Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Νερό Το λεξιλόγιο του νερού. Γλυκό νερό των πηγών, των ποταμών, των λιμνών. Αλμυρό νερό των θαλασσών. Το νερό της βροχής. νερό.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Νερό Το λεξιλόγιο του νερού. Γλυκό νερό των πηγών, των ποταμών, των λιμνών. Αλμυρό νερό των θαλασσών. Το νερό της βροχής. νερό."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 νερό Το λεξιλόγιο του νερού

2 Γλυκό νερό των πηγών, των ποταμών, των λιμνών. Αλμυρό νερό των θαλασσών. Το νερό της βροχής. νερό

3 πόσιμο, μεταλλικό, αποσταγμένο, θολό, διαυγές. μαλακό ή σκληρό, με λίγα ή με πολλά ά λατα. παγωμένο, καθαρό τρεχούμενο, στάσιμο, υπόγειο, ιαματικά νερά νερό

4 Το νερό τρέχει. Ο χρόνος κυλάει σαν νερό, πολύ γρήγορα. Μια κοπέλα σαν το κρύο το νερό. Ένα ποτήρι νερό. Ένα νερό, παρακαλώ. Σαν δυο σταγόνες νερό.

5 Το αθάνατο νερό. Ήπιε το αμίλητο νερό. Πίνω νερό στο όνομα κάποιου, (τον σέβομαι, τον εκτιμώ). Λέω το νερό νεράκι, (για μεγάλη έλλειψη νερού). Ξέρω το μάθημά μου νεράκι Χάνομαι σε μια κουταλιά νερό. νερό Tα γαλανά νερά Tα παγωμένα νερά Tα ορμητικά νερά Ρηχά ή βαθιά ή απότομα νερά. Πηγή: Πύλη για την ελληνική γλώσσα


Κατέβασμα ppt "Νερό Το λεξιλόγιο του νερού. Γλυκό νερό των πηγών, των ποταμών, των λιμνών. Αλμυρό νερό των θαλασσών. Το νερό της βροχής. νερό."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google