Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!
Ελένη Κορδή – Γ2’

2 Μια φορά κι έναν καιρό, σε ένα μακρινό δάσος, τα ζωάκια μάλωναν για το ποιος είναι καταλληλότερος να γίνει αρχηγός. Όσο και να τσακώνονταν άκρη δεν έβγαζαν! Έτσι αποφάσισαν να γίνουν εκλογές.

3 Εκείνοι που δήλωσαν υποψηφιότητα ήταν τέσσερις φίλοι, ο Παντελής ο λύκος, η Ζωζώ η αρκούδα, η κ. Παπασταύρου η κουκουβάγια (σύζυγος Παπασταύρου) και ο Βασίλης ο σκαντζόχοιρος.

4 Από την στιγμή όμως που έβαλαν υποψηφιότητα σταμάτησαν να κάνουν παρέα, ακόμα και να μιλάνε. Ήταν, βλέπετε, «ανταγωνιστές» πλέον και δεν ήθελαν να έχουν σχέσεις μεταξύ τους!

5 Έφτασε η μεγάλη μέρα, η μέρα των εκλογών και καθώς ετοιμάζονταν να πουν ο καθένας τον λόγο του έρχεται ένα γεράκι και τους λέει πανικόβλητο: «Καπνός! Πιάσαμε φωτιά! Έρχεται προς τα ‘δω!!!»

6

7 Δεν χρειάστηκε να πει τίποτα άλλο
Δεν χρειάστηκε να πει τίποτα άλλο. Τα ζωάκια άρχισαν να τρέχουν δεξιά κι αριστερά τρομαγμένα, προσπαθώντας να βρουν τις οικογένειές τους και να φύγουν, να φύγουν όσο πιο γρήγορα μπορούσαν!

8 Αυτή τη δύσκολη στιγμή οι τέσσερις φίλοι τα ξέχασαν όλα και άρχισαν να οργανώνουν τον κόσμο. Η κ. Παπασταύρου πέταξε ψηλά για να δει από που ερχόταν ο καπνός και να δώσει οδηγίες προς τα πού έπρεπε να πάνε.

9 Η Ζωζώ πέρασε μπροστά απ’ όλους και ακούγοντας τις οδηγίες της κ
Η Ζωζώ πέρασε μπροστά απ’ όλους και ακούγοντας τις οδηγίες της κ. Παπασταύρου άνοιξε δρόμο ανάμεσα στα δέντρα και στους θάμνους για να περάσουν πιο γρήγορα.

10 Ούτε ο Παντελής έχασε χρόνο
Ούτε ο Παντελής έχασε χρόνο. Ανέβασε στην πλάτη του τα χτυπημένα και τα γέρικα ζωάκια που δεν μπορούσαν να τρέξουν και ακολούθησε τη Ζωζώ.

11 Ενώ ο Βασίλης τσιμπούσε τα πόδια των μεγάλων ζώων με τα αγκάθια του για να περάσουν μπροστά τα μικρά ζώα και να μην πατηθούν.

12 Αφού απομακρύνθηκαν αρκετά η κ
Αφού απομακρύνθηκαν αρκετά η κ. Παπασταύρου τους φώναξε να σταματήσουν γιατί η φωτιά είχε σβήσει. Τότε οι τέσσερις τους ξανάγιναν φίλοι γιατί κατάλαβαν πως δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πιο έξυπνος ή ο πιο δυνατός αλλά να χρησιμοποιεί τα χαρίσματά του ώστε να βοηθάει τους άλλους.

13


Κατέβασμα ppt "ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ!"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google