Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποιος είναι ο αρχηγός;. Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν αρχηγός.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποιος είναι ο αρχηγός;. Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν αρχηγός."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποιος είναι ο αρχηγός;

2 Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν αρχηγός.

3 Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΠΕ: Εγώ πρέπει να γίνω αρχηγός, εφόσον οργανώνω τη λειτουργία όλων σας. Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΠΕ: Εγώ πρέπει να γίνω αρχηγός, εφόσον οργανώνω τη λειτουργία όλων σας.

4 ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ: Εμείς θα πρέπει να γίνουμε αρχηγός, γιατί φυλάμε όλο το σώμα. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ: Εμείς θα πρέπει να γίνουμε αρχηγός, γιατί φυλάμε όλο το σώμα.

5 Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΠΕ: Τότε εγώ θα έπρεπε να ήμουν αρχηγός, γιατί μεταφέρω το αίμα για να δουλεύετε όλοι σας. Η ΚΑΡΔΙΑ ΕΙΠΕ: Τότε εγώ θα έπρεπε να ήμουν αρχηγός, γιατί μεταφέρω το αίμα για να δουλεύετε όλοι σας.

6 ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΗΛΩΣΕ: Εγώ θα γίνω αρχηγός, γιατί σας τρέφω όλους. ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΔΗΛΩΣΕ: Εγώ θα γίνω αρχηγός, γιατί σας τρέφω όλους.

7 ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΠΑΝ: Πρέπει να γίνουμε αρχηγός, γιατί εμείς μεταφέρουμε όλο το σώμα. ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΕΙΠΑΝ: Πρέπει να γίνουμε αρχηγός, γιατί εμείς μεταφέρουμε όλο το σώμα.

8 Κι όλοι αγανακτούσαν από τις εξηγήσεις των άλλων. Όταν η κουράδα ζήτησε να γίνει αρχηγός, όλοι σκάσανε στα γέλια. Κι όλοι αγανακτούσαν από τις εξηγήσεις των άλλων. Όταν η κουράδα ζήτησε να γίνει αρχηγός, όλοι σκάσανε στα γέλια. Η ΚΟΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ: Εγώ θα είμαι αρχηγός… Η ΚΟΥΡΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ: Εγώ θα είμαι αρχηγός… …κι αρνήθηκε να βγει για ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ!! …κι αρνήθηκε να βγει για ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ!!

9 ΤΟ ΣΩΜΑ έσκαγε. ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ φούσκωνε. ΤΑ ΜΑΤΙΑ θόλωναν. Η ΚΑΡΔΙΑ αγωνιούσε. ΤΑ ΠΟΔΙΑ έτρεμαν. ΤΟ ΣΩΜΑ έσκαγε. ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ φούσκωνε. ΤΑ ΜΑΤΙΑ θόλωναν. Η ΚΑΡΔΙΑ αγωνιούσε. ΤΑ ΠΟΔΙΑ έτρεμαν. Και τότε όλοι φώναξαν: Να γίνει η κουράδα αρχηγός!!! Και τότε όλοι φώναξαν: Να γίνει η κουράδα αρχηγός!!!

10 Κι από τότε κάθε κουράδα μπορεί να γίνει αρχηγός.


Κατέβασμα ppt "Ποιος είναι ο αρχηγός;. Στις αρχές της ανθρωπότητας, όταν δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, τα ζωτικά του όργανα άρχισαν να συζητούν για το ποιος θα γινόταν αρχηγός."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google