Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δημήτρης Ρωμιός Ενέο Τσιάπη Γιάννης Καραχάλιος Χαρά Σπηροπούλου Αγγελική Τζιανή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δημήτρης Ρωμιός Ενέο Τσιάπη Γιάννης Καραχάλιος Χαρά Σπηροπούλου Αγγελική Τζιανή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δημήτρης Ρωμιός Ενέο Τσιάπη Γιάννης Καραχάλιος Χαρά Σπηροπούλου Αγγελική Τζιανή

2 Μία πρωτοποριακή πλατφόρμα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών τηλεϊατρικής στον τομέα της παρουσιάστηκε πρόσφατα με την ονομασία Maritime Telemedicine Solution (MTS) και προσφέρει στη ναυτιλιακή κοινότητα τη διενέργεια εξετάσεων και ιατρικής διάγνωσης ναυτιλίας

3 Ηλεκτρονικό Εμπόριο γνωστό ως e-commerce ορίζεται το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως με εμπόριο

4 Ο όρος τηλεκπαίδευση, που είναι σύνθετη λέξη από το το τηλέ- (μακριά) και εκπαίδευση, περιγράφει την εκπαίδευση ατόμων από απόσταση. Η σύγχρονη τηλεκπαίδευση περιλαμβάνει τρία διαφορετικά είδη διδασκαλίας: εκπαίδευση Την εκπαίδευση στην τάξη Την ασύγχρονη εκπαίδευση Τη σύγχρονη εκπαίδευση.

5 Οι ατέλειωτες ώρες στον υπολογιστή επιδεινώνουν το πρόβλημα της παχυσαρκίας και έχουν άλλες επιπτώσεις στον ψυχισμό και τη συμπεριφορά των παιδιών. Τα παιδιά και οι έφηβοι παρουσιάζουν σωματικές παθήσεις ανάλογες με αυτές που έχουν και οι ενήλικες χρήστες υπολογιστών.

6


Κατέβασμα ppt "Δημήτρης Ρωμιός Ενέο Τσιάπη Γιάννης Καραχάλιος Χαρά Σπηροπούλου Αγγελική Τζιανή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google