Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα» Δημοτικό 3 η ομάδα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα» Δημοτικό 3 η ομάδα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 «Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα» Δημοτικό 3 η ομάδα

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20 Συμπεράσματα από τα ερωτηματολόγια του δημοτικού και συμβουλές για την ασφαλέστερη χρήση των κινητών. Κων/νος Ευαγγελίου Δημήτρης Κωνσταντινέας

21  Οι περισσότεροι μαθητές της έκτης και αρκετοί μαθητές της πέμπτης έχουν κινητά τηλέφωνα.  Ο αριθμός των αγοριών που έχουν κινητά τηλέφωνα ξεπερνά αυτόν των κοριτσιών.  Σχεδόν κανένα από τα ερωτηθέντα παιδία δεν γνωρίζει τι είναι το SAR.  Δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το Hands Free σε αυτές τις ηλικίες.  Δεν υπάρχει κατανόηση για τη διαφορά μεταξύ Hands free-Bluetooth.  Οι περισσότεροι μαθητές της έκτης και αρκετοί μαθητές της πέμπτης έχουν κινητά τηλέφωνα.  Ο αριθμός των αγοριών που έχουν κινητά τηλέφωνα ξεπερνά αυτόν των κοριτσιών.  Σχεδόν κανένα από τα ερωτηθέντα παιδία δεν γνωρίζει τι είναι το SAR.  Δεν υπάρχει ενημέρωση σχετικά με το Hands Free σε αυτές τις ηλικίες.  Δεν υπάρχει κατανόηση για τη διαφορά μεταξύ Hands free-Bluetooth.

22  Οι περισσότεροι μαθητές γνωρίζουν για τις βλαβερές συνέπιες του κινητού.  Τα κορίτσια επικοινωνούν περισσότερο με SMS ενώ τα αγόρια προτιμούν τις φωνητικές κλήσεις.  Τα περισσότερα παιδία έχουν μειώσει την χρήση του κινητού αλλά η μείωση αυτή μάλλον οφείλεται σε οικονομικούς λόγους.  Οι περισσότεροι ερωτηθέντες προτιμούν να έχουν το κινητό πάνω τους όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού και στο γραφείο τους όταν βρίσκονται εντός σπιτιού.  Σχεδόν κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από τη χρήση του κινητού.  Οι περισσότεροι μαθητές γνωρίζουν για τις βλαβερές συνέπιες του κινητού.  Τα κορίτσια επικοινωνούν περισσότερο με SMS ενώ τα αγόρια προτιμούν τις φωνητικές κλήσεις.  Τα περισσότερα παιδία έχουν μειώσει την χρήση του κινητού αλλά η μείωση αυτή μάλλον οφείλεται σε οικονομικούς λόγους.  Οι περισσότεροι ερωτηθέντες προτιμούν να έχουν το κινητό πάνω τους όταν βρίσκονται εκτός σπιτιού και στο γραφείο τους όταν βρίσκονται εντός σπιτιού.  Σχεδόν κανένας δεν έχει αντιμετωπίσει προβλήματα από τη χρήση του κινητού.

23 Συμβουλές  Πριν από την αγορά κινητού ενημερωνόμαστε για το SAR.  Φροντίζουμε το SAR να είναι χαμηλότερο από το 1.  Προσπαθούμε να μην έχουμε το κινητό σε επαφή με το σώμα μας.  Χρησιμοποιούμε πάντα Hands Free και όχι Bluetooth.  Απενεργοποιούμε το κινητό όταν δεν το χρειαζόμαστε και κυρίως το βράδυ.  Χρησιμοποιούμε το κινητό μόνο όταν το χρειαζόμαστε.  Πριν από την αγορά κινητού ενημερωνόμαστε για το SAR.  Φροντίζουμε το SAR να είναι χαμηλότερο από το 1.  Προσπαθούμε να μην έχουμε το κινητό σε επαφή με το σώμα μας.  Χρησιμοποιούμε πάντα Hands Free και όχι Bluetooth.  Απενεργοποιούμε το κινητό όταν δεν το χρειαζόμαστε και κυρίως το βράδυ.  Χρησιμοποιούμε το κινητό μόνο όταν το χρειαζόμαστε.


Κατέβασμα ppt "«Στατιστική έρευνα για τα κινητά τηλέφωνα» Δημοτικό 3 η ομάδα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google