Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1.Ποια είναι τα τρία κύρια μέρη ενός υποδείγματος ηλεκτρονικών επικοινωνιών Ενεργεία ( είσοδος) Μετάδοση (διαδικασία) Ήχος ( έξοδος)

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1.Ποια είναι τα τρία κύρια μέρη ενός υποδείγματος ηλεκτρονικών επικοινωνιών Ενεργεία ( είσοδος) Μετάδοση (διαδικασία) Ήχος ( έξοδος)"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1.Ποια είναι τα τρία κύρια μέρη ενός υποδείγματος ηλεκτρονικών επικοινωνιών Ενεργεία ( είσοδος) Μετάδοση (διαδικασία) Ήχος ( έξοδος)

2 2.Να περιγράψεις το ηλεκτρικό ρεύμα και κύκλωμα  Ηλεκτρικό ρεύμα είναι η προσανατολισμένη κίνηση των ηλεκτρόνιων σε έναν ρευματοφόρο αγωγό.  Ηλεκτρικό κύκλωμα είναι το κλειστό αγώγιμο μονοπάτι που ακολουθεί το ηλεκτρικό ρεύμα, από την πηγή μέσω ενός αγωγού σε μια συσκευή λήψεως

3 3.Τι είναι ο ηλεκτρομαγνητισμός?  Ο ηλεκτρισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία μαγνητικού πεδίου. Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται ηλεκτρομαγνητισμός

4 4.Τι είναι η επαγωγή? Γιατί είναι σημαντική για την επικοινωνία?  Το γεγονός ότι ένα μαγνητικό πεδίο μπορεί να δημιουργήσει ηλεκτρικό ρεύμα και το αντίστροφο ονομάζεται επαγωγή.  Η επαγωγή είναι σημαντική για την επικοινωνία γιατί δημιουργεί εναλλασσόμενο ρεύμα και έτσι δημιουργούνται ηλεκτρομαγνητικά κύματα (ραδιοκύματα) των οποίων οι κύκλοι ταξιδεύουν εύκολα σε μεγάλη απόσταση και χρησιμεύουν στη μετάδοση κυμάτων ραδιοφώνου κ τηλεόρασης

5 5. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ εναλλασσόμενου και συνεχούς ρεύματος  Όταν τα ηλεκτρόνια ρέουν προς μία κατεύθυνση. Το ρεύμα ονομάζεται συνεχές.  Όταν τα ηλεκτρόνια ρέουν προς μία κατεύθυνση και έπειτα προς την αντίθετη τότε ονομάζεται εναλλασσόμενο.


Κατέβασμα ppt "1.Ποια είναι τα τρία κύρια μέρη ενός υποδείγματος ηλεκτρονικών επικοινωνιών Ενεργεία ( είσοδος) Μετάδοση (διαδικασία) Ήχος ( έξοδος)"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google