Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το παρακάτω έχει συχνά αποδοθεί στην Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας, επειδή υπήρχε ένα αντίγραφο στον τοίχο της, όμως αρχικά είχε γραφτεί από τον Kent M.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το παρακάτω έχει συχνά αποδοθεί στην Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας, επειδή υπήρχε ένα αντίγραφο στον τοίχο της, όμως αρχικά είχε γραφτεί από τον Kent M."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Το παρακάτω έχει συχνά αποδοθεί στην Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας, επειδή υπήρχε ένα αντίγραφο στον τοίχο της, όμως αρχικά είχε γραφτεί από τον Kent M. Keith όταν αυτός ήταν 19 ετών και δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1968 στο Χάρβαρντ. ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! ♫ Ανοίξτε τα ηχεία σας! Οι Παράδοξες Εντολές … Οι Παράδοξες Εντολές … μιας Σοφής Συμπεριφοράς

3 Οι άνθρωποι είναι συχνά παράλογοι, χωρίς αιτία και εγωκεντρικοί. Οι άνθρωποι είναι συχνά παράλογοι, χωρίς αιτία και εγωκεντρικοί. Συγχώρεσέ τους όπως και να ‘χει. Συγχώρεσέ τους όπως και να ‘χει.

4 Αν δείξεις ευγένεια, ο κόσμος ίσως σε κατηγορήσει για εγωιστικά & απώτερα κίνητρα. Αν δείξεις ευγένεια, ο κόσμος ίσως σε κατηγορήσει για εγωιστικά & απώτερα κίνητρα. Δείξε ευγένεια όπως και να ‘χει. Δείξε ευγένεια όπως και να ‘χει.

5 Αν είσαι επιτυχημένος, σύντομα θα κάνεις μερικούς ψεύτικους φίλους και μερικούς πραγματικούς εχθρούς. Αν είσαι επιτυχημένος, σύντομα θα κάνεις μερικούς ψεύτικους φίλους και μερικούς πραγματικούς εχθρούς. Προσπάθησε να επιτύχεις όπως και να ‘χει. Προσπάθησε να επιτύχεις όπως και να ‘χει.

6 Αν είσαι ειλικρινής και τίμιος, οι άλλοι μπορεί να σε εξαπατήσουν. Αν είσαι ειλικρινής και τίμιος, οι άλλοι μπορεί να σε εξαπατήσουν. Να είσαι ειλικρινής και τίμιος όπως και να ‘χει. Να είσαι ειλικρινής και τίμιος όπως και να ‘χει.

7 Αυτό που προσπαθείς να χτίσεις για χρόνια, κάποιος μπορεί να σου το καταστρέψει μέσα σε μια νύχτα. Αυτό που προσπαθείς να χτίσεις για χρόνια, κάποιος μπορεί να σου το καταστρέψει μέσα σε μια νύχτα. Εσύ χτίσε όπως και να ‘χει. Εσύ χτίσε όπως και να ‘χει.

8 Αν βρεις γαλήνη και ευτυχία, οι άλλοι μπορεί να ζηλέψουν. Αν βρεις γαλήνη και ευτυχία, οι άλλοι μπορεί να ζηλέψουν. Να είσαι ευτυχισμένος όπως και να ‘χει. Να είσαι ευτυχισμένος όπως και να ‘χει.

9 Το καλό που κάνεις σήμερα, ο κόσμος συχνά το ξεχνάει αύριο. Το καλό που κάνεις σήμερα, ο κόσμος συχνά το ξεχνάει αύριο. Εσύ κάνε το καλό όπως και να ‘χει. Εσύ κάνε το καλό όπως και να ‘χει.

10 Δώσε στο κόσμο το καλύτερό σου και μπορεί ποτέ να μην είναι αρκετό. Δώσε στο κόσμο το καλύτερό σου και μπορεί ποτέ να μην είναι αρκετό. Δώσε στο κόσμο το καλύτερό σου εαυτό όπως και να ‘χει. Δώσε στο κόσμο το καλύτερό σου εαυτό όπως και να ‘χει. Photo by Francesco Maldovian

11 Δεν αφορούσε ποτέ εσένα κι αυτούς, έτσι κι αλλιώς. Δεν αφορούσε ποτέ εσένα κι αυτούς, έτσι κι αλλιώς. σε τελική ανάλυση, είναι κάτι που αφορά εσένα και το Θεό. σε τελική ανάλυση, είναι κάτι που αφορά εσένα και το Θεό. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ. Βλέπεις, Βλέπεις, Για περισσότερα μηνύματα με διαφάνειες PowerPoint επισκεφτείτε το: http://www.tommyswindow.com/downloads_greek.ht m Επικοινωνήστε μαζί μας στο: mail@greekfamily.org www.powerpointparadise.com


Κατέβασμα ppt "Το παρακάτω έχει συχνά αποδοθεί στην Μητέρα Τερέζα της Καλκούτας, επειδή υπήρχε ένα αντίγραφο στον τοίχο της, όμως αρχικά είχε γραφτεί από τον Kent M."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google