Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Υπήρχε κάτι στο χαμόγελό της, στα μάτια της, στην διαχρονική και φυσική της κομψότητα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Τα παρακάτω λόγια είναι από την Audrey Hepburn όταν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Υπήρχε κάτι στο χαμόγελό της, στα μάτια της, στην διαχρονική και φυσική της κομψότητα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Τα παρακάτω λόγια είναι από την Audrey Hepburn όταν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Υπήρχε κάτι στο χαμόγελό της, στα μάτια της, στην διαχρονική και φυσική της κομψότητα.
ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Τα παρακάτω λόγια είναι από την Audrey Hepburn όταν της ζητήθηκε να μοιραστεί τα μυστικά της ομορφιάς της.

2 Για όμορφα χείλη, να λες μόνο ευγενικά λόγια.

3 Για όμορφα μάτια, να αναζητάς το καλό στους άλλους.

4 Για λεπτή σιλουέτα, πάντα να μοιράζεις το φαγητό σου με αυτούς που πεινάνε.

5 Για να έχεις όμορφα μαλλιά, άσε ένα μικρό αγόρι ή κορίτσι να τα χαϊδεύει τουλάχιστον μια φορά την ημέρα.

6 Για κορμοστασιά, περπάτα με τη γνώση πως ποτέ δεν είσαι μόνος.

7 Οι άνθρωποι, είναι κάτι περισσότερο από αντικείμενα, έτσι πρέπει να αποκαθίστανται, να ανανεώνονται, να αναζωογονούνται, να αναμορφώνονται. Ποτέ μην απορρίπτεις κανένα.

8 Να θυμάσαι, αν ποτέ χρειάζεσαι κάποια χείρα βοηθείας, αυτή βρίσκεται στην άκρη του δικού σου βραχίονα. Καθώς περνάνε τα χρόνια, να θυμάσαι πως έχεις άλλο ένα χέρι: το πρώτο είναι για να βοηθάει τον εαυτό σου, το δεύτερο είναι για να βοηθάει τους άλλους.

9 “Υπάρχει μια υπέροχη παλιομοδίτικη ιδέα που λέει ότι οι άλλοι έρχονται πρώτοι και μετά εσύ. Με αυτή την αρχή μεγάλωσα. Οι άλλοι έχουν περισσότερη σημασία από εσένα, γι’ αυτό ‘μην παραπονιέσαι αγαπητή μου, συνήθισέ το.’”

10 A woman’s true beauty is not in her figure, in the way she dresses, in the clothes she wears, or in the way she does her hair. A woman’s beauty is seen in her eyes, because they are the window to her soul, the place where love dwells. Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται στην σιλουέτα της, στο τρόπο που ντύνεται, στα ρούχα που φοράει, ή στο πως φτιάχνει τα μαλλιά της. Η ομορφιά μιας γυναίκας φαίνεται στα μάτια της, επειδή αυτά είναι το παράθυρο της ψυχής της, το μέρος όπου κατοικεί η αγάπη.

11 Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αυξάνει με τα χρόνια.

12 Η ομορφιά μιας γυναίκας δεν βρίσκεται σε επιφανειακές μόδες.
Η αληθινή ομορφιά μιας γυναίκας αντικατοπτρίζει την ψυχή της. Στην ευγένεια και το τρυφερό της ενδιαφέρον, και στο πάθος που δείχνει.

13 Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!
Ο Θεός μας αγαπάει όπως μας έφτιαξε, και μας βρίσκει όλους πολύ όμορφους. Όλοι μας είμαστε μοναδικοί και ξεχωριστοί. Στα μάτια Του δεν υπάρχει ασχήμια, όπως και να είσαι.

14 ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ! "Ιησού, θα μπορούσες να με είχες φτιάξει τέλειο όπως θα ήθελα εγώ ή όπως θα το ήθελαν οι άλλοι, όμως δεν το έκανες. Τουναντίον με έφτιαξες ακριβώς όπως με ήθελες Εσύ ― τέλειο σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια. Αν το αμφιβάλω αυτό αμφιβάλω την αγάπη Σου, αν το αποδεχθώ όμως ανακαλύπτω τέλεια ειρήνη, ασφάλεια, και ανάπαυση μέσα στην αγάπη Σου. Πάρε με τώρα, όπως ακριβώς είμαι και κράτα με βαθιά μέσα στη καρδιά Σου. Αμήν." ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ! Για περισσότερα PowerPoint μηνύματα επισκεφτείτε το: Επικοινωνήστε μαζί μας στο:


Κατέβασμα ppt "Υπήρχε κάτι στο χαμόγελό της, στα μάτια της, στην διαχρονική και φυσική της κομψότητα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Τα παρακάτω λόγια είναι από την Audrey Hepburn όταν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google