Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η SKY RIDERS είναι η πρώτη αεροδιαφημιστική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τη διαφήμιση και προβολή των πελατών της στον αέρα,με.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η SKY RIDERS είναι η πρώτη αεροδιαφημιστική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τη διαφήμιση και προβολή των πελατών της στον αέρα,με."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Η SKY RIDERS είναι η πρώτη αεροδιαφημιστική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τη διαφήμιση και προβολή των πελατών της στον αέρα,με το πιο εντυπωσιακό τρόπο στο χώρο της διαφήμισης.Αποτελείται από ένα μεγάλο στόλο πτητικών μηχανών όπως μοτοαιωρόπτερο,paramoter, γυροκόπτερο και αεροπλάνα. Οι αεροδιαφημίσεις εκτελούνται από τους πιο έμπειρους πιλότους έτσι ώστε να εξασφαλίζουν θεαματικά και με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο την προβολή του κάθε πελάτη της.

4 Η SKY RIDERS ιδρύθηκε από τον Σάκη Φιτσώρο με τους πιλότους συνεργάτες του από το 1987,πρωτοπόροι στο χώρο με τη μεγαλύτερη πείρα και εμπειρία στο τομέα των υπερπληρών αεροσκαφών.

5 Η εταιρεία μας μπαίνει δυναμικά στο χώρο της διαφήμισης με ένα εντελώς καινούργιο και πρωτοποριακό τρόπο προβολής,που είναι και αποκλειστικότητά της για Ελλάδα,η ΑΕΡΟΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΣΩΛΗΝΑ. Με απλά λόγια για τους πελάτες μας είναι η τρισδιάστατη αναπαράσταση του προϊόντος στον αέρα.

6 Επίσης έχουμε τη δυνατότητα με συνδυασμό διάφορων τρόπων διαφήμισης όπως πχ. Ρίψη αλεξιπτώτων, ρυμούλκηση διαφημιστικού πανό,διαφήμιση πάνω στα φτερά

7 Ρίψη Αλεξιπτώτων-Παραμοτέρ

8 Το trike έχει την δυνατότητα να προσαρμόζεται ανάλογα τον τόπο και τις καιρικές συνθήκες. Τέτοιες παραλλαγές είναι πχ. βάρκα με αετό,αμφίβιες κατασκευές πέδιλα σκι για τα χιόνια κ.α.έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιεί απόλυτα το στόχο που έχει κάθε εταιρεία για προβολή των προϊόντων της

9 ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΌ ΤΙΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΑΣ - PHOTO -

10

11 Το Δυναμικό μας

12 Όλα αυτά εξασφαλίζουν την Συνεργασία μας

13 ΑΕΡΟΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΤΗΛΕΦΑΝΟΥΣ 19 ΚΟΛΩΝΟΣ Τηλ. 210 5147450 Fax. 210 5130087 www.trike.gr e-mail info@trike.grwww.trike.gr Σάκης Φιτσώρος και συνεργάτες πιλότοι Κιν. 6932988675 6932027027


Κατέβασμα ppt "Η SKY RIDERS είναι η πρώτη αεροδιαφημιστική εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με τη διαφήμιση και προβολή των πελατών της στον αέρα,με."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google