Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ROBOT! Πολλοί θα αρανωτιέστε τι είναι τα ρομπότ....τα ρομπότ είναι μια μηχανική συσκευή η οποία μπορεί να δράσει κάτω από τον απ’ευθείας έλεγχο ενός ανθρώπου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ROBOT! Πολλοί θα αρανωτιέστε τι είναι τα ρομπότ....τα ρομπότ είναι μια μηχανική συσκευή η οποία μπορεί να δράσει κάτω από τον απ’ευθείας έλεγχο ενός ανθρώπου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ROBOT! Πολλοί θα αρανωτιέστε τι είναι τα ρομπότ....τα ρομπότ είναι μια μηχανική συσκευή η οποία μπορεί να δράσει κάτω από τον απ’ευθείας έλεγχο ενός ανθρώπου ή αυτόνομα κάτω από τον έλεγχο ενός προ-προγραμματισμένου υπολογιστή.

2 ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ Η λέξη ρομπότ προέρχεται από το Σλαβικό robota που σημαίνει εργασία. Καθιερώθηκε ως όρος με την σημερινή του έννοια το 1920 από τον Τσέχο θεατρίνο συγγραφέα Karel Capek στο έργο “R.U.R.” (Rossum’s Universal Robots). Σε πολλές σύγχρονες Σλαβικές γλώσσες χρησιμοποιείται σαν έκφραση καθημερινότητας με την έννοια της σκληρής δουλείας .

3 Τι μπορούν να κάνουν τα ρομπότ ?
Τα Robot στις μέρες μας είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα πράγματα που χρειαζόμαστε για τις διάφορες μας δραστηριότητες. Αρχικά η πρώτη χρήση τους ξεκίνησε από τις επιστημονικές ταινίες και θα καταλήξει σε ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα που θα χρειάζεται ένα σπίτι.

4 Άλλες εργασίες Τα ρομπότ μπορούν να χρησιμοποιηθούν ώστε να κάνουν εργασίες οι οποίες είτε είναι δύσκολές ή επικίνδυνες για να γίνουν απ’ευθείας από έναν άνθρωπο. Σε άλλες περιπτώσεις , χρησιμοποιούνται για να εκτελούν εργασίες ταχύτερα ή φθηνότερα από ότι ο άνθρωπος. Έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην αυτόματη παραγωγή μεγάλων ποσοτήτων κάποιου προϊόντος και με χαμηλότερο κόστος .

5 ROBOT ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ Στις μέρες μας όλες οι γυναίκες είναι εργαζόμενες και είναι πολύ δύσκολο για αυτές να ασχολούνται και με τις δουλείες του σπιτιού. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ζωή να γίνεται δυσκολότερη... Με την εξέλιξη της τεχνολογίας ανακαλύφθηκαν robot με κτητική σκέψη ώστε να μπορούν να εκτελούν με επιτυχία όλες τις οικιακές εργασίες!!!

6 Μπορούν να κάνουν όποιαδήποτε εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά
Μπορούν να κάνουν όποιαδήποτε εργασία γρήγορα και αποτελεσματικά. Δραστηριότητες οι οποίες είναι δύσκολο ή ακόμη και ακατόρθωτο να γίνουν από έναν άνθρωπο γίνονται εύκολα από ένα robot!

7 ROBOT ΓΙΑΤΡΟΙ Όλοι οι ηλικιωμένοι υποφέρουν από πολλές ασθενείς. Πως μπορούν οι ελάχιστοι γιατροί του κόσμου να προλαβαίνουν όλα τα έκτακτα περιστατικά? Για το λόγο αυτό οι επιστήμονες πρόσθεσαν στα robot με συναισθήματα ιατρικές ιδιότητες.

8 ROBOT CAN DANCE Και.. για όσους ακόμη να χάσουν τις αισθήσεις τους από αυτά που διαβάσατε μέχρι τώρα... διαβάστε αυτό: τα ROBOT αυτά που έχουν κατασκευαστεί με συναισθήματα προσφέρουν και θεάματα, δηλαδή έχουν και αυτά τα χόμπι τους όπως χορός.

9 ROBOT ΜΕ ΑΙΣΘΗΑΜΑΤΑ

10 Είμαι πολύ χαρούμενος! Γιατί τόση χαρά EZ643I?

11 ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ!!!

12 ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ...!
= /

13 Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!
ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΒΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΩΝΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ... ΘΥΜΟΣ! Η ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ! ΦΟΒΟΣ!

14 ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ.
2019 2009

15 ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΑΝ Η ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΡΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΑ ΜΑΣ!!!

16 ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ROBOT ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ROBOT!!!

17 ΤΑ ROBOT ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ...

18 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ...
ΟΠΩΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ

19 Στο μέλλον θα είναι πιο εύκολο να δανείζεσαι ή να αγοράζεις ένα ρομπότ…!!! Θα είναι όπως αγοράζεις κάτι από το σουπερ μάρκετ ή θα δανείζεσαι κάτι από ένα φίλο σου.

20 Εργάστηκαν: Γλυκύ Ραφαέλλα Παύλου Κατερίνα Σαπαρίλλας Αναστάσιος
Στρόπου Μαρία Φουλίδου Ραφαέλλα


Κατέβασμα ppt "ROBOT! Πολλοί θα αρανωτιέστε τι είναι τα ρομπότ....τα ρομπότ είναι μια μηχανική συσκευή η οποία μπορεί να δράσει κάτω από τον απ’ευθείας έλεγχο ενός ανθρώπου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google