επικοινωνία.
Η τηλεόραση, το τηλέφωνο και οποιαδήποτε άλλη συσκευή μας βοηθάει να επικοινωνούμε μεταξύ μας ακόμα και σε απόσταση, είναι ένα κομμάτι μιας προσχεδιασμένης επικοινωνίας η οποία γίνεται με τη βοήθεια της τηλεπικοινωνίας. Η επικοινωνία αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι ολόκληρου του πλανήτη μας. Χάρη σε αυτήν η καθημερινότητα μας έγινε πιο εύκολη και η επικοινωνία με μακρινούς συγγενείς πιο άμεση.

4 Με τα μέσα επικοινωνίας, μπορώ να μιλήσω με φίλους και συγγενείς (τηλέφωνο), να βρω πληροφορίες, να κατεβάσω τα αγαπημένα μου τραγούδια ή βίντεο και να κάνω τις εργασίες μου (μέσω διαδικτύου) Με την τηλεόραση, ψυχαγωγούμαι και μαθαίνω τα νέα του πλανήτη μας. Με το ραδιόφωνο, ακούω την μουσική που μου αρέσει και με τις εφημερίδες ενημερώνομαι για τα δρώμενα στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

5 Στη σημερινή εποχή, ο άνθρωπος χωρίς την επικοινωνία δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Αν δεν είχα κινητό για να μπορώ να επικοινωνώ με τους γονείς μου ή τους φίλους μου, αν δεν είχα υπολογιστή για να σερφάρω στο διαδίκτυο, αν δεν είχα τηλεόραση για να ψυχαγωγούμαι, τότε δεν θα είχα επικοινωνία. Μπορεί να υπάρχει κάτι το οποίο να μπορεί να αντικαθιστά τα παραπάνω. Παλιά επικοινωνούσαν με γράμματα, αλλά δεν νομίζω ότι στην σημερινή εποχή θα βοηθούσε κάτι τέτοιο.


Κατέβασμα ppt "Έλενα Λεβιδιώτη Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google