Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Oι μικροϋπολογιστές στις σχολικές τάξεις Οι εκπαιδευτικές ταινίεςΟπτικοί δίσκοι «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ»

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Oι μικροϋπολογιστές στις σχολικές τάξεις Οι εκπαιδευτικές ταινίεςΟπτικοί δίσκοι «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ»"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Oι μικροϋπολογιστές στις σχολικές τάξεις Οι εκπαιδευτικές ταινίεςΟπτικοί δίσκοι «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ»

2 Οι μικροϋπολογιστές στις σχολικές τάξεις  Σήμερα οι εκπαιδευτικοί ανακάλυψαν τρόπους ώστε να βοηθούνται στο έργο τους από τα μηχανήματα.  Στο σχολείο μας διαθέτουμε εργαστήριο με ηλεκτρονικούς υπολογιστές για την επεξεργασία κειμένων

3 Εκπαιδευτικές ταινίες  Μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.  Για παράδειγμα προγράμματα εκπαιδευτικής τηλεόρασης και προγράμματα καταρτίσεως με videoταινίες. Επιπλέον προσφέρουν γνώσεις-εικόνες που δεν μεταδίδονται στην τάξη.

4  Η τεχνολογία βοηθά σημαντικά στην κατάρτιση των εργαζομένων. Οπτικοί δίσκοι και υπολογιστές συνδυάζονται και προσφέρουν την πληροφόρηση. Οι οπτικοί δίσκοι

5 Αποθήκευση και ανάκτηση της πληροφορίας 1. Πλέον χρησιμοποιούνται οπτικοί δίσκοι για την αντικατάσταση μεγάλου όγκου και δεδομένων. 2. Για παράδειγμα ένας μεγάλος όγκος εγκυκλοπαιδειών μπορεί να αντικατασταθεί με μόνο το 1/5 ενός οπτικού δίσκου. 3. Έτσι πολλά επιστημονικά προβλήματα είναι ευκολότερο να λυθούν και έτσι διευκολύνεται και η καθημερινότητά μας.

6 Ελεύθερος χρόνος  Σήμερα η τηλεόραση και ο υπολογιστής καταλαμβάνουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή μας ψυχαγωγία.  Έτσι έχουνε άμεση επιρροή στις ασχολίες και τις συνήθειές μας.


Κατέβασμα ppt "Oι μικροϋπολογιστές στις σχολικές τάξεις Οι εκπαιδευτικές ταινίεςΟπτικοί δίσκοι «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ»"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google