Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

TWILIGHT ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΟΥ Μια ιστορια αγαπης αναμεσα σε θνητη και αθανατο που δαγκωνει. Θα σας κοψει την ανασα…………

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "TWILIGHT ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΟΥ Μια ιστορια αγαπης αναμεσα σε θνητη και αθανατο που δαγκωνει. Θα σας κοψει την ανασα…………"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 TWILIGHT ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΟΥ Μια ιστορια αγαπης αναμεσα σε θνητη και αθανατο που δαγκωνει. Θα σας κοψει την ανασα…………

2 ΥΠΟΘΕΣΗ Η νεαρή Bella Swan, παιδί χωρισμένων γονιών, ήταν πάντα διαφορετική από τις συνομήλικές της, αδιαφορώντας για το εάν θα ταιριάξει με τον trendy περίγυρό της στο Λύκειο του Phoenix στην Arizona. Όταν η μητέρα της Renee ξαναπαντρεύεται και αποφασίζει να μετακομίσει με το νέο σύζυγό της στη Φλόριντα, η Bella παίρνει την απόφαση να μείνει με τον πατέρα της Charlie στη μικρή και βροχερή πόλη του Forks στην βορινή πολιτεία της Washington. Εκεί η Bella θα γνωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα τον νεαρό Edward Cullen, ένα διαφορετικό αγόρι: έξυπνο και πνευματώδες με πολύ ξεχωριστές ικανότητες. Ο Edward μπορεί να τρέχει γρηγορότερα από αιλουροειδές και να σταματά αυτοκίνητο με τα χέρια του ενώ ο δεν έχει μεγαλώσει καθόλου από το Σύντομα η Bella θα καταλάβει πως ο Edward και η οικογένειά του είναι βρικόλακες, οι οποίοι έχουν επιλέξει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Παραμένουν αθάνατοι, αλλά δεν πίνουν ανθρώπινο αίμα λόγω του ηθικού τους κώδικα και μπορούν να κυκλοφορούν στον ήλιο. Η Bella θα πρέπει να ρισκάρει τα πάντα για να είναι μαζί του, ενώ ο Edward θα πρέπει να παλέψει με τη δίψα του για αίμα.

3

4

5

6


Κατέβασμα ppt "TWILIGHT ΜΑΡΙΑ ΤΖΑΝΟΥ Μια ιστορια αγαπης αναμεσα σε θνητη και αθανατο που δαγκωνει. Θα σας κοψει την ανασα…………"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google