Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος.

2 Γενικά για την αστρολογία.(ΕΙΚΟΝΑ)

3 Γενικά για την αστρολογία. Η Αστρολογία είναι μια τέχνη με μακραίωνη παράδοση και σήμερα αναγνωρίζεται ως ψευδοεπιστήμη, παραεπιστήμη ή απλή προκατάληψη.ψευδοεπιστήμη Έχουν πραγματοποιηθεί πολλαπλές επιστημονικές δοκιμές και ουδέποτε ευρέθη αποδεικτικό στοιχείο που να υποστηρίζει τα αποτελέσματα που περιγράφονται στην αστρολογική παράδοση.

4 Η αντιμετώπιση των αστρολόγων (1). Εάν η αστρολογία αντιμετωπιζόταν και παρουσιαζόταν απ' τους αστρολόγους ως θρησκεία ή ως φιλοσοφία δεν θα μπορούσε κανείς να τους προσάψει τίποτα. Οι αστρολόγοι τείνουν να παρουσιάζουν μόνο το προφητικό-συμβουλευτικό μέρος της αστρολογίας. Δίνοντας πολλές φορές την λανθασμένη εντύπωση ότι η αστρολογία είναι αποτέλεσμα επιστημονικής μελέτης.

5 Η αντιμετώπιση των αστρολόγων (2). Οι απόψεις των αστρολόγων για το μέλλον των ανθρώπων και το Σύμπαν δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Είναι καθαρά απόφαση του κάθε ανθρώπου εάν θα πιστέψει στην μεταφυσική και την καββαλιστικού υποβάθρου θρησκεία της αστρολογίας ή στην επιστήμη της αστρονομίας. Αυτό που χρειάζεται είναι ενημέρωση και εκπαίδευση των ανθρώπων, με σκοπό την αντιμετώπιση ψευτοεπιστημονικών απόψεων όπως η αστρολογία.

6 Γιατί οι άνθρωποι φτάνουν σε σημείο εξάρτησης από τα ζώδια; (1) Μία από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπου είναι να γνωρίζει το μέλλον, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί καλύτερα και να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. Πέρα από το ότι πολλοί άνθρωποι διαβάζουν τα ζώδια πληροφοριακά, από κεκτημένη ταχύτητα, ή από περιέργεια, χωρίς να δίνουν ιδιαίτερη βάση στις προβλέψεις που κάνουν, υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που εξαρτούν τις πράξεις τους από αυτό που λένε τα ζώδια..

7 Γιατί οι άνθρωποι φτάνουν σε σημείο εξάρτησης από τα ζώδια;(2) Μία από τις βασικότερες ανάγκες του ανθρώπου είναι να γνωρίζει το μέλλον, ώστε να μπορεί να προετοιμαστεί καλύτερα και να βάλει τη ζωή του σε μια τάξη. Ο φόβος του αγνώστου είναι πάντα ένας σημαντικός παράγοντας που κάνει τον άνθρωπο να θέλει να γνωρίζει όσα περισσότερα γίνεται. Τα ζώδια υπόσχονται αυτό ακριβώς: να δώσουν πληροφορίες για το αβέβαιο μέλλον, και να το καταστήσουν γνωστό και, συνεπώς, λιγότερο «επικίνδυνο».

8 ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΙ.


Κατέβασμα ppt "Η Αστρολογία σήμερα. Ομάδα 2: Ιδιοφυίες του διαστήματος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google