Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ. Τέσσερα κεριά σιγοκαίγανε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ. Τέσσερα κεριά σιγοκαίγανε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ

2 Τέσσερα κεριά σιγοκαίγανε.

3 Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο γαλήνια, που θα μπορούσε κάποιος να τα ακούσει να ψιθυρίζουν...

4 “Ο κόσμος είναι γεμάτος θυμό και πολέμους. Κανένας δεν μπορεί να με κρατήσει αναμμένο.” Το πρώτο κερί είπε: "Είμαι η Ειρήνη!" "Είμαι η Ειρήνη!" Και τότε η φλόγα της Ειρήνης έσβησε.

5 "Δεν είμαι πλέον απαραίτητη. Δεν έχει νόημα να μείνω αναμμένο ούτε για μια στιγμή ακόμα..." Το δεύτερο κερί είπε: "Είμαι η Πίστη!" "Είμαι η Πίστη!" Ακριβώς τότε ένα απαλό αεράκι έσβησε τη φλόγα της Πίστης.

6 "Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τη σπουδαιότητά μου, γι' αυτό με βάζουν στην άκρη. Ξεχνάνε να αγαπάνε ακόμα κι αυτούς που είναι πιο κοντά τους." Γεμάτο λύπη το τρίτο κερί άρχισε να λέει: "Εγώ είμαι η Αγάπη!" "Εγώ είμαι η Αγάπη!" Και χωρίς να περιμένει άλλο η φλόγα της Αγάπης έσβησε.

7 Ξαφνικά... ένα μικρό παιδί μπήκε στο δωμάτιο και είδε τα τρία σβηστά κεριά. "Γιατί δεν είστε αναμμένα εσείς: Πρέπει να μείνετε αναμμένα μέχρι το τέλος." Και όταν το είπε αυτό, το μικρό παιδί άρχισε να κλαίει.

8 "Αφού είμαι ακόμα αναμμένο μπορούμε να ανάψουμε ξανά και τα άλλα κεριά." Τότε το τέταρτο κερί απάντησε: "Μην φοβάσαι, εγώ είμαι η Ελπίδα!" "Μην φοβάσαι, εγώ είμαι η Ελπίδα!"

9 Με μάτια που έλαμπαν από χαρά το μικρό παιδί πήρε το κερί της ελπίδας και άναψε τα άλλα κεριά.

10 ...όμως η φλόγα της Ελπίδας δεν πρέπει να σβήσει ποτέ από τη ζωή σου! Το Πιο Σημαντικό από Αυτά Είναι η Αγάπη... Το Πιο Σημαντικό από Αυτά Είναι η Αγάπη... Με την ελπίδα, ο καθένας μας μπορεί να ζήσει με Ειρήνη, Πίστη και Αγάπη. Με την ελπίδα, ο καθένας μας μπορεί να ζήσει με Ειρήνη, Πίστη και Αγάπη.

11 ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΛΑΙΝΤΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ. "Αγαπητέ Ιησού, Εσύ είσαι το φως μου και η σωτηρία μου. Εσύ είσαι η ελπίδα μου. Σε παρακαλώ έλα μέσα στη καρδιά μου, συγχώρεσε όλα μου τα λάθη και δώσε μου το υπέροχο δώρο Σου της αιώνιας Ζωής. Βοήθησέ με να είμαι όργανο της αγάπης Σου και κάνε το φως Σου να λάμψει πάνω στους άλλους δια μέσου μου. Αμήν." Για περισσότερα μηνύματα με διαφάνειες PowerPoint επισκεφτείτε το: ΠΡΟΣΕΥΧΗ: Επικοινωνήστε μαζί μας στο: mail@greekfamily.org www.powerpointparadise.com


Κατέβασμα ppt "ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΕΡΙΑ. Τέσσερα κεριά σιγοκαίγανε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google