Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Λειτουργικό Σύστημα Ios

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Λειτουργικό Σύστημα Ios"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Λειτουργικό Σύστημα Ios

2 Τι είναι το Λειτουργικό Σύστημα Ios;
Το iOS είναι το λειτουργικό σύστημα της Apple για το iPhone, το iPod Touch, το iPad και την Apple TV. Το iOS, το οποίο βασίζεται στο MacOS X, συνδέεται με το iTunes Store και το App Store της Apple. Έτσι, σας επιτρέπει να κατεβάσετε πολυάριθμα τραγούδια, βίντεο και Apps σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS

3 Διαρκώς εκσυγχρονιζόμενο λειτουργικό σύστημα για τις συσκευές Apple με οθόνη αφής
Καθώς το iOS δημιουργήθηκε αρχικά κυρίως για το iPhone (από το 2007 μέχρι τον Ιούνιο του 2010 ονομαζόταν και iPhone OS), υποστήριζε ανέκαθεν τις οθόνες αφής και τις κινήσεις πολλαπλής αφής. Η δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο αποτελεί επίσης μία από τις βασικές λειτουργίες του iOS, ενώ διαθέτει προεγκατεστημένο το πρόγραμμα περιήγησης διαδικτύου της Apple Safari. 

4 Σε αντίθεση με το Mac OS για iMac και Macbook, το iOS δεν συνδέεται μόνο με το iTunes Store της Apple, αλλά και με το App Store . Έτσι, μπορείτε να κατεβάσετε τραγούδια, βίντεο και διάφορες μίνι εφαρμογές (Apps) για τη διεύρυνση του φάσματος λειτουργιών της συσκευής σας.

5

6 Εκδόσεις Ios Ios 2 Ios 3 Ios 4 Ios 5 Ios 6 Ios 7

7 Πρόσφατη έκδοση Ios. Το iOS 7 μπορεί να αντικαταστήσει προηγούμενες εκδόσεις του λειτουργικού σε iPhone 4, iPhone 4S και iPhone 5 καθώς και σε iPod touch 5ης γενιάς 16GB, 32GB ή 64GB καθώς και σε iPad 2, iPad with Retina display και iPad mini.

8 Πλεονεκτήματα Ios 7 Πρόσβαση στο Κέντρο Ελέγχου από την οθόνη κλειδώματος -το iPhone μπαίνει σε λειτουργία πτήσης, ενεργοποιούνται ή απενεργοποιούνται Wi-Fi και Bluetooth, δίνεται απευθείας πρόσβαση ιστορικό κλήσεων, στις ρυθμίσεις της κάμερας, της ώρας κ.ά. Ο χρήστης μπορεί να δει τις ενημερώσεις του ακόμα και από την οθόνη κλειδώματος. Οι φωτογραφίες είναι οργανωμένες ημερολογιακά (Moments) και ανά γεωγραφική θέση. Ενδιαφέρον το iCloud Photo Sharing με το οποίο μοιράζονται φωτογραφίες σε ένα κοινό stream και κάθε φωτογραφία που ανεβαίνει μεταφέρεται αυτόματα στις συσκευές iOS των άλλων που μοιράζονται το ίδιο stream.

9 Ο χρήστης μπορεί να κάνει block τηλεφωνικές κλήσεις, κλήσεις Facetime και μηνύματα από επιλεγμένους αριθμούς. Στο iOS 7 (και σε Mac με OS X Mavericks) σώζονται στο iCloud, τα username και password καθώς και αριθμοί πιστωτικών καρτών με κρτυπγράφηση AES 256 ψηφίων. O browser Safari μπορεί να τα ανακτά αυτόματα όποτε ο χρήστης το απαιτεί. Επίσης υπάρχει γενήτρια κωδικών από το browser. Για να απενεργοποιηθεί η υπηρεσία Find My iPhone ή για να γίνει διαγραφή του περιεχομένου απαιτούνται Apple ID και password. Το μήνυμα εμφανίζεται ακόμα και μετά από διαγραφή από απόσταση. Για την ενεργοποίησή του απαιτούνται Apple ID και password.

10 Πρόταση αγόρας iPhone 5s και iPhone 5c κυκλοφορούν σε διάφορα καταστήματα στην Ελλάδα με τιμή που ξεκινάει από τα 629 ευρώ και φτάνει τα 979 ευρώ. Το iPhone 5S θα κυκλοφορήσει σε τρία χρώματα Silver, Space grey και Gold με χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB και τo iPhone 5c σε εκδόσεις 16GB και 32GB σε πέντε χρώματα Blue, Green, Pink, White και Yellow.

11 Iphone 5s.

12 Iphone 5c.

13 Aποστολία Τσατσαλή Άντα Σούλα


Κατέβασμα ppt "Λειτουργικό Σύστημα Ios"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google