Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΜΟ Δ Α ΚΑΙ 60’s. ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 60’s Ολοκληρώνοντας το PROJECT φτάσαμε στο πως επηρεάζει η διαφήμιση και η μόδα την καθημερινότητα. Επίσης εξετάσαμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΜΟ Δ Α ΚΑΙ 60’s. ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 60’s Ολοκληρώνοντας το PROJECT φτάσαμε στο πως επηρεάζει η διαφήμιση και η μόδα την καθημερινότητα. Επίσης εξετάσαμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΜΟ Δ Α ΚΑΙ 60’s

2 ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 60’s Ολοκληρώνοντας το PROJECT φτάσαμε στο πως επηρεάζει η διαφήμιση και η μόδα την καθημερινότητα. Επίσης εξετάσαμε την μόδα σε προγενέστερες εποχές, μια από αυτές τις εποχές είναι και τα 60’s. Οι άνθρωποι της γενιάς των 60's επαναστάτησαν έναντι του παραδοσιακού τρόπου ζωής και των γονιών τους. Όμως κάποτε έγιναν αυτοί γονείς κι είχαν να αντιμετωπίσουν την αντίδραση των παιδιών τους. To στυλ των μαλλιών, όπως και η μόδα, αλλάζει δύο φορές το χρόνο. Νέες προτάσεις προκύπτουν κάθε σεζόν. Φέτος, για παράδειγμα, η μόδα εμπνέεται από τη δεκαετία του '60. Από το Παρίσι ως το Λονδίνο, οι φετινές τάσεις νοσταλγούν τα 60's και αντλούν έμπνευση από τους κινηματογραφικούς σταρ εκείνης της εποχής ή από ήρωες όπως ο Τζέιμς Μποντ. Όλα αυτά σε μια μοντέρνα εκδοχή, προσαρμοσμένη στο σήμερα. Τα 60’s είναι μια δεκαετία όπου κυρίευε το μαλλί στυλ αφάνα και φαβορίτα στον άνδρα και μπούκλες στις γυναίκες. Φόραγαν επίσης παντελόνια καμπάνα και ζιβάγκο.

3

4 60΄ S

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19


Κατέβασμα ppt "ΜΟ Δ Α ΚΑΙ 60’s. ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΩΝ 60’s Ολοκληρώνοντας το PROJECT φτάσαμε στο πως επηρεάζει η διαφήμιση και η μόδα την καθημερινότητα. Επίσης εξετάσαμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google