Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Τι είναι το www.bluemile.gr ; 1. Είναι o πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Τι είναι το www.bluemile.gr ; 1. Είναι o πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Τι είναι το www.bluemile.gr ; 1. Είναι o πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των ανθρώπων της θάλασσας. 2. Είναι ένα εργαλείο με το οποίο οι απόφοιτοι σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης μπορούν να οργανώνουν εξορμήσεις στην θάλασσα. 3. Είναι μέσο που βοηθά τον απόφοιτο σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης να αποσβέσει το πτυχίο του και να χαρεί την θάλασσα.

3 Τι κερδίζει ο απόφοιτος σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ;  Έρχεται κοντά με ανθρώπους με κοινά ενδιαφέροντα και αγάπη για την θάλασσα.  Διαλέγεται από ιδιοκτήτες σκαφών που ψάχνουν πλήρωμα για αγώνες.  Μπορεί εύκολα και οικονομικά να οργανώσει εξορμήσεις και διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος.  Ξεπερνά την ανασφάλεια που νιώθει σαν αρχάριος να νοικιάσει σκάφος μόνος του, φτιάχνοντας μια παρέα που όλοι έχουν δίπλωμα ιστιοπλοΐας.  Δικτυώνεται και παραμένει στον χώρο του yachting.

4 Τι κερδίζει η σχολή ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης ;  Ισχυροποίηση του ονόματός της μέσα από το πλήθος των μελών- αποφοίτων τους στο blue mile.  Προώθηση προσφορών τους -επικοινωνία με τους αποφοίτους τους μέσα από newsletter του blue mile.  Διατήρηση επαφής με τους αποφοίτους.  Δικτύωση μεταξύ των αποφοίτων τους.  Παρέχει στους αποφοίτους έναν εύκολο τρόπο να οργανώσουν εξορμήσεις και να χαρούν την θάλασσα με την παρέα που αυτοί θα επιλέξουν και στον χρόνο που αυτοί θα θελήσουν.

5 Συνεργασία σχολής ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης με το blue mile  Αμοιβαία links στις ιστοσελίδες.  Διανομή φυλλαδίων blue mile στους μαθητές.  Παρουσία promoter σε κάποιο μάθημα που με κάποιο laptop θα βοηθά την εγγραφή μελών.  Αποστολή ενημέρωσης για την ύπαρξη του blue mile σε παλαιούς αποφοίτους.  Διαφήμιση στην κεντρική σελίδα του blue mile.  Αποστολή νέων της σχολής σε όλους ή μόνο στους αποφοίτους μέσω του newsletter ή μέσω ανάρτησης δραστηριοτήτων στο blue mile. Με λίγα λόγια, δεν χρειάζεται κάποια Ενασχόληση των ανθρώπων της σχολής με το blue mile.

6 Περιηγηθείτε on line στο blue mile www.bluemile.gr

7

8

9

10

11

12


Κατέβασμα ppt "Τι είναι το www.bluemile.gr ; 1. Είναι o πρώτος διαδικτυακός τόπος κοινωνικής δικτύωσης αποφοίτων σχολών ιστιοπλοΐας ανοικτής θαλάσσης αλλά και όλων των."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google