Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

DOLPHIN PUBLISHERS A.E. Διαφημιστική Εταιρεία. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ιδρύθηκε επίσημα το 2009  Οι 5 κύριοι μέτοχοι είναι οι: Γιαννόπουλος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "DOLPHIN PUBLISHERS A.E. Διαφημιστική Εταιρεία. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ιδρύθηκε επίσημα το 2009  Οι 5 κύριοι μέτοχοι είναι οι: Γιαννόπουλος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 DOLPHIN PUBLISHERS A.E. Διαφημιστική Εταιρεία

2 ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ιδρύθηκε επίσημα το 2009  Οι 5 κύριοι μέτοχοι είναι οι: Γιαννόπουλος Λάζαρος, Κατσούλης Παναγιώτης, Μπαντούνα Χριστιάνα, Παπαγεωργίου Ευάγγελος και Σταυριανέα Βαρβάρα.  Αυτοί έχουν αναλάβει και την διοίκηση της εταιρείας.

3 ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ Γενικός Διευθυντής Οικονομικός Διευθυντής Marketing Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Διευθυντής Παραγωγής Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων

4  Γενικός Διευθυντής-Γιαννόπουλος Λάζαρος Είναι υπεύθυνος για την διοίκηση και την οργάνωση της εταιρείας. Είναι υπεύθυνος για την διοίκηση και την οργάνωση της εταιρείας.  Οικονομικός Διευθυντής-Παπαγεωργίου Ευάγγελος Είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά της εταιρείας. Είναι υπεύθυνος για τα οικονομικά της εταιρείας.  Διευθυντής Marketing-Σταυριανέα Βαρβάρα Είναι υπεύθυνη για την προώθηση της εταιρείας στις άλλες επιχειρήσεις. Είναι υπεύθυνη για την προώθηση της εταιρείας στις άλλες επιχειρήσεις.

5  Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού-Μπαντούνα Χριστιάνα Είναι υπεύθυνη για το προσωπικό της εταιρείας. Είναι υπεύθυνη για το προσωπικό της εταιρείας.  Διευθυντής Πληροφοριακών Συστημάτων- Κατσούλης Παναγιώτης Ασχολείται με την ιστοσελίδα της εταιρείας και με την διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Ασχολείται με την ιστοσελίδα της εταιρείας και με την διαφήμιση στο Διαδίκτυο.  Διευθυντής Παραγωγής- Γιώργος Παπαδόπουλος Είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση της διαφήμισης που ζητάνε οι πελάτες μας. Είναι υπεύθυνος για την υλοποίηση της διαφήμισης που ζητάνε οι πελάτες μας.

6 ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Ο σκοπός της εταιρείας είναι η προβολή των προϊόντων άλλων επιχειρήσεων στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στον τύπο και κυρίως στο Διαδίκτυο αφού τα τελευταία χρόνια οι χρήστες του έχουν αυξηθεί με ραγδαίους ρυθμούς. Επίσης στοχεύουμε στην καλλιέργεια περιβαλλοντικής ευαισθησίας μέσω του προγράμματος SEF.

7 ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Οι κύριες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις είναι:  2 Delta  2020 Διαφημιστική  A.n.d. Communication  A4i  Able Com.  Absolut Profeccional  Activad  adaction

8 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ  Οι καινούργιες επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν μέσω της εταιρείας μας τα προϊόντα τους στο αγοραστικό κοινό και να αυξηθούν οι πωλήσεις τους.  Οι καταναλωτές σχηματίζουν με την βοήθεια της διαφήμισης μια πλήρη εικόνα για την επιχείρηση και τα προϊόντα της.

9  Προσφορά 25%: Αν στην επιχείρηση που θα συνεργαστεί μαζί μας μετά την διαφημιστική καμπάνια μας αυξηθούν οι πωλήσεις πάνω από 15% πληρώνουν όλο το ποσό που είχε συμφωνηθεί να καταβληθεί. Αλλιώς η επιχείρηση θα πληρώνει μόνο το 75%  Επίσης οι επιχειρήσεις και ιδιαίτερα οι καινούργιες και οι μικρές μπορούν να επωφεληθούν από τις καταπληκτικές προσφορές μας:  Αναλαμβάνουμε την διαφημιστική τους καμπάνια και μπορούν να μας εξοφλήσουν σε περίοδο 1 έτους.

10 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Το προσωπικό που είναι κατάλληλο για την εταιρεία μας πρέπει να διαθέτουν: Το προσωπικό που είναι κατάλληλο για την εταιρεία μας πρέπει να διαθέτουν:  Άριστη γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας  Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ  Άριστη γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών  Η προυπηρεσία δεν είναι απαραίτητη καθώς οι πιο νέοι άνθρωποι μπορεί να έχουν καινούργιες ιδέες για την αγορά.

11 ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΈσοδαΈξοδα ΈσοδαΈξοδα 1 Ο έτος: € € 2 ο έτος: € € 3 ο έτος: € €

12

13 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΑ 3 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ 1 ο έτος:9.300€ 2 ο έτος:27.800€ 3 ο έτος:64.500€

14

15 ΕΣΟΔΑ ΕΞΟΔΑ 1ο ΕΤΟΣ2ο ΕΤΟΣ3ο ΕΤΟΣ1ο ΕΤΟΣ2ο ΕΤΟΣ3ο ΕΤΟΣ Πελάτης Κόστος αγοράς πρώτων υλών Πελάτης Μισθοί στελεχών Πελάτης Εξοδα λειτουργίας γραφείου Πελάτης Αναλώσιμα2.000 Πελάτης Στούντιο- Διάφορα έξοδα Πελάτης Μισθοί υπαλλήλων Πελάτης ΣΥΝΟΛΟ Πελάτης Πελάτης Πελάτης Πελάτης Πελάτης ΚΕΡΔΗ Πελάτης ο ΕΤΟΣ2ο ΕΤΟΣ3ο ΕΤΟΣ Πελάτης ΕΣΟΔΑ Πελάτης ΕΞΟΔΑ ΣΥΝΟΛΟ ΣΥΝΟΛΟ

16 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ S.E.F. Καινοτομία της διαφημιστικής μας εταιρείας αποτελεί το πρόγραμμα S.E.F.(Save the Environment Forever). Καινοτομία της διαφημιστικής μας εταιρείας αποτελεί το πρόγραμμα S.E.F.(Save the Environment Forever).  Πρόκειται για ένα πρόγραμμα διαφημίσεων σχετικά με την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των καταναλωτών.  Το κόστος αυτών των διαφημίσεων θα προέρχεται από τα έσοδα της εταιρείας μας καθώς και από ένα ποσό που θα καταβάλλουν όσες επιχειρήσεις συνεργάζονται μαζί μας εφόσον το θέλουν.

17  Οφέλη για τις επιχειρήσεις μέσω του προγράμματος S.E.F. είναι το γεγονός ότι έχουν την ευκαιρία να δείξουν στους καταναλωτές ότι νοιάζονται πραγματικά για το περιβάλλον κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν μέσω των άλλων διαφημίσεων.  Η λίστα με τις επιχειρήσεις που είναι γραμμένες στο πρόγραμμα S.E.F. θα ανακοινώνεται στον Τύπο μία φορά το χρόνο αλλά θα είναι διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης μας όλη την διάρκεια του χρόνου.


Κατέβασμα ppt "DOLPHIN PUBLISHERS A.E. Διαφημιστική Εταιρεία. ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ  Η εταιρεία ιδρύθηκε επίσημα το 2009  Οι 5 κύριοι μέτοχοι είναι οι: Γιαννόπουλος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google