Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Επίπεδο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Επίπεδο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Επίπεδο γνώσεων: Αρχάριοι

2 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Οι μεγάλες οθόνες LCD, LED και plasma είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να βλέπετε μαζί με τους ανθρώπους που θέλετε φωτογραφίες, ταινίες και παρουσιάσεις. Με τη σωστή ρύθμιση και τις κατάλληλες προσαρμογές μπορείτε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες της οθόνης σας.

3 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Το μέγεθος της οθόνης δείχνει πόσο μεγάλη είναι και υπολογίζεται διαγώνια, από γωνία σε γωνία.

4 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Η ανάλυση της οθόνης δείχνει τον αριθμό των pixel που μπορεί να προβάλλει η οθόνη. Ένα pixel είναι μια μικροσκοπική φωτεινή κουκίδα που μπορεί να προβληθεί, οριζόντια ή κατακόρυφα, στην οθόνη. Κάθε εικόνα που βλέπετε σε μια οθόνη αποτελείται από χιλιάδες συγκεντρωμένα pixels. Κάθε pixel έχει ελαφρώς διαφορετικό χρώμα και τύπο φωτός, που είναι και τα στοιχεία από τα οποία αποτελείται η μεγάλη εικόνα. Οι οθόνες που έχουν περισσότερα pixels μπορούν να προβάλλουν ευκρινέστερες και διαυγέστερες εικόνες. 1920 x 1080

5 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Μπορεί να έχετε περισσότερες από μία επιλογές σύνδεσης του υπολογιστή με την οθόνη. Για να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα, χρησιμοποιήστε υποδοχή σύνδεσης HDMI ή DVI, εάν μπορείτε.

6 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Αντιστοιχίστε την έξοδο εικόνας του υπολογιστή με τον αριθμό pixels που μπορεί να προβάλλει η οθόνη σας. Αυτή την πληροφορία μπορείτε να την βρείτε στο εγχειρίδιο της οθόνης. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να έχετε την καλύτερη δυνατή εικόνα.

7 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Όταν συνδέετε ένα φορητό υπολογιστή στην οθόνη σας, μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να βλέπετε: Την ίδια εικόνα στο φορητό υπολογιστή και στη μεγάλη οθόνη (κατοπτρισμός) Ή Διαφορετική εικόνα στο φορητό υπολογιστή και στη μεγάλη οθόνη Ή Καμία εικόνα στο φορητό υπολογιστή Ο φορητός σας υπολογιστής μπορεί να σας παρέχει αυτή την επιλογή μέσω των κουμπιών ενεργειών, που υπάρχουν στο επάνω μέρος του πληκτρολογίου.

8 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Η υποδοχή σύνδεσης HDMI ή DVI πρέπει να στέλνει ήχο στην τηλεόραση, για να μπορείτε να ακούτε μουσική και τη μουσική υπόκρουση των ταινιών. Αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό σε ορισμένους παλαιότερους υπολογιστές με θύρες DVI. Σε αυτή την περίπτωση, συνδέστε τον ήχο ξεχωριστά με ένα καλώδιο mini-jack.

9 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Εάν ο υπολογιστής σας δεν έχει ενσωματωμένα ηχεία ή εάν χρειάζεστε πιο δυνατό ήχο, συνδέστε τον ήχο του υπολογιστή σε έναν ενισχυτή ή σε εξωτερικά τροφοδοτούμενα ηχεία. Μπορεί να χρειαστεί να μειώσετε την ένταση ήχου στην οθόνη.

10 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς συνεργάζονται ο υπολογιστής με την οθόνη. Εξασκηθείτε στη σύνδεσή τους ρυθμίζοντας την οθόνη και επαναφέροντας τον υπολογιστή από την κατάσταση αναστολής λειτουργίας. Αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε μεγάλη εντύπωση στο κοινό σας!

11 Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Αρχάριοι Μπράβο! Ολοκληρώσατε αυτό το θέμα του εκπαιδευτικού υλικού! Για πληροφορίες σχετικά με τη χρήση άλλου εξοπλισμού και λογισμικού, επισκεφθείτε την ενότητα Εκπαιδευτικό υλικό του ιστότοπου. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε την ενότητα Μελέτες περιπτώσεων και να εμπνευστείτε, ώστε να χρησιμοποιήσετε τις καινούργιες γνώσεις που αποκτήσατε με δημιουργικούς τρόπους!


Κατέβασμα ppt "Copyright ©: 1995-2011 SAMSUNG & Samsung Hope for Youth. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος Εκπαιδευτικό υλικό Οθόνες: Έναρξη χρήσης της οθόνης Επίπεδο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google