Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τα ρούχα μας…αυτοί οι άγνωστοι!. Τα θέματα που έχουμε ερευνήσει : - Καταγραφή των ρούχων της ντουλάπας. - Σχολική μόδα και κατάργηση της σχολικής ποδιάς.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τα ρούχα μας…αυτοί οι άγνωστοι!. Τα θέματα που έχουμε ερευνήσει : - Καταγραφή των ρούχων της ντουλάπας. - Σχολική μόδα και κατάργηση της σχολικής ποδιάς."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Τα ρούχα μας…αυτοί οι άγνωστοι!

2 Τα θέματα που έχουμε ερευνήσει : - Καταγραφή των ρούχων της ντουλάπας. - Σχολική μόδα και κατάργηση της σχολικής ποδιάς. - Ημέρα αντικατανάλωσης. - Νευρική ανορεξία - Χώρες παραγωγής. - Παιδική εργασία. - Τι εκφράζουν τα ρούχα μας;

3 Σχολική μόδα - ποδιά

4

5 Κατάργηση Σχολικής Ποδιάς Το 1982 καταργείται η σχολική ποδιά.

6 Κατάργηση Σχολικής Ποδιάς Το 1982, οι μαθητές και οι γονείς δέχτηκαν με χαρά την κατάργηση αφού καταπίεζε τους μαθητές και περιόριζε την ελεύθερη ανάπτυξη της προσωπικότητας τους. Ωστόσο, σήμερα, πολλοί είναι αυτοί που επιθυμούν με νοσταλγία τις εποχές εκείνες αφού δεν αγωνιούσαν καθημερινά για την εντύπωση που θα προκαλέσει η εμφάνισή τους στους συμμαθητές τους..

7 Διαφημιστική Πειθώ Το κείμενο της διαφήμισης πρέπει να συμφωνεί με τις εξής προδιαγραφές : - Να ελκύει την προσοχή του αναγνώστη. - Να προκαλεί το ενδιαφέρον του. - Να του δημιουργεί την επιθυμία να το αγοράσει. - Να τον οδηγεί στην αγορά του προϊόντος.

8 Διαφήμιση της εποχής

9 ~PARANOIA STYLE~ Νίκη Ταγκαλάκη Θοδωρής Ξένος Ελένη Τσάκωνα Ιρώ Γκόνη – Καραμπότσου Όλγα Λαμπούση Κατερίνα Γεωργιοπούλου


Κατέβασμα ppt "Τα ρούχα μας…αυτοί οι άγνωστοι!. Τα θέματα που έχουμε ερευνήσει : - Καταγραφή των ρούχων της ντουλάπας. - Σχολική μόδα και κατάργηση της σχολικής ποδιάς."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google