Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

2 ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ iPAD Φωτακου μαρια

3 ΟΡΙΣΜΟΣ Το iPad είναι ένας υπολογιστής που αναπτύσσεται από την Apple βασισμένος στην οθόνη αφής. Ανήκει σε μία κατηγορία μεταξύ των έξυπνων τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή. Παρόμοιο στη λειτουργία του είναι με το μικρότερο και λιγότερο ισχυρό iPhone ή iPod Touch.

4 iστορια Ο πρώτος υπολογιστής του είδους του ήταν ο Newton MessagePad 100 που παρουσιάστηκε το H Apple ανέπτυξε, επίσης, ένα πρωτότυπο Powerbook Duo, το penlite, αλλά δεν το πούλησε για να αποφύγει τις μειώσεις στις πωλήσεις του MessagePad. H Apple έβγαλε στην αγορά αρκετά ακόμα Pdas βασισμένα στο Newton, και διέκοψε το τελευταίο, το MessagePad 2100, το 1998. Η Αpple επανήλθε στην αγορά των φορητών ηλεκτρονικών μηχανών το με το iPhone. Κατά τα τέλη του 2009, η απελευθέρωση του iPad στην αγορά είχε φημολογηθεί για αρκετούς μήνες, islate και itablet ήταν μεταξύ των πιθανών ονομάτων. Το iPad αναγγέλθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2010 από τον Steve Jobs σε μία συνέντευξη τύπου της Apple. Στις 28 Ιανουαρίου 2011 το iPad ήρθε επίσημα και στην Ελλάδα από τον εξουσιοδοτημένο διανομέα της Apple σε Ελλάδα και Κύπρο, την isquare.

5 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ
Το Ipad έχει μια αναδρομικά φωτισμένη (LED) οθόνη πολύ-αφής 9,7 ιντσών, 16 έως 64 gigabytes(GB) μνήμης, bluetooth και ένα καλώδιο σύνδεσης ώστε να συγχρονίζεται με το iTunes και να συνδέεται με ενσύρματα αξεσουάρ. Δύο εκδόσεις έχουν αναγγελθεί μία με Wi-Fi n και μία με Wi-Fi n και 3G (που μπορεί να συνδεθεί με τα δίκτυα HSDPA) και A-GPS. Η κύρια λειτουργία του είναι η ανάγνωση ηλεκτρονικών βιβλίων (e-books) το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα βιβλίων της Apple ( ibookstore). Η οθόνη αφής που χρησιμοποιεί την τεχνολογία υγρών κρυστάλλων (LCD) και είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικό γυαλί που αντιστέκεται στις γρατζουνιές. Όπως το iPhone και το iPad είναι σχεδιασμένο για να ελέγχεται μόνο από γυμνά δάκτυλα. Η οθόνη αποκρίνεται σε έναν αισθητήρα φωτός για να ρυθμίζεται η φωτεινότητα της οθόνης και ένα επιταχυνόμετρο που αισθάνεται τον προσανατολισμό του iPad και επιτρέπει στο χρήστη να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο κρατάει την συσκευή επιλέγοντας μεταξύ οριζοντίου και κάθετου προσανατολισμού. Το iPad μπορεί να χρησιμοποιήσει το δίκτυο Wi-Fi για να βρει τον εαυτό του στο Google Maps. Η έκδοση 3G διαθέτει A-GPS ενώ και οι δύο εκδόσεις έχουν μία ψηφιακή πυξίδα. Το iPad έχει ένα κουμπί κάτω από την οθόνη που επιστρέφει το χρήστη στο κύριο μενού και έχει , επίσης, τρία πλαστικά κουμπιά στα πλάγια ενεργοποίηση και κατάσταση αναμονής, ένταση ήχου και πάνω και κάτω και τελευταία η κλειδαριά περιστροφής οθόνης.

6 ΗΧΟΣ Έχει τρία ηχεία που βρίσκονται κάτω δεξιά της συσκευής, ενώ το μικρόφωνο βρίσκεται μέσα στη συσκευή. Ένας διακόπτης ήχου είναι στη δεξιά πλευρά της μονάδας και ένας υποδοχέας για τα ακουστικά είναι στην κορυφαίος-αριστερή γωνία της συσκευής.

7 ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η Apple υποστηρίζει ότι η μπαταρία του iPad μπορεί να παρέχει μέχρι και 10 ώρες βίντεο, 140 ώρες αναπαραγωγής ήχου, ή μέχρι και έναν μήνα στην αναμονή. Η μπαταρία χάνει τη χωριτικότητά της με την πάροδο του χρόνου και δεν είναι σχεδιασμένη για να αντικαθίστανται από τον χρήστη. Όπως το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών για το iPod και το αρχικό iPhone , η Apple θα αντικαθιστά τη μπαταρία του Ipad όταν η μπαταρία του δεν μπορεί πλέον να επαναφορτιστεί.


Κατέβασμα ppt "ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google