Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Δυσνόητα........... Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Δυσνόητα........... Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Δυσνόητα Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν γνωρίζει τη λίμνη, αποφασίζει να πάει μια μικρή βόλτα με τη βάρκα του. Χωρίς να απομακρυνθεί πολύ, διαλέγει ένα σημείο που της φαίνεται ωραίο, ρίχνει την άγκυρα και ξεκινάει να διαβάζει το βιβλίο της. Μετά από λίγο έρχεται ένας αστυνομικός, σταματάει τη βάρκα του δίπλα στην δική της και της λέει : "Καλημέρα κυρία. Τι κάνετε εδώ; "Διαβάζω ένα βιβλίο", απαντάει "Δεν είναι εμφανές;" "Είσαστε σε περιοχή που απαγορεύεται το ψάρεμα", την πληροφορεί.

2 Δυσνόητα "Με συγχωρείτε κύριε αστυνόμε, του απαντάει, αλλά όπως βλέπετε δεν ψαρεύω, αλλά διαβάζω ένα βιβλίο. "Ναι, το βλέπω, αλλά είστε σε ψαράδικο σκάφος, οπότε έχετε όλον τον εξοπλισμό για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή. Με συγχωρείτε, αλλά πρέπει να με ακολουθήσετε στην ακτή και να σας γράψω ένα πρόστιμο." "Αν το κάνετε αυτό, θα πρέπει να σας μηνύσω για σεξουαλική παρενόχληση" "Μα, δεν σας έχω αγγίξει, δεν σας έχω καν πλησιάσει τόσο κοντά για κάτι τέτοιο!" Η γυναίκα απαντάει:" Ναι, το βλέπω , αλλά έχετε όλο τον εξοπλισμό για να ξεκινήσετε οποιαδήποτε στιγμή." "Καλή σας μέρα κυρία μου!" απαντάει ο αστυνομικός και φεύγει.

3 Δυσνόητα........... ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Μην διαφωνείς ποτέ με γυναίκα που διαβάζει βιβλία. Είναι πολύ πιθανό να είναι έξυπνη!

4 Δυσνόητα Έντεκα άνθρωποι κρατούνταν από το ίδιο σκοινί που κρεμόταν από ένα ελικόπτερο, δέκα ήταν άντρες και μία γυναίκα . Το σκοινί δεν ήταν αρκετά δυνατό για να κρατήσει και τους έντεκα , γι ' αυτό και αποφάσισαν ότι ένας άνθρωπος θα έπρεπε να πέσει . Διαφορετικά θα έπεφταν όλοι . Δεν κατάφερναν να διαλέξουν τον άνθρωπο , αλλά ξαφνικά η γυναίκα, με δυνατή φωνή , ανακοίνωσε ότι προσφερόταν από μόνη της να πέσει .

5 Δυσνόητα Στο κάτω κάτω , είπε , ήταν συνηθισμένη να θυσιάζει τα συμφέροντά της , μιας και : 1.- Σαν μητέρα πάντα έδινε προτεραιότητα στα παιδιά 2.- Σαν σύζυγος , παραμέριζε τα συμφέροντά της για αυτά του συζύγου της 3.- Σαν κόρη υποτασσόταν στον πατέρα της 4.- Σαν επαγγελματίας άφηνε τα αφεντικά της να παίρνουν τη δόξα για τις      δικές της επιτυχίες 5.- Σαν γυναίκα , κοιτάζοντας ψηλά στο άπειρο και βάζοντας το χέρι στην      καρδιά , η αποστολή της ζωής της ήταν να θυσιάζεται για τους άλλους , χωρίς να      περιμένει τίποτα σε αντάλλαγμα ! Συγκινημένοι οι άντρες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα .και φυσικά έπεσαν .

6 Δυσνόητα........... ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ
Ποτέ μην εμπιστεύεσαι την αυταπάρνηση μία γυναίκας, μπορεί να είναι γενναία αλλά δεν είναι ηλίθια !

7 Δυσνόητα........... Στείλε αυτή την ιστορία σε μία γυναίκα ΕΞΥΠΝΗ ,
για να έχει ένα κίνητρο να χαμογελάσει σήμερα ... Επίσης μπορείς να τη στείλεις και σε έναν άντρα , κι αν δεν την καταλάβει ... θα του εξηγήσουμε ...


Κατέβασμα ppt "Δυσνόητα........... Ένα πρωί στη λίμνη, ο σύζυγος επιστρέφει μετά από πολλές ώρες ψαρέματος και παίρνει έναν υπνάκο στο φορτηγάκι. Η σύζυγος, αν και δεν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google