Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλοκαίρι Η αγαπημένη μας εποχή!.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλοκαίρι Η αγαπημένη μας εποχή!."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλοκαίρι Η αγαπημένη μας εποχή!

2 Η αγαπημένη μας εποχή Θάλασσα Παγωτά Διακοπές Αμμουδιά Ψάρια Βουτιές

3 Θάλασσα Η θάλασσα είναι ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα το καλοκαίρι! Κάνουμε βουτιές στα ζεστά νερά της καθώς ο ήλιος πέφτει απαλά στο σώμα μας. Με τον όρο Θάλασσα εννοείται μια μεγάλη έκταση αλμυρού νερού και η έννοια συνδέεται με κάποιον ωκεανό ή μια μεγάλη λίμνη, συνήθως με αλμυρό νερό που δεν έχει φυσική έξοδο.

4 Διακοπές Το καλύτερο πράγμα στο κόσμο! Κάνουμε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις μας πηγαίνοντας στις πιο καταγάλανες παραλίες της Ελλάδας!

5 Παγωτά Ένα από τα αγαπημένα μας γλυκά το καλοκαίρι είναι το παγωτό καθώς είναι παγωμένο και με την αγαπημένη μας γεύση που μας ξετρελαίνει!

6 Αμμουδιά Στην αμμουδιά παίζουμε μαζί με την παρέα μας το καλοκαίρι. Φτιάχνουμε πύργους και κάστρα όταν οι γονείς μας ξαπλώνουν σε αυτήν.

7 Ψάρια Μία ζεστή μέρα του καλοκαιριού μπορεί να πάτε για ψάρεμα το απόγευμα ή το βράδυ μαζί με την οικογένειά σας και να πιάσετε ένα μεγάλο ψάρι ή και πιο πολλά.

8 Βουτιές Το καλοκαίρι κολυμπάμε στα ζεστά νερά. Κάνουμε μακροβούτια από το μόλο και βρίσκουμε ψαράκια και τα οστρακοειδή.

9 Οι καλλιτέχνες! Μαριλένα Ανδρονίκου Άντζελα Χότζα Πηγές:
El.wikipedia.org Ακούστηκε το τραγούδι: Στη Μαλαισίνα – a des potes


Κατέβασμα ppt "Καλοκαίρι Η αγαπημένη μας εποχή!."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google